KREATÍV NYOMTATÁS

Tedd egyedivé eszközeidet nyomtatott matricákkal

Fejezd ki kreativitásodat, és igazítsd magadhoz okostelefonodat, laptopodat és egyéb eszközeidet a Canon hordozható nyomtatóival.
Egy Canon SELPHY Square QX10, egy Canon Zoemini 2 és egy Canon Zoemini S2 fényképezőgép egy fehér szöveten fekszik, körülöttük műszaki cikkek, köztük telefonok, fejhallgatók és egy laptop, mindezek fotómatricákkal díszítve.

Manapság a technológia csupán karnyújtásnyira van tőlünk. Akár okostelefonon lapozgatva múlatjuk az időt a buszozás közben, akár laptopon dolgozunk egy kávézóban, vagy egy lusta reggelen kedvenc streaming műsorunkat nézzük tableten, az eszközeink a részünkké váltak, így logikus, hogy ezek is tükrözzék a személyiségünket.

Talán épp most indulsz egyetemre, és szeretnéd magad körülvenni az otthoni barátaid képeivel, vagy motivációs üzenetekkel szeretnéd díszíteni a laptopodat, amelyek minden egyes alkalommal inspirálnak, amikor bekapcsolod. Ahelyett, hogy egy unalmas, szürke géphez vagy egy általános táblagéphez ragaszkodnál, vagy pénzt költenél egy olyan okostelefon tokra, amely nem igazán "te" vagy, az eszközeid testreszabása tökéletes lehetőség lehet arra, hogy kifejezd egyéniségedet. Használd kedvenc színeidet, utazási emlékeidet, csoportos szelfiket vagy inspiráló idézeteidet. Segít abban is, hogy eszközeid könnyen felismerhetővé váljanak, és beszélgetésindítóként is szolgálhatnak.

A Canon kompakt nyomtatókkal gyorsan és egyszerűen nyomtathatsz közvetlenül az okostelefonodról, az öntapadós papírok választéka pedig azt jelenti, hogy másodpercek alatt készíthetsz matricákat és személyre szabott címkéket, amelyeket közvetlenül az eszközeidre ragaszthatsz.

Egy lila pulóveres nő okostelefont tart a kezében, hogy szelfit készítsen, miközben egy sötétkék pulóveres nő mosolyog mellette.

Az ihlet bármikor rád találhat, ezért a Canon hordozható nyomtatóival akár útközben is készíthetsz egy szelfit, amelyet a Canon Print alkalmazásban egyedivé tehetsz, majd percek alatt matricás papírra nyomtathatsz, így azonnal személyre szabhatod a technikádat.

1. Válaszd ki a mintát

Egy Canon SELPHY Square QX10 egy asztalon áll, és ünnepi fotókat nyomtat. Mellette két kéz egy matricát simít egy laptopra, a másik oldalon pedig a SELPHY Print Layout alkalmazás látható egy okostelefonon.

Nem találod a neked való okostelefon vagy laptop tokot? Tervezd meg a saját megjelenésedet, és nyomtasd ki azonnal egy Canon hordozható nyomtatóval anélkül, hogy lemondanál a stílusról vagy várnod kellene a szállításra.

A minták attól függően változhatnak, hogy mit alakítasz át. Egy laptopon több hely van, mint egy okostelefonon, ezért gondold át, hogy egy-egy képet – egy csoportos fesztiválfotót, egy aranyos kutyafotót vagy egy különösen jó szelfit – vagy egy kollázzsá alakítható képgyűjteményt szeretnél-e választani. A Canon SELPHY Square QX10 négyzet alakú, feliratozásra alkalmas szegéllyel ellátott nyomatokat készít, amelyek tökéletesek lennének nagyobb eszközökhöz, például laptophoz vagy táblagéphez. A Canon Zoemini termékcsalád kétféle matricapapírral rendelkezik, egy téglalap alakú és egy kisebb kör alakú változattal, amely ideális fejhallgatók és okostelefonok személyre szabásához.

2. Szerkeszd meg a képeket

Egy lila pulóveres nő a Canon nyomtatási alkalmazásával testre szabja a fényképeit, miközben az okostelefon mellett egy Canon Zoemini S2 is látható az asztalon.

A hordozható nyomtatók mindkét termékcsaládjához tartozik egy alkalmazás, amely számos lehetőséget kínál a kreativitásra, legyen szó kollázsokról vagy mozaikokról, rajzolásról vagy szűrők és keretek hozzáadásáról. Ez a tökéletes módja annak, hogy a nyomtatás és a felragasztás előtt az utolsó személyes simításokat elvégezd.

Ha már megvan a terved, rengeteg módja van annak, hogy még jobban személyre szabd. A Canon fotózási és nyomtatási alkalmazásai segítségével kipróbálhatod a különböző lehetőségeket a telefonodon, mielőtt kinyomtatnád őket.

A Canon SELPHY Square QX10 és a SELPHY CP1500 kompatibilis a Canon SELPHY Photo Layout alkalmazással, amely lehetővé teszi az elrendezésekkel és a végső formázással való kísérletezést. Az alkalmazás több fotóból álló elrendezési sablonjaival több képet is elhelyezhetsz egy matricán, majd kivághatod őket, hogy kisebb mintákat hozz létre.

