Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

KREATÍV NYOMTATÁS

Öt szórakoztató mód, amelyekkel ráhangolódhatsz a Rugby World Cup 2019™ rögbi világbajnokságra

2019 legnagyobb sporteseménye, a szeptember 20-án kezdődő, Japánban megrendezésre kerülő Rugby World Cup 2019™ rögbi világbajnokság már a küszöbön van. Az időről időre egyre több drámát és izgalmat tartogató bajnokság egyik hivatalos szponzora a Canon*.
Mind a 48 mérkőzés a papírhajtogatás művészetének, az origaminak a szülőotthonában kerül megrendezésre. A Canon Creative Park számos szórakoztató ötletet kínál, amelyekkel ráhangolódhatsz a bajnokságra, nézd akár élőben, Japánban vagy hajnalban felkelve, otthon a kanapédról. Egyszerűen csak töltsd le a sablonokat, nyomtasd ki őket és hajtogasd össze, mielőtt a csapatod nemzeti himnusza felcsendülne.
A részletes sablonokon egyértelmű utasításokat találsz az összeállításhoz, így mindössze a következőkre lesz szükséged (és egy kis odafigyelésre, amikor az éles eszközökkel dolgozol):

• Nyomtató – olvass tovább, hogy megtudd, melyik a legmegfelelőbb a számodra
• Papír
• Olló, vágókés
• Ragasztóstift és faragasztó
• Sima vagy derékszögű vonalzó
• Ceruza
• Hegyes végű tárgy
• Fogvájó
• Csipesz

1. Készítsd el saját kabalafigurád

Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

Nincs sportesemény kabalafigura nélkül, és Japán híres a rengeteg cuki teremtményeiről. A Rugby World Cup 2019™ rögbi világbajnokság két kabalafigurája Ren és G, akik a szurkolókkal együtt fogják buzdítani a csapatokat. Mindkettőt gyerekjáték összeállítani, így azt kell eldöntened, melyik mellett teszed le a voksod, a robusztus, fehér hajú leváló, Ren vagy a villámgyors, vörös hajú, szélső, G mellett.

2. Próbálj meg gólt rúgni

Kapcsolódó cikkek
A printer on a table next to pens, pencils and desk toys.

NYOMTATÁSI LEHETŐSÉGEK

Fedezd fel a nyomtatásban rejlő lehetőségeket!

A modern nyomtatók manapság többre képesek, mint gondolnád. Fedezd fel a modern nyomtatók által kínált számtalan kreatív lehetőséget!

A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

KREATÍV NYOMTATÁS

Hat lenyűgöző dolog, amelyekről nem tudtad, hogy a nyomtatóddal is elkészíthetők

Éld ki a kreativitásodat, és alkosd meg saját karácsonyi ajándékaidat, dekorációidat és játékaidat! Minden sablon ingyenesen letölthető és kinyomtatható.

The Rugby Goal Kick Game created with Canon's Creative Park.

A Rögbi gólrúgó játék nem csak az ügyességed teszi próbára –mivel összeállítása egy kicsit bonyolultabb az átlagosnál –, de képességeid és a nyomás alatti koncentrációdat is, ahogy barátaiddal egymás ellen versenyeztek. A játékszabályok egyértelműek, így azonnal a walesi legenda, Dan Biggar helyébe léphetsz, hogy elvégezd a mérkőzést eldöntő gólrúgást.

3. Tapsolj és szurkolj

Rugby World Cup 2019™ Cheer Sticks and a hat created with Canon's Creative Park.

Amikor kitörő lelkesedéssel szurkolsz az országodnak, megbocsájtható, ha kiabálsz és zajt csapsz. A könnyedén összeállítható, a bevetődő Rennel és G-vel díszített tapsrudakkal és hangtölcsérekkel a TV-készüléked is megteremtheted a meccshangulatot – de lehet, hogy a Japánban tartózkodó játékosok túl messze lesznek, hogy hallják a buzdításod.

4. Készíts ajándékot

A Rugby World Cup 2019™ Money Envelope and Tags created with Canon's Creative Park.

A papírjátékok mellett ajándékokat is készíthetsz, amelyekkel barátaidnak és családtagjaidnak segíthetsz, hogy átérezzék a Rugby World Cup 2019™ rögbi világbajnokság hangulatát és szellemiségét. Vajon ez a könnyen összeállítható pénzboríték – amely tökéletes arra, hogy pénzt ajándékozz valakinek, aki már most a következő világbajnokságra spóról – vagy ezek a rögbiladba formájú címkék ideális, rögbi témájú ajándékok lehetnek a családod sportkedvelő tagjai számára?

5. Hajtogass magadnak perselyt

A Rugby Ball Money Box created with Canon's Creative Park.

Ha idén nem engedhetted meg, hogy Japánba utazz a világbajnokságra, akkor itt az ideje, hogy elkezdj spórolni a 2023-ban, Franciaországban megrendezésre kerülő eseményre. Ez a király, rögbilabda formájú persely biztosan a segítségedre lesz az aprók gyűjtésében. Az érmék a labda alatt található rúgókorongban gyűlnek össze, így amikor eljön az idő, hogy feltörd a perselyt, stílusosan csak el kell rúgnod a labdát.

Írta: Adam Rees


*A Canon a szeptember 20-a és november 2-a között Japánban megrendezésre kerülő Rugby World Cup 2019™ rögbi világbajnokság hivatalos szponzora. A Rugby World Cup 2019 logó a Rugby World Cup Limited 2015 bejegyzett védjegye. Minden jog fenntartva.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkekAz inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és váltsd valóra kreatív elképzeléseidet.

Vissza az összes tipphez és technikához