Printer on table next to pens, pencils and desk toys.

NYOMTATÁS

Fedezd fel a nyomtatás következő fejezetét

Legyen szó akár egy új üzleti kalandról, az egyetemi tanulmányok megkezdéséről vagy arról, hogy a gyerekeknek segítesz egy új feladatukkal – minden fejezetet megkönnyít a nyomtatás.
A mai nyomtatók elődeiknél jóval többet tudnak már. Rengeteg felfedeznivaló vár, ilyen például a felhőalapú nyomtatás, a Wi-Fi csatlakozás és a letölthető irodai sablonok is.
Tudj meg többet a nyomtatásban rejlő kreatív lehetőségekről, és arról, hogyan segíthet egy nyomtató elérni a következő lépcsőt.

Fő a rendszerezés

Woman standing next to a printer and operating it via her tablet.

A nyomtatás segítségével könnyen tarthatod a lépést, anélkül, hogy túl kellene költekezned. Ha határidőnaplóra van szükséged az egyetemi feladataidhoz, A3 méretű naptárra az irodai megbeszélésekre, vagy a családi élettel kapcsolatos heti tennivalók listájához, könnyedén találhatsz ezekhez való ingyenes eszközöket online.

A The Organised Student és az Emma Studies oldalakhoz hasonlóan más webhelyeken is találhatsz ingyenes kinyomtatható segédleteket, amelyek megkönnyíthetik az életedet.

Az Easy-Photo Print Editor alkalmazás sok különböző naptársablont kínál, amelyeket akár személyre is szabhatsz saját képeiddel.

Woman and child's hands on desk filled with creative nick-nacks.

Az esős napok ellenszere

A gyerekek szórakoztatása felér egy teljes állással, pláne, ha az időjárás is ellenünk van. De egy jó nyomtató még az ilyen borús napokat is beragyoghatja.

A Happiness is Homemade oldalról könnyedén kinyomtathatsz szókeresőket, kvízeket és színezőket, hogy gyorsabban teljen az esős nap.

"A gyerekek szórakoztatása felér egy teljes állással, pláne, ha az időjárás is ellenünk van. De egy jó nyomtató még az ilyen borús napokat is beragyoghatja"

Ha még tovább le szeretnéd kötni a gyerkőcök figyelmét, csak nyomtass ki egy társasjátékot. Ezt a Lego inspirálta memóriajátékot egyszerűen csak nyomtasd ki otthon, az elkészítése is annyi örömet okozhat, mint maga a játék.

Emellett a saját, Creative Park weboldalunk szórakoztató papírjátékait is kinyomtathatod közvetlenül az otthoni nyomtatódról, és már indulhat is a móka a játékokkal, társasjátékokkal és kártyákkal.

Woman printing photo cards using a Zoemini printer.

Új otthon kialakítása

Az egyetem megkezdése egyben azt is jelenti, hogy otthonossá kell tenned a környezetedet. Faragj le a kuckó lakberendezési költségeiből, és nyomtasd ki saját képeidet.

A Canon zsebméretű nyomtatója, a Canon Zoemini közvetlenül csatlakoztatható az okoseszközökhöz. Közvetlenül nyomtathatsz mobileszközödről, így gyorsan és egyszerűen kidekorálhatod a szobádat.

Rengeteg módja van annak, hogy kitedd a kinyomtatott képeket. Ha nem szeretnéd kiaggatni vagy parafatáblára tűzni őket – akkor a Cool Mom Tech útmutatóját neked találták ki.

További részletek

Tudj meg többet a PIXMA szoftverről és arról, hogyan használd ki a nyomtatódban rejlő kreatív lehetőségeket. Vagy böngészd át kínálatunkat, találd meg a tökéletes otthoni segítődet, és kezd el gyártani a saját papírdíszeket és játékokat.

Írta: Sasha Newbury

Kapcsolódó cikkek
A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

CREATIVE CRAFT NYOMTATÁSI ÖTLETEK

Hat nagyszerű dolog, amelyekről nem tudtad, hogy a nyomtatóddal is elkészíthetők

Légy kreatív és készítsd el saját karácsonyi ajándékaidat, díszeidet és játékaidat az idén. Az összes sablon ingyenesen letölthető és nyomtatható.

A selection of colourful home-printed cards and other items on a wall.

NYOMTATÁS

Öt embertípus, akinek nagy szüksége van nyomtatóra – te is közéjük tartozol?

Magadra ismersz a listában? Kreatív személyiséged van, esetleg saját vállalkozásod? Ha nem a megfelelő nyomtatóval rendelkezel, könnyen hátrányba kerülhetsz. Miért?

Kapcsolódó cikkekAz inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és váltsd valóra kreatív elképzeléseidet.

Vissza az összes tipphez és technikához

Kapcsolódó termékek