Már az Apple AirPrint®-et is támogatja a Canon uniFLOW

Budapest, 2016. augusztus 5. – A uniFLOW, a Canon egységes nyomtatás- és szkennelés-menedzsment megoldása megkapta az Appletől az Apple AirPrint hitelesítést.

A szolgáltatás mostantól az Apple AirPrint technológiáját is támogatja, a Canon ugyanis megszerezte az ehhez szükséges tanúsítványokat az Apple-től. Ennek köszönhetően mostantól Mac® számítógépekről, illetve iPhone®-ról és iPad®-ről is lehetséges nyomtatáshoz, illetve szkenneléshez a uniFLOW-t használni illesztőprogramok közbeiktatás nélkül.

Mivel a uniFLOW teljes körűen támogatja az Apple AirPrintet, mostantól nem kell feltelepíteni a uniFLOW klienst a Mac és Macbook számítógépekre.

A Canon támogatja a távoli munkavégzést, illetve a mobilitást, aminek része az is, hogy a munkavállalók ne csak a munkahelyi számítógépükről nyomtathassanak, hanem bármilyen más eszközről is. A távoli nyomtatással - akár mobil eszközről, vagy irodán kívülről - rengeteg idő takarítható meg.

Az AirPrint és a uniFLOW használatával a felhasználók biztonságosan, jó minőségben tudnak nyomtatni Apple eszközökről is, illetve saját eszközükön tudják módosítani a nyomtatási beállításokat is. Saját nyomtatási várólistájukat egy egységes felületen érhetik el, a uniFLOW pedig a Mac és iOS-es eszközökről indított nyomtatásokat is rögzíti a használati statisztikákba.

Az Apple tanúsítványa garantálja, hogy az iOS® és a MacOS® új verzióinak megjelenése előtt minden esetben a Canon megtegye az esetlegesen szükséges változtatásokat a uniFLOW-ban, így az eszközök frissítése esetén sem lesznek problémák a nyomtatással.

Következő elolvasása

A Canon a fotózás kiválóságát és a vizuális történetmondók következő generációját ünnepli a 2018-as Visa pour l’Image fesztiválon

2018. augusztus 20. – A Canon Europe büszkén jelenti be a franciaországi Perpignanban megrendezésre kerülő 2018-as¹ Visa pour I’Image Fesztiválra vonatkozó programját. Az idén 30 éves fesztivál történetében a 2018-as év a Nemzetközi Sajtófotó Fesztivál és a Canon közötti partnerség 29. évét jelöli.