Printer on table next to pens, pencils and desk toys.

NYOMTATÁS

Fedezd fel a nyomtatás következő fejezetét

Legyen szó akár egy új üzleti kalandról, az egyetemi tanulmányok megkezdéséről vagy arról, hogy a gyerekeknek segítesz egy új feladatukkal – minden fejezetet megkönnyít a nyomtatás.

A mai nyomtatók elődeiknél jóval többet tudnak már. Rengeteg felfedeznivaló vár, ilyen például a felhőalapú nyomtatás, a Wi-Fi csatlakozás és a letölthető irodai sablonok is.

Tudj meg többet a nyomtatásban rejlő kreatív lehetőségekről, és arról, hogyan segíthet egy nyomtató elérni a következő lépcsőt.

Fő a rendszerezés

Woman standing next to a printer and operating it via her tablet.

A nyomtatás segítségével könnyen tarthatod a lépést, anélkül, hogy túl kellene költekezned. Ha határidőnaplóra van szükséged az egyetemi feladataidhoz, A3 méretű naptárra az irodai megbeszélésekre, vagy a családi élettel kapcsolatos heti tennivalók listájához, könnyedén találhatsz ezekhez való ingyenes eszközöket online.

Nem tart sokáig, hogy ingyenes nyomtatható fájlokat találj online, amelyek segíthetnek a rendszerezésben. Az Easy-Photo Print Editor alkalmazás sok különböző naptársablont kínál, amelyeket akár személyre is szabhatsz saját képeiddel.

Woman and child's hands on desk filled with creative nick-nacks.

Az esős napok ellenszere

A gyerekek szórakoztatása felér egy teljes állással, pláne, ha az időjárás is ellenünk van. De egy jó nyomtató még az ilyen borús napokat is beragyoghatja.

A Canon Creative Park alkalmazásában ingyenesen letölthető színezők, labirintusok és egyéb nyomtatható feladatlapokat találsz a Fun with Kids! részben – gyors segítség az esős napokra. A szerkesztés funkció segítségével személyessé teheted a nyomtatható fájlokat, személyre szabva azokat.

"A gyerekek szórakoztatása felér egy teljes állással, pláne, ha az időjárás is ellenünk van. De egy jó nyomtató még az ilyen borús napokat is beragyoghatja"

Ha hosszabb ideig szeretnéd elfoglalni a gyerekeket, a Creative Parkban számos nyomtatható játékot találsz, köztük bingót, karikadobót és akár saját sakk-készletet. Ezeket egyszerűen csak nyomtasd ki otthon, az elkészítésük is annyi örömet okozhat, mint maga a játék.

ACreative Park weboldalon sok egyéb szórakoztató papírjátékot és 3D modellt találhatsz, és ezeket is kinyomtathatod közvetlenül az otthoni nyomtatódról, és már indulhat is a móka a játékokkal, állatokkal és kártyákkal.

Woman printing photo cards using a Zoemini printer.

Új otthon kialakítása

Az egyetem megkezdése egyben azt is jelenti, hogy otthonossá kell tenned a környezetedet. Faragj le a kuckó lakberendezési költségeiből, és nyomtasd ki saját képeidet.

A Canon zsebméretű nyomtatója, a Canon Zoemini közvetlenül csatlakoztatható az okoseszközökhöz. Közvetlenül nyomtathatsz mobileszközödről, így gyorsan és egyszerűen kidekorálhatod a szobádat.

Rengeteg módja van annak, hogy kitedd a kinyomtatott képeket. Ha nem szeretnéd kiaggatni vagy parafatáblára tűzni őket, akkor megpróbálhatod a fényképeket kollázsként megjeleníteni egy keretben vagy egy vásznon.

A Canon PIXMA TS5350 sorozat ideális a kézműves és kreatív tevékenységekhez. A nyomtatópapírok széles köréből választhatsz, az eltávolítható fotómatricáktól és mágneses fotópapírtól kezdve, a vasalható transzferpapírokig és kétoldalas matt papírokig. Az Easy-PhotoPrint Editor és a Creative Park alkalmazásokkal kombinálva még soha nem volt ilyen egyszerű a dolgaidat kedvenc felvételeiddel díszíteni.

További részletek

Tudj meg többet a PIXMA szoftverről és arról, hogyan használd ki a nyomtatódban rejlő kreatív lehetőségeket. Vagy böngészd át kínálatunkat, találd meg a tökéletes otthoni segítődet, és kezd el gyártani a saját papírdíszeket és játékokat.

Írta: Sasha Newbury

Kapcsolódó cikkek
Craft, Create, Curate with @paperboyo

NYOMTATÁS ÉS KREATIVITÁS

Mesterien, művészien, mindenkinek @paperboyo jóvoltából

Szerettük volna látni, hogyan ösztönözhetnek valakit kreativitásra a különböző nyomathordozók, és ehhez @paperboyo volt a tökéletes választás.

A selection of colourful home-printed cards and other items on a wall.

NYOMTATÁS

Öt embertípus, akinek nagy szüksége van nyomtatóra – te is közéjük tartozol?

Magadra ismersz a listában? Kreatív személyiség vagy, vagy esetleg saját vállalkozásod van? Ha nem a megfelelő nyomtatóval rendelkezel, könnyen hátrányba kerülhetsz. Miért?

A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

NYOMTATÁSI ÖTLETEKET TÁMOGATÓ KREATÍV FORTÉLYOK

Hat lenyűgöző dolog, amelyekről nem tudtad, hogy a nyomtatóddal is elkészíthetők

Éld ki a kreativitásodat, és hozd létre a saját karácsonyi ajándékaidat, dekorációidat és játékaidat az idei ünnepi időszakban. Minden sablon ingyenesen letölthető és kinyomtatható.

Kapcsolódó cikkekAz inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és váltsd valóra kreatív elképzeléseidet.

Vissza az összes tipphez és technikához

Kapcsolódó termékek