A person printing on a Canon PIXMA printer from a tablet using the Canon Easy-PhotoPrint Editor App.

NYOMTATÁSI TIPPEK

Még több kreatív megoldás a Canon Easy-PhotoPrint Editor alkalmazás segítségével

A technológia túlságosan is könnyűvé teszi több ezer digitális kép elkészítését az évek során, de ezekkel sokszor semmi nem történik később. De mi lenne, ha ezeket a képeket a „való” világban is élvezhetnénk? A Canon Easy-PhotoPrint Editor alkalmazás egyszerű módszert kínál, hogy a kedvenc fényképeidből stílusos nyomatokat vagy egyedi ajándékokat alkoss igazán kreatív és személyre szabott módon – nem csupán egyszerűvé teszi a nyomtatást, de szórakoztatóvá is!

Az alkalmazás kompatibilis számos Canon nyomtatóval, köztük a PIXMA termékcsaládba tartozókkal is. Számos eszközön használható, ide értve az okostelefonokat és táblagépeket is (iOS és Android), és rendelkezésre áll asztali verzió is PC- és Macintosh-felhasználók számára. A nyomtató gyors csatlakoztatásához az alkalmazáshoz kattints a nyomtató ikonra a kezdőképernyő felső sarkában és válaszd ki a Canon nyomtatót az „Elérhető nyomtatók” listáról.

A flat lay image of a hand holding a smartphone, an envelope, calendar, note paper and printed pictures.
Hozz létre személyre szabott nyomatokat, kártyákat és posztereket az iskolába vagy ajándékként a családtagoknak. Az alkalmazás segítségével szerkesztheted is a fotóidat a közösségi oldalakra való feltöltés előtt.

A képek kiválasztása

A person uses the Canon Easy-PhotoPrint Editor App.
A képeket a tárolási platformjaidról bárhonnan kiválaszthatod, többek között a közösségi oldalakról, vagy az okostelefonod kamerájából.

Ami a felhasználni kívánt képek kiválasztását illeti, a Canon Easy-PhotoPrint Editor alkalmazás számtalan opciót kínál. A képeket és a dokumentumokat kiválaszthatod közvetlenül az eszközödről (kattints a „Tallózás” gombra) vagy számos népszerű külső felhőalapú szolgáltatásból és közösségi média platformról, mint például az image.canon, a Dropbox, a Facebook, a Google Drive, az Instagram és a OneDrive. Ez a hasznos beállítás nagyszerű az idő megtakarítására, ha több képed van elmentve több különböző platformra.

Ha már elkezdtél dolgozni egy sablonon, és szeretnél hozzá visszatérni egy későbbi időpontban, csak nyomd meg a „Mentés” gombot, és elmentésre kerül a „Saját elemek” lapon a kezdőképernyőn. A gyors és egyszerű hozzáférés érdekében hozzáadhatod a kedvenc sablonjaidat a „Kedvencek” menühöz a csillag szimbólumra kattintva. A sablonszűrő eszköz (amely minden fő menübeállítás alatt elérhető) szintén nagyszerű időtakarékos funkció, mivel lehetővé teszi a sablonok kiválasztását számos kategória alapján, mint például a papírméret vagy a képek száma.

A képek testre szabása

A Canon Easy-PhotoPrint Editor egy intuitív és egyszerűen használható alkalmazás, amely mindenki tetszését elnyeri, aki élvezi a kreatív folyamatot, legyen szó fiatalabbról vagy idősebbről. Számos lehetőség van a fényképek nyomtatására és testre szabására, amelyek mindegyike kiválasztható a kezdőképernyőről.

Az egyes képek gyors és egyszerű nyomtatásához válaszd a „Fotók” lehetőséget. Ez lehetővé teszi a kép kivágását vagy valamilyen stílusos szűrőeffektus hozzáadását. Ha még jobban szeretnéd testre szabni a képeidet, javasoljuk a „Fényképelrendezés” kiválasztását, mivel az lehetővé teszi speciális effektek hozzáadását, például a háttérszín megváltoztatását, szöveg beszúrását, fényképkeret hozzáadását és a kreatív „Bélyegzők” eszköz használatát (ezek az opciók számos egyéb sablonminta esetében is elérhetők). A „Bélyegzők” eszköz számos grafikus ikont kínál, például nyilakat, szövegbuborékokat, állatokat, számokat és szimbólumokat, hogy egyedi és művészi formát adhass minden egyes fényképmontázsodnak.

Kollázskészítés

A Canon Easy-PhotoPrint Editor alkalmazást az egész család számára készítettük – és a Emlékalbum opció lehetővé teszi, hogy egy egyedi emlékalbumba gyűjtsd össze egy különleges esemény emlékeit – a saját örömödre vagy ajándékként.

Kiválaszthatsz nyomtatható csomagolópapír-mintákat, amelyek személyre szabhatók dekoratív bélyegzőkkel, szöveggel és képekkel az igazán egyedi eredményhez. Ha több matricát tartalmazó sablonmintát használsz, mindenképpen töröld a jelölést az „Ugyanazon kép hozzáadás minden kerethez” jelölőnégyzetből, ha különböző képeket szeretnél. A matricákat is testre szabhatod keretekkel, bélyegzőkkel, szöveggel és háttérszínekkel a saját egyedi mintádat kialakítva.

Üzleti és személyes adminisztráció

A fridge with pictures, posters, notes and magnets stuck to it.
Posztereket hozhatsz létre és nyomtathatsz ki a kedvenc képeidből – és számos minta közül választhatsz, igazodva bármely eseményhez vagy üzleti tevékenységhez.

A Canon Easy-PhotoPrint Editor nem csupán családi pillanatképek és vidám fotóprojektek készítésére szolgál, az alkalmazás üzleti és személyes adminisztráció céljaira is használható. Például vannak sablonok poszterekhez, köztük értékesítési és biztonsági témákkal, amelyeket testre szabhatsz a saját üzleti tevékenységedre. Lehetőség van igazolványkép nyomtatására, a saját névjegykártyád megtervezésére vagy naptár készítésére egyszerű, 6 vagy 12 hónapos sablonokkal.

Az okostelefonos technológiának és az olyan ötletes alkalmazásoknak köszönhetően, mint a Canon Easy-PhotoPrint Editor, a képek nyomtatása szórakoztató és kreatív folyamattá válhat. Ez egy nagyszerű eszköz, üzleti és személyes használatra egyaránt. A Canon PIXMA nyomtatók esetén ez a nyomtatási módszer nem csupán időt takarít meg, de lehetővé teszi a különleges digitális pillanatképek átalakítását kedvenc termékekké, számodra és mások számára.

Írta: Claire Gillo

Kapcsolódó cikkek
The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

NYOMTATÁSI TIPPEK

Nyomtatókkal, tintával és papírral kapcsolatos GYIK

A Canon szakértője, Suhaib Hussain megválaszolja a nyomtatótechnológiával, tintával és papírral kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket.

Printer fun for everyone

KREATÍV NYOMTATÁS

Készíts fényképes naptárat

Szabd személyre és készíts egyedi fényképes naptárat legnagyobb becsben tartott emlékeiddel.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Az inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és ahhoz, hogy kreatív elképzeléseidet valóra váltsd.

Vissza az összes tipphez és technikához