A Canontól elvárható teljesítmény.
És egy váratlanul jó ajánlat.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

1. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE

A promóció szervezője a hollandiai Bovenkerkerweg 59, 1185 XB, Amstelveen címen bejegyzett Canon Europa N.V. (a továbbiakban: „Canon”).

2. A PROMÓCIÓ ISMERTETÉSE

2.1. Résztvevők

2.1.1.Minden résztvevőnek legalább 18 évesnek kell lennie.

A viszonteladók és forgalmazók nem vehetnek részt a promócióban, és számukra a részvétel az ügyfeleik képviseletében sem megengedett.

2.1.2.Minden résztvevő magára nézve kötelező érvényűnek fogadta el a jelen feltételeket.

2.2. Promóciós termékek, promóció által lefedett terület, ajándékok és a promóciós időszakok

2.2.1.Ez a promóció kizárólag az EOS 750D vagy EOS 760D fényképezőgépek és az alább felsorolt kiválasztott objektívek egyikének megvásárlására vonatkozik (a továbbiakban együttesen: „Promóciós termékek”):

Promóciós objektívek

Pénzvisszatérítés összege

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

16 000 Ft

EF-S 10-18mm f/4-5.6 IS STM

11 000 Ft

EF 40mm f/2.8 STM

11 000 Ft

EF-S 18-135mm f/3,5-5.6 IS STM

16 000 Ft

2.2.2. A Promóciós termékek 2015. április 23. és 2016. január 31. között vásárolhatók meg, a kezdő- és a zárónapot is beleszámítva (a továbbiakban: „Promóciós időszak”).

2.2.3.A promóciós termékek megvásárlásának Ausztria, Belgium, a Cseh Köztársaság, Dánia, Hollandia, Franciaország, Finnország, Magyarország, Németország, Olaszország, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Írország, Szlovákia, Spanyolország, Svédország, Svájc, az Egyesült Királyság, Liechtenstein, Észtország, Lettország, Litvánia vagy Luxemburg területén található kereskedőtől vagy a fenti országokban bejegyzett domainnel vagy székhellyel rendelkező internetes áruháztól kell történnie (a továbbiakban: „Promóciós területek”).

2.2.4. A promócióban részt vevő termékekre vonatkozó pénz-visszafizetési igényét csak akkor tudjuk figyelembe venni, ha a promóció keretében vásárolt objektívet standard fényképezőgép-készletekkel együtt vásárolta.

Standard fényképezőgép-készletek:
EOS 750D (csak váz);
EOS 750D + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM objektív;
EOS 750D + EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM objektív;

EOS 760D (csak váz);

EGY darab EOS 750D vagy EOS 760D fényképezőgép megvásárlása csak EGY darab megvásárolt promóciós objektív kapcsán jogosítja fel a vevőt a pénzvisszafizetésre. Ez az ajánlat nem vonható össze más ajánlatokkal.

A nagy mennyiségben vásárló természetes vagy jogi személyek (akik a Promóciós időszak alatt több mint 10 Promóciós terméket vásárolnak) nem jogosultak a promócióban való részvételre.

2.2.5.Minden Promóciós terméknek új és eredeti Canon terméknek kell lennie. Használt, felújított vagy újszerű termékek, illetve a Canon csoport vállalatainak szellemi tulajdonjogait valamilyen módon hamisító vagy megszegő termékek megvásárlása nem jogosít a promócióban való részvételre.

2.2.6.A Promóciós termékek mindegyikének a Canon Europa N.V. vállalat vagy a Canon csoportba tartozó, az EGT területén, Svájcban vagy Lichtensteinben található vállalatok által beszerzettnek és értékesítettnek kell lennie. A későbbi csalódások elkerülése érdekében ezt mindig tisztázza a forgalmazóval. A további részleteket illetően kérjük tekintse át a weboldal Hol kapható? című részét.

2.2.7.A (nem meghibásodás miatt) az értékesítőhöz visszajuttatott Promóciós termékek nem vehetnek részt a promócióban, és az ilyen termékekkel kapcsolatban regisztráló Résztvevők sem jogosultak a részvételre. Ha a Canonnak bármilyen ilyen jellegű visszaélés a tudomására jut, akkor a saját belátása szerint jogi lépéseket tehet az ebben részt vevőkkel szemben.

3. A részvétel módja

3.1.A Résztvevő akkor jogosult a promócióban való részvételre, ha a Promóciós időszakban Promóciós termékeket vásárol (mind az EOS 750D vagy EOS 760D fényképezőgépet, mind a kiválasztott objektívet), ÉS érvényes online regisztrációt nyújt be 2015. április 23. és 2016. február 28. között, a kezdő- és a zárónapot is beleszámítva.

3.2.Regisztráláshoz a következők szerint járjon el:

(i) Töltse ki helyesen és küldjön el egy online igénylési nyomtatványt (az érvényes sorozatszám(ok) megadását stb. is beleértve) a canon.hu/lens-promo oldalon.

(ii) Szkennelje be, töltse fel és csatolja az online regisztrációhoz a vásárlási nyugtát vagy internetes vásárlás esetén a rendelésről kapott (az áfás árat is feltüntető) visszaigazolást.

