A woman with her back to the camera uses a tablet. A Canon printer is on a desk in the background.

NYOMTATÁS

Élvezd a szabadságot vezeték nélküli és felhőalapú nyomtatást lehetővé tévő nyomtatónkkal

A nyomtató minden iroda és osztályterem elengedhetetlen kelléke – napjainkban pedig, amikor egyre többen választjuk a távolról történő munkát és tanulást, már az otthonokban is szükség van rá. Az otthoni munkavégzés egyik legnagyobb előnye, hogy bármelyik szobában dolgozhatunk. Ha otthonodat egy vezeték nélküli és felhőalapú nyomtatást lehetővé tévő nyomtatóval látod el, nem kell többé mellette üldögélned – onnan nyomtathatsz, ahonnan csak szeretnél. Ha reggel a kávéd mellett szeretnél maradni, vagy a kertben szeretnéd élvezni a délutáni napsütést, megteheted. Nyomtasd ki dokumentumaidat, és vedd ki a nyomatokat, amikor csak kedved tartja.

A Canon printer on a table in a living room.
A vezeték nélküli nyomtatásnak köszönhetően nem kell a nyomtató mellett ülnöd, nem szükséges kitüntetett otthoni irodatérrel rendelkezned, és ott dolgozhatsz, ahol csak szeretnél.

Aggódsz, hogy nehéz lesz beállítani a vezeték nélküli nyomtatót? Pedig semmi sem egyszerűbb ennél. És amint elvégezted a beállítást, rengeteg lehetőség fogja biztosítani, hogy semmi se szakítsa meg a mindennapi munkát/tanulást. A PIXMA G4411 például újratölthető tintapatronokkal rendelkezik a nagy oldalkapacitás érdekében, így több ezer oldalt nyomtathatsz újratöltés nélkül. A PIXMA Cloud Link szolgáltatásnak köszönhetően pedig a nyomtató képernyőjéről, illetve okostelefonodról vagy táblagépedről tekintheted meg, nyomtathatod ki vagy szkennelheted be fotóidat a Canon PRINT alkalmazással. A PIXMA Cloud Link segítségével online tárhelyszolgáltatásokat, például a Dropboxot és a Google Drive-ot is használhatod dokumentumok nyomtatására, beolvasására és egyszerű megosztására. A vezeték nélküli nyomtató beállítására vonatkozó további információkért lásd a támogatási útmutatót.

A vezeték nélküli nyomtató előnyei otthoni munkavégzés esetén

A man sits in front of a PIXMA G6040 Canon printer making notes on a printout.
A bonyolult vagy részletes információk könnyebben megérthetők nyomtatott formában, mint a monitoron.

Amellett, hogy a nyomtató hasznos a mindennapi munkához szükséges levelek és címkék előállítása során, abban is segíthet, hogy termelékenyebb és hatékonyabb legyél. Egy nyomat olvasásával továbbá azt is megelőzheted, hogy a képernyőn megjelenő értesítések és beérkező e-mailek elvonják el a figyelmedet. Az is fontos szempont, hogy a szemedet időről-időre pihentetni kel, és el kell szakadni a képernyőtől.

Rosie könyvelő, és felbecsülhetetlenül értékes eszköznek tartja vezeték nélküli nyomtatóját az otthoni munkavégzés során: „Rendszeresen vizsgálok pénzügyi jelentéseket és táblázatokat, és az információk sokkal könnyebben feldolgozhatók számomra nyomtatott formában, mint a képernyőn. Bár rendelkezem otthoni irodával, ketten vagyunk otthon, ami azt jelenti, hogy egyikünk mindig az ebédlőasztalról dolgozik. Nagy segítség, hogy vezeték nélkül nyomtathatok, bárhol is ülök.”

A woman stands in an office holding a sheet of paper.
A nyomatok segíthetnek abban, hogy jobban lásd a projekt méretét és felépítését.

Estelle marketingmenedzser, aki rendszeresen ad webináriumokat, amelyekhez mindig kinyomtatja bevezető mondanivalóját. „Az irodában két képernyőm van, otthon viszont csak egy, szóval ki kell nyomtatnom a mondanivalómat, hogy a webináriumok elején fel tudjam olvasni. Ha négyen vagyunk a házban, akkor igazán hasznos, ha van egy vezeték nélküli nyomtató, mert így bármelyik helyiségből tudunk nyomtatni. Azt is szeretem, hogy közvetlenül a telefonomról is nyomtathatok.”

Simon egy grafikai tervező, akinek a vezeték nélküli nyomtatója a mindene: „Mindig kinyomtatok egy projektismertetőt magamnak, különösen akkor, ha a projekt bonyolult, és általában egy szövegkiemelővel is végigmegyek rajta. Amikor pedig egy nyomatterven dolgozok, mindig kinyomtatom a projektet ellenőrzés céljából, hogy valódi méretben lássam – ez fontos lépés, mert az ember könnyen elveszíti az arányérzékét, különösen, ha egy nagy monitoron dolgozik.”

Elengedhetetlen eszköz az iskolai és egyetemi tanulók számára

A teenage girl sits cross-legged on a bed, studying her textbooks. A Canon PIXMA TS5150 printer is on the table beside her.
A PIXMA Cloud Link a Google Classroom alkalmazást is támogatja, amely egyszerűbbé teszi a diákok számára a tanárokkal való együttműködést az otthoni tanulás során.

Nem csak szakemberek számára előnyös otthon egy vezeték nélküli nyomtató. A PIXMA Cloud Link a Google Classroom alkalmazást is támogatja, ezért az iskolások és egyetemisták számára is hasznos. A Google Classroom a tanárok és a diákok közötti kommunikáció támogatására szolgál. A PIXMA Cloud Link szolgáltatás és a Google Classroom együttes használatával a tanulók közvetlenül a nyomtató képernyőjéről vagy okoseszközükről nyomtathatják ki órarendjüket és beadandóikat a Canon PRINT alkalmazáson keresztül. A tanárok számára további előny, hogy könnyen nyomtathatnak osztálynévsorokat a kiválasztott osztály tagjainak megtekintéséhez.

A teenage boy sits at his desk in his bedroom. A Canon G4400 printer is on the desk beside him.
A vezeték nélküli nyomtató mind az iskolások, mind az egyetemi hallgatók hasznára válik, hiszen kinyomtathatják beadandóikat, illetve leellenőrizhetik munkáikat.

Egy tizenöt éves diák, Jamie a következőket mondta: „Általában kinyomtatom a feladataimat, mert segít, hogy emlékezzek azokra a kulcsfontosságú pontokra, amelyeket meg kell említenem, és az esszéimet is kinyomtatom, miután befejeztem őket. Aztán szünetet tartok, esetleg focizok vagy valami mást csinálok egy darabig, majd újra leülök, hogy gondosan átolvassam az esszémet. Piros tollat használok a hibák jelölésére, hogy lássam, mit kell kijavítanom, mielőtt elküldöm a szöveget a tanáromnak ellenőrzésre. A kinyomtatott esszé elolvasása nagyon fontos lépés számomra – így sok olyan dolgot is észreveszek, amit a képernyőn nem, ezáltal pedig segít, hogy jobb jegyeket kapjak, aminek anyu és apu is örül.”

Írta: Angela Nicholson

Kapcsolódó cikkek
Meet the PIXMA G640 and PIXMA G540

NYOMTATÁS

Ismerd meg a PIXMA G640 és a PIXMA G540 nyomtatót

Fedezd fel a Canon MegaTank nyomtatók következő generációjának új funkcióit!

A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

NYOMTATÁSI TIPPEK

A legjobb nyomtató otthoni irodákhoz

A Canon PIXMA TR4650 nyomtatóval zökkenőmentessé teheted az otthoni munkavégzést.

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

NYOMTATÁSI TIPPEK

Nyomtatókkal, tintával és papírral kapcsolatos GYIK

A Canon szakértője, Suhaib Hussain megválaszolja a nyomtatótechnológiával, tintával és papírral kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Az inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és ahhoz, hogy kreatív elképzeléseidet valóra váltsd.

Vissza az összes tipphez és technikához