A surfer holds the IVY REC up and looks through the viewfinder.

AKCIÓKAMERÁK

Ismerkedj meg a Canon IVY REC akciókamerával, amelyet mindenhová magaddal vihetsz

A Canon IVY REC megérkezett – egy ütés-* és vízálló* akciókamera, amellyel menet közben is tökéletes felvételeket készíthetsz. 13 megapixeles érzékelőjével, Full HD 1080p felbontású, 60 képkocka/mp sebességű felvételkészítési tulajdonságával, valamint Wi-Fi és Bluetooth csatlakoztathatóságával azért készült, hogy olyan szituációkban is nagy felbontásban örökíthess meg minden akciójelenetet, amelyekben hagyományos fényképezőgépedet vagy okostelefonodat nem szívesen veszélyeztetnéd. Ezt a kis méretű, strapabíró akciókamerát felakaszthatod az övedre vagy a táskádra, hogy mindig kéznél legyen, ezen felül a Canon Mini Cam alkalmazás segítségével azonnal meg is oszthatod a felvételeidet.***

A mindössze 110,5 mm széles és kb. 90 gramm súlyú Canon IVY REC nem fog sem lelassítani, sem akadályozni. Észre sem fogod venni, amíg nincs rá szükséged, így teljes mértékben az akcióra összpontosíthatsz.

A pink IVY REC being attached to the back of a surfboard resting on the sand.
Az ütés-* és vízálló**, bárhol könnyedén használható Canon IVY REC ideális társ a sportoláshoz.

Lépjen be az új dimenzióba

A Canon IVY REC édesvízben, két méter mélységben 30 percig vízálló**, így tökéletes társ a medence mellett. A kereső csatként is funkciónál, így a Canon IVY REC akciókamerát túrázáskor az övedre vagy a táskádra is felakaszthatod vagy felerősítheted mountain bike-od kormányára, ha „belsőnézetes” felvételeket szeretnél készíteni. Ne izgulj, ha épp esik vagy túrázni mész. Kalandoroknak és az életet aktívan élőknek készült!

A Canon IVY REC állványra is felerősíthető, ruhádra is akaszthatod, de akár sporteszközökre is felszerelheted.

Nem fog vissza

A green Canon IVY REC tumbles into the sand in the wake of a mountain bike.
Az Canon IVY REC élén színeinek köszönhetően könnyen észrevehető a hóban, sárban és a vízben, ha netán leejtenéd – és mivel nincs rajta kijelző, ami összetörhetne, így strapabíró is.

Okostelefonoddal ellentétben a Canon IVY REC nem rendelkezik kijelzővel, így nem kell aggódnod a karcok miatt – ütésálló, ellenáll az akár két méteres magasságból történő leejtésnek is, ezért tökéletes társ a mountain bike-ozáshoz és a tájfutáshoz. Négy káprázatos színben érhető el, amelyek nem csak vonzzák a szemet, de még a sárban, hóban, homokban is könnyebben megtalálhatod az eszközt, ha netán leejtenéd. Mindegy, hogy kerékpározol, síelsz vagy gördeszkázol, ez az akciókamera elkísér az utadon.

Gyorsabb nálad

A blue Canon IVY REC being used with the Canon Mini Cam app on a smartphone, displaying a photo on its screen.
Az ingyenes Canon Mini Cam alkalmazás segítségével a Canon IVY REC akciókamerát okoseszközödhöz is csatlakoztathatod.*** Így használhatod a távoli felvételkészítés funkciót, vagy akár a felvételeket átmásolhatod az okoseszközödre és megoszthatod azokat barátaiddal és követőiddel.

Az egyszerűen kezelhető Canon IVY REC nem csak, hogy könnyen hozzáférhető, de gyors is. Készíthetsz vele állóképeket és videófelvételeket vagy akár a kettőt egyszerre is, az okostelefonodhoz történő csatlakoztatás esetén pedig rengeteg beállítást személyre szabhatsz. A Wi-Fi és Bluetooth kapcsolaton keresztüli szinkronizáció révén az elkészített képeket és videókat azonnal megoszthatod közösségi oldalaidon (ha ezt a hálózati lefedettség lehetővé teszi). A Canon Mini Cam alkalmazás*** segítségével okostelefonod kijelzőjén láthatod, hogy mit lát a kamera, így akár egy barátodnak is odaadhatod az eszközt, miközben nyomon követheted a felvételt vagy használhatod a távoli felvételkészítés funkciót.

Éld át a pillanatot és vidd magaddal a Canon IVY REC akciókamerát! A könnyen kezelhető beállítótárcsa segítségével egyszerűen válthatsz a felvételi módok között, így ezzel az apró, szórakoztató akciókamrával mindent megörökíthetsz.

Írta: David Osgar*2 méterig ütésálló. Az ütésállóság tesztelési módszerei egyediek ennél a terméknél; nem garantálják a termék sérülésmentességét illetve a meghibásodás elkerülését.
**2 méter mélységben 30 percig vízálló. Édesvízben tesztelve. Ha sósvíz érné, ajánlott édesvízzel azonnal leöblíteni.
***Az opcionális Canon Mini Cam alkalmazás használatához egy kompatibilis eszközt Bluetooth® vagy Wi-Fi® kapcsolaton keresztül a Canon IVY REC kamerához kell csatlakoztatni. A Canon Mini Cam alkalmazás ingyenesen elérhető az App Store-ban és a Google Play Áruházban. Az ingyenes Canon Mini Cam alkalmazás letöltése adatforgalmi költségekkel járhat. Kompatibilis az iOS 11 vagy újabb verziójú rendszert futtató mobileszközökkel és az 5.1 vagy újabb verziójú Android rendszert futtató mobileszközökkel.

Kapcsolódó cikkek
A trail runner captured jumping in the air on a rocky beach, creating a bold silhouette.

AKCIÓFOTÓZÁS

5 tipp az akciójelenetek megörökítéséhez

Tudd meg, hogyan készíthetsz még kreatívabb akciófelvételeket hétköznapi kalandjaid során Tom Bing profi fotós tippjeivel.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Az inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és váltsd valóra kreatív elképzeléseidet.

Vissza az összes tipphez és technikához