Az új i-SENSYS LBP151dw egyszerre takarít meg helyet és időt

Budapest, 2016. március 11. – A Canon bevezette az i-SENSYS LBP151dw típusszámú fekete-fehér lézernyomtatóját, melyet olyan vállalkozásoknak jelent majd segítséget a mindennapi munkában, ahol rendkívül fontos a helykihasználás a csatlakoztathatóság, és a hatékonyság. Mindehhez társul még a gyors működés és a stílusos kompakt design.

LBP151dw FSR.jpg

Bankokban, vendéglátóhelyeken, boltokban, vagy kisebb irodákban rendkívül fontos a helytakarékosság és ha a nyomtató a látogatók szeme előtt működik, akkor különös hangsúlyt kap a design is. A PCL5e/6 szabványnak köszönhetően az új készülék nem csak külsőleg illeszkedik majd az irodákba, de jól integrálható a már meglévő rendszerekbe is.

A mobilról történő nyomtatást támogatja az LBP151dw a beépített Wi-Fi csatlakoztathatósága, illetve az iOS és Android eszközökre is ingyenesen letölthető Canon PRINT Business alkalmazás. A Google Cloud Print, illetve Mopria Print Service for Android szintén együttműködik az új nyomtatóval.

Az LBP151dw egyszerre takarít meg költséget és időt: 27 lap/perces sebesség kellően gyors, míg az automatikus kétoldalas nyomtatás költséget takarít meg, és csökkenti a környezet terhelését is. A készülék alvó üzemmódból is pár másodperc alatt készen áll a nyomtatásra, így megszűnik a printer előtti várakozási idő.

Az i-SENSYS LBP151dw 2016. áprilistól lesz elérhető Magyarországon.

Az LBP151 fő előnyei:

  • Gyors: 27 oldal/perces nyomtatás
  • 8 másodperc alatt elkészülő első oldal
  • Automatikus kétoldalas nyomtatás
  • Elegáns, praktikus és kompakt kivitel
  • PCL5e/6-optimalizált nyomtatás a meglévő infrastruktúrával való kompatibilitás érdekében
  • Wi-Fi-vel és Ethernet-hálózattal kompatibilis
  • Mobil- és Google Cloud Print kompatibilis
  • Kis energiafogyasztás és kategóriájában első számú energiahatékonyság.

További információk

i-SENSYS LBP151dw fotók

Következő elolvasása

A Canon új termékekkel bővíti a népszerű 70-200 mm-s L-sorozat objektívcsaládját

2018. június 7. – A Canon Europe ma bejelentette, hogy az EF 70-200mm f/4L IS II USM és az EF 70-200mm f/2.8L IS III USM objektívek piacra bocsátásával új tagokkal bővíti a méltán szeretett és elismert L-sorozatú objektívcsaládját. A 70-200 mm-es gyújtótávolságú objektíveket már évek óta használják a profi, félprofi és amatőr fotósok, köszönhetően a normál és telefotó közötti egyszerű váltásnak, a kívánt képkompozíciónak megfelelően. Ez a rugalmasság teszi lehetővé, hogy az objektívek a portréktól a természetfotókig bármilyen téma megörökítésére alkalmasak – ezzel is igazolva, hogy 70-200 mm-es objektívek elengedhetetlen tartozékai egy fotós felszerelésének.