(iii) A rendszer ezután e-mailben értesíti a résztvevőket, hogy a regisztráció sikeresen beérkezett. Ha a Résztvevő a regisztrációját követő 24 órán belül nem kap megerősítő e-mailt, vagy nincs számítógépes hozzáférése, akkor fel kell hívnia regisztrációs vonalunkat a +36 1 235 5315-ös telefonszámon.

3.3.A regisztráció beérkezését és jóváhagyását követően a Canon gondoskodik a 2.2.1. pontban meghatározott visszafizetendő pénzösszeg átutalásáról a Résztvevő bankszámlájára. Egyéb jellegű megoldás és készpénzes vagy csekkes kifizetés nem lehetséges.

3.4.A Canon igyekszik a hiánytalan és érvényes regisztráció beérkezését követő 28 napon belül átutalni az összeget.

3.5.Ha a Résztvevő nem választ a regisztrációs űrlapon feltüntetett pénznemek közül, a Canon a saját kizárólagos belátása alapján dönthet a fizetés pénzneméről.

3.6.A Canon nem dolgozza fel azokat a regisztrációkat, amelyeket a Promóciós időszak lezárulta után kap meg, vagy amelyek a saját megítélése szerint hiányosak vagy olvashatatlanok. A Canon nem vállal felelősséget az olyan regisztrációkért, amelyeket késve vagy egyáltalán nem kapott meg.

3.7.Minden egyes érvényes regisztráció kapcsán csak egy átutalás indítható.

3.8.Ha áfaalany vagy, és pénzvisszafizetést kapsz, az csökkentheti a vásárlás nettó értékét, és a visszaigényelhető áfa összegét is ennek megfelelően kell módosítani.

4. A FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

4.1.A Canon semmilyen körülmények között sem tartozik felelősséggel semmilyen természetű veszteségért, kárért vagy sérülésért, amelyet bármely Részvevő ezzel a promócióval kapcsolatban bejelent. A jelen használati feltételekben semmi sem tekinthető azonban a Canon felelőssége kizárásának vagy korlátozásának olyan személyi sérüléssel vagy halálesettel kapcsolatban, amely bizonyíthatóan a Canon alkalmazottjainak vagy ügynökeinek gondatlanságából fakadt.

4.2.A Canon fenntartja a jogot arra, hogy ezt a promóciót bármikor érvénytelenítse, kiegészítse és/vagy módosítsa anélkül, hogy ezért bármilyen felelősséget kellene vállalnia, de mindig törekedni fog arra, hogy ennek a Résztvevőre gyakorolt hatását a lehető legkisebb mértékűvé tegye, hogy ezzel elkerülje a szükségtelen kellemetlenségeket.

4.3.A Canon fenntartja a jogot arra, hogy ellenőrizze, hogy a regisztrációk eleget tesznek-e a jelen feltételeknek, és hogy ezzel kapcsolatban kiegészítő információkat és támogató dokumentumokat kérjen. A Canon fenntartja a jogot arra, hogy a promócióból regisztrációkat és/vagy Résztvevőket zárjon ki, ha úgy véli, hogy a promócióval bármilyen módon visszaélnek.

A Canon promócióval kapcsolatos döntései véglegesek, és velük kapcsolatban fellebbezésnek helye nincs.

5. ADATOK

5.1.A Canon Europa N.V. és az Egyesült Királyságban a 4093977 számon bejegyzett, 3 The Square, Stockley Park, Uxbridge UB11 1ET, United Kingdom székhelyű Canon Europe Limited a Résztvevők által a jelen promócióval kapcsolatban megadott személyes adatok kezelője a személyes adatok védelmével kapcsolatos vonatkozó törvényekkel és szabályozásokkal kapcsolatban. Minden személyes adat feldolgozását a Canon Europa N.V. és/vagy a Canon csoportba tartozó vállalatok fogják elvégezni, kizárólag a jelen promóció adminisztrációjának céljából, amely magában foglalja az adatoknak a promóció adminisztrációjával megbízott harmadik feleknek való és/vagy valamilyen marketing cél érdekében történő biztosítását. Ha egy Résztvevő nem szeretné, hogy a kapcsolattartási adatait marketingcélokra használják fel, vagy hogy a Canon azokon keresztül később hasonló promóciókkal kapcsolatban felvegye vele a kapcsolatot, akkor NE jelölje be a regisztrációs űrlapon azt a mezőt, amely ezt engedélyezi.

6. TÖRVÉNY ÉS JOGHATÓSÁG

A törvény által megengedett lehető legnagyobb mértékben a jelen feltételeknek, valamint a jelen promóciónak az értelmezésében, illetve minden belőlük fakadó vagy velük kapcsolatos vitában Anglia és Wales törvényei az irányadók, és Anglia és Wales bíróságai rendelkeznek nem kizárólagos joghatósággal.

Ügyfélként azonban jogában állhat, hogy a bírósági eljárást a saját nyelveden, egy helyi bíróságon kezdeményezze. A jogaiddal kapcsolatban a helyi fogyasztói érdekvédelmi szervezetek tudnak bővebb tájékoztatással szolgálni. A jelen használati feltételek nem korlátozzák az Ön törvényben meghatározott jogait.