Új, intelligens multifunkciós nyomtatók a Canontól

Budapest, 2016. július 18. – A Canon ma jelentette be színes multifunkciós nyomtatóinak új generációját, az imageRUNNER ADVANCE C5500 terméksorozatot. Az új széria modelljei a nagysikerű C5200-as sorozatot váltják le, és jelentős költségcsökkentést biztosító fejlesztéseket kínálnak. Az öt új, színes A3-as multifunkciós nyomtató (imageRUNNER ADVANCE C5535, C5535i, C5540i, C5550i és C5560i) mindegyike az új imageRUNNER ADVANCE platformot használja. Az új multifunkciós nyomtatók költséghatékony felhasználást biztosítanak, egységes kezelőfelületük miatt pedig használatuk is könnyű, távmenedzsment funkcióik pedig üzemeltetésüket és karbantartásukat teszik egyszerűvé.

canon_imagerunner_advance_c5500_series.jpg

Intelligens készülékek
Az új multifunkciós nyomtatók mindegyikén nagy méretű, színes érintőképernyő található, amelyen egy reszponzívan működő, könnyen használható kezelőfelület érhető el. Ezt a felületet az adott vállalkozás vagy akár felhasználó igényei alapján lehet testre szabni. A Canon jövőben megjelenő imageRUNNER ADVANCE modelljein ez a felület egységesen megtalálható lesz, így egy másik berendezést használva a felhasználókat a már ismert környezet fogadja majd.

Bárhol hatékonyan bevethető
Az imageRUNNER ADVANCE C5500 terméksorozat nagyvállalati környezetben különösen hatékonyan használható, az előre telepített Universal Login Manager szoftver például lehetővé teszi a felhasználók azonosítását és a munkatársak által végzett nyomtatások áttekintését. Az így biztosított átláthatóság révén a készüléket használó vállalatok jelentősen csökkenthetik nyomtatási költségeiket. Az új multifunkciós nyomtatók a Canon külön elérhető költségmenedzsment platformjába, a uniFLOW-ba is integrálhatók, illetve támogatnak számos vállalati felhőszolgáltatást is.

Digitális munkára optimalizálták
Az imageRUNNER C5500-as sorozat multifunkciós készülékeit modern vállalati környezetbe szánják, ahol a hatékony munkavégzés érdekében mindent digitalizálnak.

Ennek érdekében a papíralapú adatokat gyorsan be lehet szkennelni rajtuk akár Microsoft® Word, Microsoft® PowerPoint, vagy kereshető tartalmú PDF fájlokba. Az új nyomtatók dokumentumadagolója akár 150 darab szkennelésre szánt lapot is tud kezelni, így egy nagyvállalat digitalizálási igényeit is képes kiszolgálni.

A nyomtatókban alkalmazott V² (Vivid & Vibrant) képalkotó technológia kiemelkedően jó színhűséget biztosít a legkülönbözőbb, így akár nagy példányszámban készülő nyomatok esetében is.

Nem kell gyakran tölteni
Az imageRUNNER C5500 terméksorozat tagjai 6,350 lapot tudnak tárolni, így ritkán kell időt szánni feltöltésükre, ráadásul a berendezések visszajelzést is nyújtanak működésük állapotáról.

A Canon eszközmenedzsment megoldásai lehetővé teszik a nyomtatók központi beállítását és vezérlését: a berendezések frissítése a távolból is megoldható, kiolvasható a készülékekkel végzett nyomtatások száma, konfigurálhatók a címlisták, illesztőprogramok, de akár ki is lehet kapcsolni a készülékeket távvezérléssel.

Az imageRUNNER ADVANCE C5500 sorozat szeptember 1-től lesz kapható Európában.

Legfontosabb jellemzők

imageRUNNER ADVANCE C5535

• percenként 35 lap nyomtatása
  • Üveglap
  • UFRII

imageRUNNER ADVANCE C5535i

• percenként 35 lap nyomtatása

imageRUNNER ADVANCE C5540i

• percenként 40 lap nyomtatása

imageRUNNER ADVANCE C5550i

• percenként 50 lap nyomtatása

imageRUNNER ADVANCE C5560i

• percenként 60 lap nyomtatása

További információk

imageRUNNER ADVANCE C5535i fotók

Tizenkét irodalmi alkotásból készült könyv a Canon Hungária támogatásával

Regény, novella, mese, tanulmány és verseskötet is megtalálható a Canon kilencedik alkalommal meghirdetett Digitális Könyvnyomtatási Pályázatának nyertes pályaművei között. A művenként 250 példányban kiadott irodalmi alkotások közül a legszebb kötet különdíját az idén Merza József Mivé lesz az ember? című esszégyűjteménye nyerte el.