A Canon SELPHY SQUARE QX10 in front of a book full of pictures.

KREATÍV NYOMTATÁS

Kísérletezz a nyomtatással: fantasztikus lehetőségek a fotók életre keltéséhez

2020 van, mindenkinek van Instagram fiókja. A legtöbben most már tökéletes képeket szerkeszthetnek fotóikból. Miért ne tűnnél ki a tömegből egy pillanatra olyan személyes nyomatok készítésével, amelyek emlékezetesek maradnak?

Válaszd a SELPHY SQUARE QX10 hordozható nyomtatót elegáns fekete, fehér, pasztellrózsaszín vagy mentazöld színben, és engedd szabadjára a kreativitásodat, hogy életre kelthesd az emlékeidet. Íme néhány egyszerű tipp a nyomtatási ötletek megvalósításához.

Ragadd meg a tökéletlenséget

A woman’s hand placing a photograph of a couple at the beach into a holiday

Kísérletezz, ragadd meg a pillanatot, és hozz létre olyat, ami az egyediségedet tükrözi. Próbálj ki bármit, ami tetszik: akár a '90-es évekbeli hatásért villantod a telefonod vakuját, akár alacsony szögből készítesz felvételeket egy szokatlan perspektíva megörökítéséhez. A képeknek ugyanis nem kell tökéletesnek lenniük ahhoz, hogy kinyomtasd őket. Tedd félre a szabályokat, és érezd jól magad! 

Az akkumulátoros SELPHY SQUARE QX10 hordozható nyomtatót nem kell vezetékkel vagy kábellel csatlakoztatni, így szabadon nyomtathatsz út közben, bármerre is jársz. Dobd a táskádba ezt a kis kütyüt, és nyomtass kedved szerint bármikor. 

Ezzel a praktikus nyomtatóval olyan, szegéllyel ellátott négyzet alakú matricákat készíthetsz, amelyekkel megtöltheted az emlékkönyvedet, de rá is ragaszthatod azokat a laptopodra, vagy üzenőtáblát díszíthetsz velük. A SELPHY SQUARE QX10 ráadásul speciális festékszublimációs nyomtatást alkalmaz, ami azt jelenti, hogy a nyomatok akár 100 évig is élénk és ragyogó színekben pompáznak. Bizony, 100 évig.

Meséld el a történeteidet

A szemet gyönyörködtető fotómatricákat azonnal megoszthatod: ehhez csatlakoztasd mobileszközödhöz a Wi-Fi-képes kompakt SELPHY SQUARE QX10 nyomtatót a SELPHY Photo Layout alkalmazással, vagy a táblagépedhez és a telefonodhoz a Bluetooth® funkcióval ellátott Canon Zoemini készüléket a Canon Mini Print alkalmazással.

A születésnapi üdvözlőkártyákra több fotót is halmozhatsz, a szegélyre rajzolva pedig személyre szabott köszönőkártyákat készíthetsz. Ragaszd be őket egy naplóba, hogy emlékezz egy adott ruha-összeállításra, örökíts meg lenyűgöző sminkeket, vagy ragadd meg a parti boldog pillanatait – te döntesz. Oszd meg élményeidet és történeteidet úgy, hogy a saját képzelőerődet is beindítsa.

Tedd stílusossá a környezetedet

A garland of photos printed on the Canon SELPHY SQUARE QX10 hanging from the wall.

Nagyszerűen kifejezheted a személyiségedet, ha otthonodban a falakra teszed ki a fotóidat. Nyomtass és helyezz el olyan képeket, amelyek inspirálnak: a házi kedvencekről és kalandos utazásokról készült portréktól kezdve a barátokról és családtagokról készült szórakoztató képekig. 

A gyors nyomtatásra képes, hordozható SELPHY CP1300 segítségével pillanatok alatt egyszerűen és vezeték nélkül nyomtathatsz Android- és iOS-rendszerű okostelefonokról és táblagépekről, akár az ingyenes Canon PRINT alkalmazáson keresztül. A képeslapoktól a mini matricalapokig számos méretben tökéletes nyomatokat készít – ráadásul fekete, fehér és rózsaszín színben is kapható.

Szerző: Lorna Dockerill

Kapcsolódó cikkek
A hand taking a printed sheet of vibrant images from a Canon SELPHY CP1300 printer surrounded by beads, necklaces and a colour chart.

KREATÍV NYOMTATÁS

Tervezz, játssz és nyomtass

Fedezd fel, hogyan segíthet a SELPHY Photo Layout alkalmazás az ötletelésben az izgalmas kézműves projektek elkészítése során.

A lemon hovers in the air above an illustrated print of a tennis player about to serve. The effect makes it look as if the player is about to hit the lemon.

KREATÍV NYOMTATÁS

Játékos nyomatok Paperboyo jóvoltából

Játssz, nyomtass és tedd közzé: az Instagram sztárja, Paperboyo a Canon SELPHY Square QX10 nyomtatóval kísérletezik.

A woman prints out a picture on a Canon SELPHY Square QX10. Positioned upright on the desk in front of her is an outfit inspiration mood board.

KREATÍV NYOMTATÁS

Stíluskollázs nyomtatása azonnal

Emeld új szintre kreatív projektjeidet, és ismerkedj meg a stíluskollázsok készítésének rejtelmeivel.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Az inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és váltsd valóra kreatív elképzeléseidet.

Vissza az összes tipphez és technikához