A CANONTÓL ELVÁRHATÓ TELJESÍTMÉNY.
ÉS EGY VÁRATLANUL JÓ AJÁNLAT.

VISSZATÉRÍTÉS

Vásárold meg a Canon EOS 7D Mark II-t és a brosúrában szereplő objektívek bármelyikét*, és akár 95 000 Ft pénzvisszatérítésre számíthatsz.

CANON OBJEKTÍVEK PÉNZVISSZATÉRÍTÉSRE VONATKOZÓ PROMÓCIÓJÁNAK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

1. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE

A promóció szervezője a hollandiai Bovenkerkerweg 59, 1185 XB, Amstelveen címen bejegyzett Canon Europa N.V., (a továbbiakban „Canon”).

2. A PROMÓCIÓRÓL

2.1. Résztvevők

2.1.1. Minden résztvevőnek legalább 18 évesnek kell lennie.

A kiskereskedők és forgalmazók nem vehetnek részt a promócióban, számukra a részvétel az ügyfeleik képviseletében sem megengedett.

2.1.2. Minden résztvevőnek el kell fogadnia és be kell tartania az itt leírt Általános Szerződési Feltételeket.

2.2. Promóciós termékek, a promóció által lefedett terület és a promóciós időszakok

2.2.1. A promóció kizárólag az EOS 7D MARK II fényképezőgép és az alábbiakban felsorolt objektívek vásárlására (közös elnevezéssel: a „Promóciós termékek”) vonatkozik.

Promóciós objektívek

Pénzvisszatérítés összege

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

95 000 Ft

EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

95 000 Ft

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

66 000 Ft

EF 70-200mm f/4L IS USM

66 000 Ft

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

33 000 Ft

EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM

33 000 Ft

EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

33 000 Ft

EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

33 000 Ft

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM

25 000 Ft

2.2.2. A promóciós termékek akkor jogosultak a promócióban való részvételre, ha megvásárlásuk 2015.02.04 – 2016.01.31. között történt, a kezdő- és a zárónapot is beleszámítva („Promóciós időszak”).

2.2.3. A promóciós termékek megvásárlásának Ausztria, Belgium, a Cseh Köztársaság, Dánia, Hollandia, Franciaország, Finnország, Magyarország, Németország, Olaszország, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Írország, Szlovákia, Spanyolország, Svédország, Svájc, az Egyesült Királyság, Liechtenstein, Észtország, Lettország, Litvánia vagy Luxemburg területén található kereskedőtől vagy a fenti országokban bejegyzett domainnel vagy székhellyel rendelkező internetes áruháztól kell történnie (a „Promóciós területek”).

2.2.4. EGY darab EOS 7D MARK II fényképezőgép megvásárlása csak EGY darab megvásárolt promóciós objektív kapcsán jogosítja fel a vevőt a pénzvisszafizetésre. Ez az ajánlat nem vonható össze más ajánlatokkal.

A nagy mennyiségben vásárló természetes vagy jogi személyek (akik a Promóciós időszak alatt több mint 10 Promóciós terméket vásárolnak) nem jogosultak a promócióban való részvételre.

2.2.5. Minden Promóciós terméknek új és eredeti Canon terméknek kell lennie. A használtan vásárolt, felújított vagy javított, valamint a hamisított, illetve az olyan termékek, amelyek bármilyen módon megsértik a Canon csoport vállalatainak szellemi tulajdonhoz fűződő jogait, nem jogosultak a promócióban való részvételre.

2.2.6. Az összes Promóciós terméket a Canon Europa N.V. vállalatnak vagy a Canon csoportba tartozó, az Európai Gazdasági Térségben (EGT), Svájcban vagy Liechtensteinben található vállalatnak kell biztosítania és forgalmaznia. A későbbi csalódások elkerülése érdekében ezt mindig tisztázza a forgalmazóval. További tájékoztatást ezzel kapcsolatban a következő hivatkozáson kaphat.

2.2.7. A (nem meghibásodás miatt) az értékesítőhöz visszajuttatott Promóciós termékek nem vehetnek részt a promócióban, és az ilyen termékekkel kapcsolatban regisztráló Résztvevők sem jogosultak a részvételre. Ha a Canonnak bármilyen ilyen jellegű visszaélés a tudomására jut, akkor a saját belátása szerint jogi lépéseket tehet az ebben részt vevőkkel szemben.

3. A részvétel módja

3.1. A Résztvevő akkor jogosult a promócióban való részvételre, ha a Promóciós időszakban Promóciós termékeket vásárol (az EOS 7D MARK II fényképezőgépet és a fenti listán szereplő objektívek valamelyikét), ÉS érvényes regisztrációt nyújt be az interneten 2015.02.04 – 2016.02.28. között, a kezdő- és a zárónapot is beleszámítva.

3.2. A regisztráció menete a következő:

(i) Töltsön ki helyesen egy online regisztrációs űrlapot (megadva többek között a termék(ek) érvényes sorozatszámát) a canon.hu/lenscashback webhelyen.

(ii) Szkennelje be, töltse fel és csatolja az online regisztrációhoz a vásárlási nyugtát vagy internetes vásárlás esetén a rendelésről kapott (az áfás árat is feltüntető) visszaigazolást.

