Enjoy a reward on compatible lenses
alt text goes here

HASZNÁLD KI A KOMPATIBILIS OBJEKTÍVEKRE VONATKOZÓ AJÁNLATOT*

A promóció keretében a termékek és a pénzvisszatérítés összege 2020. 04. 03-tól változhat

IGÉNYLÉS

*Az alábbiakban ismertettet, adott termékekre esetében

*Általános szerződési feltételek érvényesek

Ajánlat

Vásárold meg az adott fényképezőgépek bármelyikét, és párosítsd a tökéletes pillanatok megörökítéséhez illő objektívvel.

Regisztráld az adott fényképezőgépet és a kompatibilis objektívet a promóciós időszakon belül, és akár 500 eurós jutalomban is részesülhetsz!*

Már van benyújtott igénylésed? A nyomon követéséhez kattints az alábbi hivatkozásra.

IGÉNYLÉS NYOMON KÖVETÉSE

Adott EOS fényképezőgépek

Bizonyos EF objektívek

Adott RF objektívek

Bizonyos EF-S objektívek

Adott EF-M objektívek és tartozékok

Hol kapható?

A Canon fogyasztói cikkei megbízható viszonteladóink országos hálózatának üzleteiben szerezhetők be. Az interaktív térkép segít megtalálni a legközelebbi ilyen boltot.

*Általános szerződési feltételek érvényesek

Where to Buy

GYIK

FIZETÉS:

Kérdés: Mikor kapom kézhez a visszatérített összeget?

Az igazoló számlákkal együtt elküldött, érvényes visszatérítési igénylés átvételétől számított 28 napon belül igyekszünk banki átutalást indítani. Az igénylés ellenőrzését követően visszaigazoló e-mailt küldünk arról, hogy nincs szükség további dokumentumok benyújtására, az igénylést pedig 28 napon belül feldolgozzuk. Tájékoztatunk, hogy igénylésedet az Igényléskövető segítségével itt bármikor megtekintheted, ha megadod az igénylés egyedi hivatkozási számát (amely az igénylés beküldését követően kapott visszaigazoló e-mail jobb felső sarkában található).

Kérdés: Honnan tudom meg, hogy az igénylésem nem megfelelő vagy hiányzó adatok miatt halasztásra került?

Két lehetőség létezik: 
  1. Az igénylés állapotát itt gyorsan megtekintheted, ha megadod az igénylés egyedi hivatkozási számát (amely az igénylés beküldését követően kapott visszaigazoló e-mail jobb felső sarkában található).
  2. További tájékoztatásért, illetve az igényléssel kapcsolatos probléma esetén kattints ide, és használd az igénylés beérkezését követően kapott e-mailben szereplő személyes belépési adatokat. 

Kérdés: Hogyan jelenik meg a kifizetett összeg a bankszámlámon?

A pénzvisszatérítést teljesítési szolgáltatónk végzi, a fizetésekre pedig mindig „Canon” néven hivatkoznak. Bankszámládon ezt a hivatkozást kell keresni.

Kérdés: Miért terhel a bankom átutalási díjakkal?

Mi a meghirdetett feltételek szerint a pontos pénzvisszatérítési összeget utaljuk majd át az adott ország pénznemében, és ezt a kedvezményezettre terhelt költségek elkerülése érdekében igyekszünk a helyi bankokon keresztül megtenni. Ugyanakkor a Canon nem tehető felelőssé a bankod által kivetett további díjakért, és ilyen esetben neked kell velük beszélned.

Kérdés: Honnan tudom meg, hogy mikor kerül sor a kifizetés teljesítésére?

Az igénylés sikeres ellenőrzését követően megszervezzük a pénzvisszatérítés kifizetését, téged pedig e-mailben tájékoztatunk, ha az összeg megérkezett a számládra. Az igénylés állapotát az igénylés hivatkozási számának megadásával itt gyorsan ellenőrizheted.

Kérdés: Hitelkártyával fizettem ki a terméket, így miért nem lehet egyszerűen ugyanezen a hitelkártyán jóváírni a visszatérített összeget?

A Canon pénzvisszatérítés keretében csak a mi bankunk és a regisztráció során megadott személyes bankszámla közötti banki átutalással lehet kifizetéseket teljesíteni.

Kérdés: A pénzvisszatérítéssel kapcsolatban kell-e adót fizetnem, vagy van-e mód az ÁFA visszaigénylésére?

A törvény által előírt minden adó megfizetéséért kizárólag te felelsz, a Canon az adóbevallási eljárások egyikére sem tehet javaslatot. A végső illetékesség a helyi adóhatóságé, de a pénzvisszatérítés tényéből általában nem keletkezik jövedelemadó-fizetési kötelezettség.


PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI ELJÁRÁS:

Kérdés: Pénzvisszatérítési igénylés benyújtása esetén milyen formátumban tölthetem fel a vásárlást igazoló dokumentumot, illetve van-e bármilyen méretkorlátozás?