A Canon Zoemini termékcsalád kompatibilis a Canon Mini Print alkalmazással, amely lehetővé teszi, hogy kreatív módon használhasd a szűrőket, kereteket, matricákat és rajzolgatást, valamint a kollázsokat és a mozaikozási eszközöket.

A Canon Zoemini S2 egy fényképezőgép és egyben egy instant nyomtató is. A beépített szelfitükör és a gyűrűs világítás segítségével a fotók már eleve tökéletesen néznek ki, de a Canon Mini Print alkalmazásban tovább kísérletezhetsz velük.

3. Válassz a Canon öntapadó fotópapírjai közül, és nyomtass

Két kéz tart egy kis lapot két kör alakú matricával, az egyiket lehúzza. Mögöttük egy Canon Zoemini S2 áll egy asztalon, amelyet más fotónyomatok vesznek körül.

Az okostelefonodat Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatod a Canon Zoemini termékcsalád nyomtatójához, hogy akár útközben is azonnal kinyomtathasd a terveidet.

Két kéz tart egy okostelefont, amelyen egy fehér szegéllyel ellátott fénykép látható, míg a háttérben egy Canon SELPHY Square QX10 fényképezőgép látható egy asztalon.

A Canon SELPHY Square QX10 Wi-Fi-n keresztül csatlakozik a telefonodhoz, és a nyomtatás mindössze 43 másodpercig tart, így képeid pillanatok alatt a közösségi médiaprofilodról a laptop fedlapjára kerülhetnek.

Ezután el kell döntened, hogy milyen papírt vagy matricákat szeretnél használni, és be kell töltened őket a hordozható nyomtatóba. A Canon Zoemini termékcsalád Canon ZINK™ fotópapírt használ, amely szegély nélküli, öntapadós nyomatokat készít, amelyek víz- és szakadásállóak, és bármilyen alakúra vagy méretűre vághatók. Vagy miért nem próbálod ki az előre kivágott kör alakú matricákat? A mini matricák egyszerűen kinyomtathatók, így pillanatok alatt készíthetsz egy szelfit a legjobb barátoddal, és máris megvan a megfelelő emlék az okostelefonod tokjára.

A Canon SELPHY Square QX10 vastag feliratozási szegéllyel ellátott matricapapírt használ, amelyre dátumokat, neveket vagy inspiráló idézeteket írhatsz. A még nagyobb választék érdekében a nagyobb Canon SELPHY CP1500 nyomtató többféle méretben képes nyomtatni, beleértve a mini matricákat és a hitelkártya méretű matricákat is. A SELPHY CP1500 USB-n keresztül is csatlakoztatható, ha másik eszközről szeretnél nyomtatni. Csak töltsd be a papírt, és pár másodperc múlva kész is a nyomat.

Ráadásul a ZINK™ fotópapír és a SELPHY matricás papírok nyom nélkül eltávolíthatók, így ha megunod a mintákat, egyszerűen lehúzhatod és kezdheted elölről.

4. Ragaszd fel, és élvezd

Egy fekete göndör hajú nő mosolyog, miközben Canon SELPHY Square QX10 készülékkel nyomtatott fényképeket ragaszt a laptopjára.

A laptop fényképekkel történő testreszabása segíthet megőrizni kedvenc pillanataidat – legyen az egy győzedelmes pillanat a hegy tetejéről, egy kaotikus egyetemi osztálytalálkozó vagy egy szelfi egy szeretteddel. Egy olyan kép, amely mosolyt csal az arcodra, nagyszerű módja annak, hogy életben tartsd az emléket.

Egy lila pulóvert viselő nő mosolyog, miközben kezét a fején lévő fejhallgatóra helyezi, a fülhallgatón kör alakú fotómatricák ragyognak.

Személyre szabott eszközeid tükrözhetik stílusodat vagy akár kedvenc ruhádat is. Ezekkel kifejezheted, hogy ki vagy, és kitűnhetsz a tömegből.

Itt az idő, hogy lehúzd a nyomat hátulját, és felragaszd a matricát az eszközödre. Segíthet, ha először megtisztítod a felületet, hogy meggyőződj arról, hogy sima és maradványoktól mentes. Óvatosan húzd le a hátlapot, és egy lassú mozdulattal ragaszd fel. Egy vonalzó jól jöhet ahhoz, hogy a matricát egyenes vonalban, lassan, egyik oldalától a másikig haladva ragaszd fel.

Ha az eszközeidet már kicsinosítottad, biztosan észreveszel további tárgyakat is, amelyekre ráférne egy kis személyre szabás. Ha új külsőt adtál okostelefonodnak, mi lenne ha hozzá illő fejhallgatót terveznél? Akár egy ünnepségre vagy eseményre is szemmélyre szabhatod eszközeidet – például egy születésnapra vagy fesztiválra. Egyeztess a barátaiddal, vagy kövesd saját elképzelésidet. A folyamat gyors és egyszerű, és a lehetőségek végtelenek.

Írta: Kat Halstead és Angela Nicholson

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek