PosterArtist

Poszterkészítés egyszerűen

Információkérés

PosterArtist

Poszterkészítés egyszerűen

A PosterArtist 200 előre elkészített sablont, több mint 1000 jogdíjmentes képet és clipart elemet, több mint 150 hátteret, több mint 150 keretet, szöveggrafikák széles választékát és számos egyéb olyan elemet tartalmaz, amelyekkel gyorsan és könnyedén készíthet professzionálisnak tűnő posztereket.

A részletes műszaki leírás megtekintése

Tervötletek

A PosterArtist számos sablont tartalmaz, melyek számos területet felölelnek, például: Áruházak, Irodai környezetek, Hotelek, Éttermek, Különleges események, Fotókollázsok, Osztálytermi dekorációk, Iskolai események promóciója, Egyetemi kampuszok, Sport, Kórházak és repterek.

Sablongaléria megtekintése

Design ideas

Automatikus tervezés

Az Automatikus tervezés funkció ötvözi a Dynamic Layout Engine eszközt (a kép- és szövegelemek elhelyezését meghatározó automatizált elrendező eszközt) a beépített professzionális tervezőfunkcióval.

További információk

Auto Design

Tervezés-ellenőrzés

Miután teljesen elkészült a poszter igényeinek megfelelő tervezésével, a PosterArtist proofnyomat funkciójával ellenőrizheti, hogy a nyomat nem tartalmaz-e tervezési hibákat.

További információk

Design Check

Biztonsági beállítások

A PosterArtist alkalmazás nyitott sablonokba épített biztonsági beállításaival korlátozásokat alkalmazhat a kreatív anyagokra. A PosterArtist programban regisztrált minták és mintaképek biztonsági és tartalomfelügyeleti funkciókkal láthatók el.

További információk

Security Settings

Oldalbeszúrás

A PosterArtist rugalmasan használható Oldalbeszúrás funkciójával Word dokumentumok, PowerPoint bemutatók vagy Excel táblázatok és grafikonok illeszthetők be a poszterekbe.

További információk

Paper Capture

PosterArtist szoftver

A PosterArtist korábbi verziójával rendelkezik, és frissíteni szeretné? Töltse le a frissítőprogramot, és készítsen posztereket nagyobb hatékonysággal.

Elérhetőség

PosterArtist Lite

A Canon PosterArtist Lite szoftvere segítségével (amely a PosterArtist egyszerűsített alkalmazása annak fő funkcióival együtt) profi posztereket tervezhet és nyomtathat mindössze négy egyszerű lépésben. Több mint 1300 sablonjával, fényképével és clipart elemével, illetve dizájnjával az üzleti környezetek széles körének megfelel, lehetőséget adva a különlegesebbnél különlegesebb poszterek, illetve megállító táblák soha eddig nem látott könnyedséggel történő elkészítésére.

További információk

Vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal, és tudja meg, a PosterArtist szoftver segítségével a professzionális megjelenésű poszterek hogyan készíthetők el gyorsan és egyszerűen.

Lépjen kapcsolatba a csapattal!