Lassított és gyorsított felvételek egyszerűen új Canon Legria HF kamerákkal

Budapest, 2017. Január 4. – A Canon ma mutatta be a LEGRIA HF sorozat új tagjait, a LEGRIA HF R806, a LEGRIA HF R86 és a LEGRIA HF R88 kamerát. Az új sorozat megtartotta a korábbi modellek kedvelt funkciót, ugyanakkor sok újdonságot is tartogatnak, mint például a gyorsítás vagy lassítás lehetősége, a gyenge fény mellet is még tisztább és színesebb képek készítése, nem is beszélve a tovább tökéletesített vázról. Az új készülékek elsősorban azoknak a családoknak az igényeit elégítik ki, akik egy könnyen használható HD kamerát keresnek legszebb emlékeik megörökítésére.

LEGRIA HF R806

LEGRIA HF R86

LEGRIA HF R88


Kreatív tulajdonságok és vezető technológia
Valamennyi kamerán felvétel közben is át lehet állítani a felvétel sebességét, így például egyszerűen lelassíthatjuk egy gyertya elfújásának a pillanatát, vagy fel lehet gyorsítani, ahogyan a felhők futnak az égen. Forgatás közben kiválasztható „Backlight Correction”, azaz háttérfény korrekció funkcióval még szebb, természetesebb felvételek készülhetnek. A háttérfény korrekció és a „Highlight Priority” mód együttes alkalmazásával a nagyon kontrasztos jelenetek esetében a kamera kielemzi a képet és így minden részlet szépen megjelenik a sötét és a világos felületeken egyaránt.

Az új kamerák 7,5 cm-es nagy felbontású érintőképernyője a felvételek ellenőrzésén túl egy könnyen használható kezelőfelületként is szolgál. Az „automata jelenet-felismerés” mindig a felvenni kívánt szituációhoz állítja be a készüléket. Az akkumulátorok megnövelt teljesítménye és a LEGRIA HF R86, valamint a LEGRIA HF R88 beépített tárolókapacitása még több szabadságot ad az utazások során.

A teljes LEGRIA HF sorozat intelligens képstabilizátorral kerül piacra, mely korrigálja a kéz remegését még közeli zoom-állás esetén is. A 32× optikai és 57× továbbfejlesztett zoom, valamint az Auto Zoom Framing beállítás garantálja, hogy a távoli történések is egy egészen közeli képen jelenjenek meg, illetve ne fussanak ki a képről. A felvételek egyik nagyon fontos eleme a hangminőség. Automata felvétel közben a kamera mindig kiválasztja azt a beállítást, mely a lehető legjobban adja vissza azt az atmoszférát, amit a fülünk hall a helyszínen.

A LEGRIA HF R88-hoz tartozik még egy széles látószögű adapter is (WA-H43), mely alkalmas tájak, városok vagy nagy baráti, családi összejövetelek megörökítésére.

Még könnyebb adatátvitel
Az új csatlakoztatási lehetőségeknek köszönhetően a felvett filmek azonnal megoszthatóvá válnak. A LEGRIA HF R86 és LEGRIA HF R88 beépített Wi-Fi-vel és dinamikus NFC csatlakoztatási lehetőséggel könnyen csatlakoztatható a Canon Camera Connect applikáción keresztül mobil készülékekhez, illetve kompatibilis a Canon Connect Station CS100-zal. A LEGRIA HF R806 FlashAir kártyával is használható.

LEGRIA HF R806 főbb tulajdonságok:

 • Full HD, 57x Advanced Zoom
 • Intelligens optikai képstabilizátor
 • FlashAir kártya kompatibilis
 • Gyorsított és lassított felvétel

LEGRIA HF R86 főbb tulajdonságok:

 • Full HD, 57x Advanced Zoom
 • Intelligens optikai képstabilizátor
 • Wi-Fi és NFC, 16GB belső memória
 • Hosszú élettartamú akkumulátor

LEGRIA HF R88 főbb tulajdonságok:

 • Full HD, 57x Advanced Zoom,
 • széles látószögű adapter
 • intelligens optikai képstabilizátor
 • Wi-Fi és NFC, 16GB belső memória
 • Hosszú élettartamú akkumulátor