Fotókönyvek

Az életed HD felbontásban. A digitális fotók másodpercek alatt megoszthatók, de semmi sem fogható egy kezünkben tartott kép nézegetésének varázsához. A hdbook alkalmazásával Te is kiváló minőségű fotókönyvet készíthetsz. Ez a professzionálisan kinyomtatott és bekötött, személyre szabott fotókönyv fogja életre kelteni képeidet, segít megőrizni a szép emlékeket, emellett ideális ajándék barátoknak és családtagoknak.


Hol kapható?

Saját személyre szabott hdbook szoftvered. Egyszerű, mint az egyszeregy.

1. Válaszd ki a fotóidat

Válaszd ki, mely fotóidat szeretnéd elhelyezni a prémium minőségű fotókönyvedben – igazán személyes ajándék lehet valakinek, emellett megoszthatod szép emlékeidet a családoddal vagy a barátaiddal is.

2. Az ingyenes hdbook szoftver letöltése

A hdbook szoftverrel percek alatt, könnyedén tervezhetsz fotókönyvet. Egyszerűen csak töltsd le a szoftvert Windows vagy Mac rendszerű számítógépedre az egyik hdbook viszonteladó weboldaláról, állítsd össze a fotók és a szöveg elrendezését, majd küldd el nyomtatásra.

3. Merülj el az emlékeidben

A személyre szabott fotókönyved a legkorszerűbb technológiákat használó Canon DreamLabo 5000 nyomtatóval lesz kinyomtatva. Hamarosan kezedbe veheted professzionális minőségű fotókönyvedet vibrálóan élethű színekkel és éles szöveggel.

Inspiráció a személyre szabott fotókönyvekhez

Lenyűgöző képminőség

Saját emlékeid HD minőségben

Lásd és érezd egy hdbook kiváló minőségét. A 7 fajta tintát alkalmazó nagy felbontású nyomtatási technológiánknak köszönhetően a fényképek kidolgozása gyönyörű, a bőrtónusok természetesek, a színvisszaadás pedig élethű. A színes fényképek olyan élénknek tűnnek, hogy majd kiugranak a könyvből, a fekete-fehér képek pedig egyenletes átmenetekkel érik el a stílusos megjelenést.

Válaszd ki saját hdbook borítód

Személyre szabott fotókönyv

Készítsd el személyre szabott fotókönyved borítóját szöveg és képek hozzáadásával, és tedd egyedivé. Professzionális kinyomtatása és bekötése révén hdbook-od büszkén állja helyét bármilyen könyvespolcon.

Adj hozzá feliratot a képeidhez

Tiszta. Élénk. Éles.

Adj hozzá feliratokat a fényképeidhez és nevezd el a borítón található albumot. A különlegesen összeállított tintáknak és a 2400 dpi nyomtatási felbontásnak köszönhetően a hdbook szövege hihetetlenül éles.

Síkban nyitható kötés


Tökéletes két oldalon átívelő képek

Minden fotókönyvünk síkban nyitható kötéssel készül, ezáltal úgy nyomtathatsz kétoldalas képeket, hogy az oldalak között a képeid egyes részei nem tűnnek el. A prémium minőségű kétoldalas fotópapírok segítségével 24 oldalról 100 oldalra növelheted a terjedelmet a könyv vékony gerincének megvastagítása nélkül.

hdbook méretek választéka

Ízlésednek megfelelő formátum

A négyzetformátumok a következő méretekben érhetők el: 127×127 mm, 210×210 mm és 300×300 mm. A5 és A4 méretekben megadhatod az álló vagy fekvő, A3 méretben pedig a fekvő tájolást, így biztosan megtalálod a tökéletes formátumot egyedi fotókönyved számára.

Fotópapírok választéka

Prémium kivitel

A különlegesen kialakított papír – mely a Canon nyomtatási technológiájával való együttműködésre lett tervezve – HD minőségű fotónyomtatást tesz lehetővé prémium kivitelben. Válassz a hagyományos fotólaborokban készült nyomatokhoz hasonló Luster, vagy az egyenletes, magas fényű Glossy papír közül.


Hosszan tartó emlékek

A Canon tinták és a speciális bevonattal ellátott fotópapírok kombinációja biztosítja a fényképek időtállóságát. Abban legalábbis biztos lehetsz, hogy a következő 300 év során az eljövendő generációk is élvezni fogják személyes fotókönyved tartalmát.*

Fotókönyv szoftver

Az egyszerűen használható szoftverünk Windows vagy Mac operációs rendszer alatt is lehetővé teszi az egyedi fotókönyvek elkészítését, percek alatt. Válaszd ki fotókönyved méretét, adj hozzá képeket, majd válassz ki egy elrendezést a széleskörű választékból.

Gyors, előre beállított elrendezések

Tedd még egyszerűbbé fotókönyved elkészítését az Autoflow funkcióval. A szoftver automatikusan rendezi a fényképeket és dobozokba helyezi őket a legmegfelelőbb tájolásnak megfelelően. Az oldalak elrendezését és a képeket egészen a nyomtatás előtti pillanatig alakíthatod.

Speciális, egyedi elrendezések

Az egyszerű használat mellett az ingyenes hdbook szoftver speciális funkciókkal rendelkezik, melyekkel teljes tervezési szabadságot érhetsz el. Így ízlésednek megfelelően készítheted el a fotókönyvet a saját történetedről.

Hol kapható?

Töltsd le az ingyenes hdbook fotókönyvkészítő szoftvert valamely viszonteladó weboldaláról, és kezdj el luxusminőségű fotókönyveket készíteni, még ma. Először kattints a kiválasztott hdbook viszonteladó mellett található országzászlóra.

Ausztria

Belgium

Dánia

Németország

Olaszország

Luxemburg

Lengyelország

Egyesült Királyság

Írország

*A nyomat becsült élettartama sötét helyen való tárolás esetén

<A becslés alapját képező tesztelési eljárások és kritériumok>

A képek években kifejezett tartósságára vonatkozó adatok a JEITA (japán elektronikai és informatikai ipari szövetség, Japan Electronics and Information Technology Industries Association) „Digital Color Photo Print Stability Evaluation” (Stabilitási értékelés a digitális színes fotónyomtatásról) (JEITA CP-3901) című értékelésében kifejtett tesztelési eljárásokon és kritériumokon alapul.

<A fényképnyomtatásra és -megjelenítésre vonatkozó megjegyzés>

A képek tényleges tartóssága a megjelenítés/tárolás körülményeitől függően eltérhet a fent ismertetett becslésektől. Az évek száma a Canon Inc. által elvégzett felgyorsított tesztek eredménye, amely nem jelent termékgaranciát. A nyomatok hosszabb élettartama érdekében tartsa szem előtt: A fény, a légköri gázok, a magas hőmérséklet és páratartalom felgyorsíthatja a színek fakulását. A tárolás és a megjelenítés során ezen fakulást előidéző tényezők elkerülésével növelhető a fényképek tartóssága.


*A termék kialakítása és műszaki adatai előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.