Kizárólag JPG, TIF és PDF fájlok tölthetők fel, amelyek mérete nem haladja meg a 4 MB-ot.
Ennek részleteiről tájékozódj „Uploading your documents” (A dokumentumok feltöltése) című videóból, amely a promóció regisztrációs űrlapján keresztül érhető el.
Tájékoztatunk, hogy a pénzvisszatérítésre postai úton nem lehet jelentkezni, a promóció csak online érhető el.

Kérdés: Mi a teendő akkor, ha regisztrált számlaadataim bármely eleme megváltozott a promócióra való regisztráció óta, és ezért frissítenem kell őket?

Banki adataidat az e-mailben megkapott bejelentkezési adatok megadását követően itt bármikor frissítheted.
Tájékoztatunk, hogy amennyiben ezt a fizetési határidőhöz közel teszed meg, azonnal fel kell venned a kapcsolatot az Értékesítési promóciókért felelős részleggel (e-mail: cashback@claim-lookup.com, telefonszám: +36 (0)61 235 5315), és tájékoztatnod kell bennünket.

Kérdés: A promóció meghirdetett időtartamán belül rendeltem egy Canon terméket, amely azonban nem fog megérkezni/a kereskedő nem fogja tudni leszállítani az akció érvényességi időtartamának végéig – ennek ellenére jelentkezhetek a promócióra?

Igen, de kérünk, őrizd meg a rendelésről szóló visszaigazolást (amely a promóciós időszakon belül készült), és a pénzvisszatérítésre való jelentkezés során töltsd fel a számlával együtt. A promóció utolsó értékesítési napja után egy hónapos türelmi idő áll rendelkezésedre, amely alatt be tudod küldeni a dokumentumokat.

Kérdés: Nem tudtam a promócióról, és néhány héttel a promóciós időszak előtt/után vásároltam egy terméket. Van-e lehetőség arra, hogy a Canon kivételt tegyen, és engedélyezze a pénzvisszatérítést a vásárlásom esetében?

Sajnos csak akkor jelentkezhetsz a promócióra, ha a terméket a Promóciós feltételekben meghatározott időtartamon belül vásároltad.

Kérdés: Mi számít elfogadható vásárlást igazoló dokumentumnak?

Üzletben vásárolt termék esetén: A Canon csak a bizonylat másolatát kéri, amelyen látható a vásárlás dátuma, a termék neve és a kereskedő. Online vásárolt termék esetén: A Canon a számla egy példányát kéri (nem pedig a rendelés visszaigazolását vagy a feladási értesítőt). A számlán szerepelnie kell a vásárlás dátumának, a termék nevének és a kereskedőnek.

Kérdés: Mely tranzakciók/termékek nem vesznek részt a promócióban?

Röviden összefoglalva a kizárások az alábbiakat foglalják magukban:
1. Nem promóciós termékek (A promóciós termékek teljes listáját ide kattintva tekintheted meg.)
2. A promóciós időszakon vagy területen kívül vásárolt termékek
3. Használt, felújított vagy újszerű termékek, illetve a Canon csoport vállalatainak szellemi tulajdonjogait valamilyen módon hamisító vagy megszegő termékek (a teljesség igénye nélkül például párhuzamos vagy „szürke” termékek, azaz olyan Canon termékek, amelyeket a célpiacon kívül, kedvezményes áron értékesítettek). További tájékoztatásért kattints ide.
4. Az EU területén kívül vásárolt termékek.
5. Az Amazonról vagy az eBayről mint külső viszonteladóktól vásárolt termékek.
A teljes kizárások részleteit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.

Kérdés: Az online igénylési űrlapon mit jelent a „fizetési mód”?

Ez a kifejezés arra utal, hogy eredetileg milyen módon vásároltad meg a terméket.

Kérdés: Hol találom meg a termék sorozatszámát?

A sorozatszám megkereséséhez kattintson erre a hivatkozásra, ahol megtudhatja, hogy az adott terméke(ke)n hol található(k). Ne keverd össze a sorozatszámot az EAN-/vonalkóddal. A sorozatszám a termék vázán található.


HIBAELHÁRÍTÁS:

Kérdés: Miért nem tudok bejelentkezni a vásárlói portálra, hogy nyomon kövessem az igénylésem?

Ennek több oka is lehet: 

  • Azokat a belépési adatokat használd, amelyeket az igénylés benyújtásakor e-mailben küldtünk. Ha nem kaptad meg az e-mailt, nézd meg a spam mappád. 
  • A belépési adatok érzékenyek a kis- és nagybetűkre, ezért ellenőrizd, hogy pontosan írtad-e be (kis- és nagybetűkkel). 
  • Ha elfelejtetted a jelszavad, akkor itt állíthatod vissza.

Kérdés: Mely viszonteladók vesznek részt a promócióban? Hol vásárolhatom meg a fényképezőgépet?

Látogass el weboldalunk Hol kapható? című részére itt.