(iii) A rendszer ezután e-mailben értesíti a résztvevőket, hogy a regisztráció sikeresen beérkezett. Ha a Résztvevő a regisztrációját követő 24 órán belül nem kap megerősítő e-mailt, vagy nincs számítógépes hozzáférése, akkor hívja regisztrációs vonalunkat a +36 (0) 61 235 5315 számon.

3.3. A regisztráció beérkezését és jóváhagyását követően a Canon gondoskodik a 2.2.1 pontban meghatározott visszafizetendő pénzösszeg átutalásáról a Résztvevő bankszámlájára. Egyéb jellegű megoldás és készpénzes vagy csekkes kifizetés nem lehetséges.

3.4. A Canon igyekszik a hiánytalan és érvényes regisztráció beérkezését követő 28 napon belül átutalni az összeget.

3.5. Ha a Résztvevő nem választ a regisztrációs űrlapon feltüntetett pénznemek közül, a Canon saját kizárólagos belátása alapján dönthet a fizetés pénzneméről.

3.6. A Canon nem dolgozza fel azokat a regisztrációkat, amelyeket a Promóciós időszak lezárulta után kap, vagy amelyek a saját megítélése szerint hiányosak vagy olvashatatlanok. A Canon nem vállal felelősséget az olyan regisztrációkért, amelyeket késve vagy egyáltalán nem kapott meg.

3.7. Minden egyes érvényes regisztráció kapcsán csak egy átutalás indítható.

3.8. Ha Ön áfaalany, és pénzvisszafizetést kap, az csökkentheti a vásárlás nettó értékét, és ennek megfelelően kell módosítania a visszaigényelhető áfa összegét is.

4. FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

4.1. A Canon semmilyen körülmények között sem tartozik felelősséggel semmilyen természetű veszteségért, kárért vagy sérülésért, amelyet bármilyen Részvevő ezzel a promócióval kapcsolatban bejelent. A jelen használati feltételekben semmi sem tekinthető azonban a Canon felelőssége kizárásának vagy korlátozásának olyan személyi sérüléssel vagy halálesettel kapcsolatban, amely bizonyíthatóan a Canon alkalmazottjainak vagy ügynökeinek gondatlanságából fakadt.

4.2. A Canon fenntartja a jogot, hogy ezt a promóciót bármikor érvénytelenítse, kiegészítse és/vagy módosítsa anélkül, hogy ezért bármilyen felelősséget kellene vállalnia, de mindig törekedni fog arra, hogy ennek a Résztvevőre gyakorolt hatását a lehető legkisebb mértékűvé tegye, hogy ezzel elkerülje a szükségtelen kellemetlenségeket.

4.3. A Canon fenntartja a jogot arra, hogy ellenőrizze, hogy a regisztrációk eleget tesznek-e a jelen feltételeknek, és hogy ezzel kapcsolatban kiegészítő információkat és támogató dokumentumokat kérjen. A Canon fenntartja a jogot, hogy a promócióból regisztrációkat és/vagy Résztvevőket zárjon ki, ha úgy véli, hogy a promócióval bármilyen módon visszaélnek.

A Canon promócióval kapcsolatos döntései véglegesek, és azokkal kapcsolatban fellebbezésnek helye nincs.

5. ADATOK

5.1. A személyes adatok védelmére vonatkozó jogszabályok és előírások szerint a Canon Europa N.V. és az Egyesült Királyságban a 4093977 számon bejegyzett, 3 The Square, Stockley Park, Uxbridge UB11 1ET, United Kingdom székhelyű Canon Europe Limited azoknak a személyes adatoknak a kezelője, amelyeket a Résztvevők ezzel a promócióval kapcsolatban megadnak. A személyes adatokat a Canon Europa N.V. és/vagy a vállalatcsoportba tartozó vállalatok kizárólag a promóció biztosítása érdekében dolgozzák fel, beleérve az adatok kiadását is a promóció kezelésével megbízott harmadik feleknek és/vagy bármilyen egyéb engedélyezett marketingcélra. Ha egy Résztvevő nem akarja, hogy a kapcsolattartási adatait marketingcélokra használják fel, vagy hogy a Canon azokon keresztül később hasonló promóciókkal kapcsolatban felvegye vele a kapcsolatot, akkor NE jelölje be a regisztrációs űrlapon azt a mezőt, amely ezt engedélyezi.

6. IRÁNYADÓ JOG ÉS JOGHATÓSÁG

A törvény által megengedett lehető legnagyobb mértékben ezeknek a feltételeknek, valamint ennek a promóciónak az értelmezésében, illetve minden belőlük fakadó vagy velük kapcsolatos vitában Anglia és Wales törvényei az irányadók, és Anglia és Wales bíróságai rendelkeznek nem kizárólagos joghatósággal.

Ügyfélként önnek azonban jogában állhat, hogy a bírósági eljárást a saját nyelvén, egy helyi bíróságon kezdeményezze. A jogaival kapcsolatban a helyi fogyasztói érdekvédelmi szervezetek tudnak bővebb tanácsokkal szolgálni. Ezek a használati feltételek nem korlátozzák az Ön törvényben meghatározott jogait.