Oldalbeszúrás

A PosterArtist rugalmasan használható Oldalbeszúrás funkciójával Word dokumentumok, PowerPoint bemutatók vagy Excel táblázatok és grafikonok illeszthetők be a poszterekbe.

Az Oldalbeszúrás funkcióban dokumentumok illetve képek helyezhetők el egy miniatűr képernyőn, ahonnan a felhasználó áthúzhatja őket a PosterArtist programba. A poszteren elhelyezendő fájlok sorrendje és mérete is megválasztható; szöveget is elhelyezhet a poszteren. Ez egyszerű módszer a kész anyagok poszteren való elhelyezésére.

A funkció használatához telepíteni kell az imagePROGRAF nyomtató-illesztőprogramot. Az Oldalbeszúrás funkció a nyomtató-illesztőprogramot és a PosterArtist programot köti össze. Miután elhelyezte a képeket és dokumentumokat a poszteren, még mindig lehetősége van igény szerint beállítani azokat.

A PosterArtist program többi eszközét is használhatja ehhez. Például miután elhelyezte az összes dokumentumot a poszteren, még mindig megváltoztathatja a háttérszínt, vagy hozzáadhat clipart elemet a PosterArtist alkalmazásból.

*Ez a funkció csak 32 bites Windows rendszeren érhető el.

spacer
					image
Funkciók és előnyök
Automatikus tervezés
Tervezés-ellenőrzés
Oldalbeszúrás
Biztonsági beállítások