A Canon SELPHY SQUARE QX10 in front of a book full of pictures.

KREATÍV NYOMTATÁS

Kísérletezz a nyomtatással: fantasztikus lehetőségek a fotók életre keltéséhez

2020 van, mindenkinek van Instagram fiókja. A legtöbben most már tökéletes képeket szerkeszthetnek fotóikból. Miért ne tűnnél ki a tömegből egy pillanatra olyan személyes nyomatok készítésével, amelyek emlékezetesek maradnak?

Válaszd a SELPHY SQUARE QX10 hordozható nyomtatót elegáns fekete, fehér, pasztellrózsaszín vagy mentazöld színben, és engedd szabadjára a kreativitásodat, hogy életre kelthesd az emlékeidet. Íme néhány egyszerű tipp a nyomtatási ötletek megvalósításához.

Ragadd meg a tökéletlenséget

A woman’s hand placing a photograph of a couple at the beach into a holiday

Kísérletezz, ragadd meg a pillanatot, és hozz létre olyat, ami az egyediségedet tükrözi. Próbálj ki bármit, ami tetszik: akár a '90-es évekbeli hatásért villantod a telefonod vakuját, akár alacsony szögből készítesz felvételeket egy szokatlan perspektíva megörökítéséhez. A képeknek ugyanis nem kell tökéletesnek lenniük ahhoz, hogy kinyomtasd őket. Tedd félre a szabályokat, és érezd jól magad! 

Az akkumulátoros SELPHY SQUARE QX10 hordozható nyomtatót nem kell vezetékkel vagy kábellel csatlakoztatni, így szabadon nyomtathatsz út közben, bármerre is jársz. Dobd a táskádba ezt a kis kütyüt, és nyomtass kedved szerint bármikor. 

Ezzel a praktikus nyomtatóval olyan, szegéllyel ellátott négyzet alakú matricákat készíthetsz, amelyekkel megtöltheted az emlékkönyvedet, de rá is ragaszthatod azokat a laptopodra, vagy üzenőtáblát díszíthetsz velük. A SELPHY SQUARE QX10 ráadásul speciális festékszublimációs nyomtatást alkalmaz, ami azt jelenti, hogy a nyomatok akár 100 évig is élénk és ragyogó színekben pompáznak. Bizony, 100 évig.

Meséld el a történeteidet

A szemet gyönyörködtető fotómatricákat azonnal megoszthatod: ehhez csatlakoztasd mobileszközödhöz a Wi-Fi-képes kompakt SELPHY SQUARE QX10 nyomtatót a SELPHY Photo Layout alkalmazással, vagy a táblagépedhez és a telefonodhoz a Bluetooth® funkcióval ellátott Canon Zoemini készüléket a Canon Mini Print alkalmazással.

A születésnapi üdvözlőkártyákra több fotót is halmozhatsz, a szegélyre rajzolva pedig személyre szabott köszönőkártyákat készíthetsz. Ragaszd be őket egy naplóba, hogy emlékezz egy adott ruha-összeállításra, örökíts meg lenyűgöző sminkeket, vagy ragadd meg a parti boldog pillanatait – te döntesz. Oszd meg élményeidet és történeteidet úgy, hogy a saját képzelőerődet is beindítsa.

Tedd stílusossá a környezetedet

A garland of photos printed on the Canon SELPHY SQUARE QX10 hanging from the wall.

Nagyszerűen kifejezheted a személyiségedet, ha otthonodban a falakra teszed ki a fotóidat. Nyomtass és helyezz el olyan képeket, amelyek inspirálnak: a házi kedvencekről és kalandos utazásokról készült portréktól kezdve a barátokról és családtagokról készült szórakoztató képekig. 

A gyors nyomtatásra képes, hordozható SELPHY CP1300 segítségével pillanatok alatt egyszerűen és vezeték nélkül nyomtathatsz Android- és iOS-rendszerű okostelefonokról és táblagépekről, akár az ingyenes Canon PRINT alkalmazáson keresztül. A képeslapoktól a mini matricalapokig számos méretben tökéletes nyomatokat készít – ráadásul fekete, fehér és rózsaszín színben is kapható.

Szerző: Lorna Dockerill

Kapcsolódó cikkek
A cat and a koala printed on a Canon PIXMA TS5350 printer.

NYOMTATÁS ÉS KREATIVITÁS

Mesterien, művészien, mindenkinek @paperboyo jóvoltából

Szerettük volna látni, hogyan ösztönözhetnek valakit kreativitásra a különböző nyomathordozók, és ehhez @paperboyo volt a tökéletes választás.

Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table alongside a notebook with pictures stuck to it.

KREATIVITÁS

Mutasd meg kreativitásod a Canon Zoemini termékcsaláddal!

Engedd szabadjára kreativitásodat menet közben instant fényképezőgépeink és zsebnyomtatóink kínálatával.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkekAz inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és váltsd valóra kreatív elképzeléseidet.

Vissza az összes tipphez és technikához