A Canon EOS 850D camera.

CANON EOS 850D

Tedd meg a következő lépést: frissítsd fotós eszköztáradat az új Canon EOS 850D fényképezőgéppel

Fedezd fel a DSLR fényképezőgépet, amellyel új magasságokba emelheted kreativitásodat: a Canon EOS 850D-t. Akár kiváló minőségű úti képeket szeretnél készíteni, akár gyönyörű portrékat, amelyek a maga teljességében ábrázolják a témádat, a Canon EOS 850D támogatja a fejlődésedet fotósként.

A Canon EOS 850D világszínvonalú funkciókkal, például Dual Pixel CMOS AF-fel, okoseszköz-csatlakoztathatósággal és 4K videókészítési képességgel rendelkezik, mindezt pedig vonzó áron kínálja a hobbifotósok számára, hogy a következő szintre emelhesd fotós eszköztáradat.

Kiemelkedő autofókusz

Az EOS 850D automata fókusza kiváló, így olyan gyönyörű, részletgazdag képeket készíthetsz, mint a hagyományos Māori öltözetben álló, új-zélandi hakát előadó férfi portréja.
Vad és zord környezetben könnyen hordozható fényképezőgépre van szükség – mindössze 515 g-os súlyával a könnyű EOS 850D nem jelent plusz terhet.

Akár gyönyörű tájképeket, részletgazdag közeli képeket vagy gyors akciófelvételeket szeretnél készíteni, a Canon EOS 850D készen áll a feladatra. A 24,1 MP-es APS-C érzékelőnek köszönhetően még gyenge fényviszonyok mellett is lenyűgöző tisztaságú, részletgazdag és nagy teljesítményű felvételkészítés lehetséges. A fényképezőgép autofókusza is gyors és megbízható: az EOS 850D Dual Pixel CMOS AF-fel, 45 kereszttípusú AF-ponttal, valamint iTR AF-fel rendelkezik a pontos fókuszáláshoz és követéshez, így a kívánt felvételt minden eddiginél könnyebben készítheted el.

Könnyű váz

Kapcsolódó cikkek
A landscape shot of a tree on the side of a hill, in front of a purple sky.

TÁJFOTÓZÁS

Profi tippek tájfotózáshoz

Fedezd fel azokat a fotózási technikákat, amelyek segítségével új szintre emelheted tájképeidet.

A woman in a summer dress and sunhat holds the Canon EOS R10 up to her face to look through the viewfinder, as she stands in front of detailed Spanish architecture.

ÚTI KÉPEK KÉSZÍTÉSE

Egy sevillai túra az EOS R10 fényképezőgéppel

Diana Millos blogger felfedezi, miért ez a kreatív fényképezőgép a tökéletes útitárs.

Photographer Tom Bing takes a picture of a dirt bike rider.

ZÁRIDŐ

Megismerkedés a záridővel

5 tipp segítségével sajátíthatod el a záridő használatát a mozgó témák megörökítéséhez és akciófotós képességeid javításához.

A Canon EOS 850D másodpercenként akár hét képkockát is képes rögzíteni, így tökéletes az akciófelvételek készítéséhez.

Akár egy emlékezetes utazást, akár egy mozgalmas vidéki napot örökítesz meg, egy könnyű fényképezőgépre lesz szükséged, amely nem jelent plusz terhet. A Canon EOS 850D strapabíró alumíniumötvözetből és polikarbonát gyantából készült, súlya mindössze 515 g. Ráadásul gyors, akár hét kép/másodperces sebességre is képes, ami ideális a vadvilág fényképezéséhez, sportesemények fotózásához vagy akciófelvételek készítéséhez, hogy lenyűgözd barátaidat.

A Canon EOS 850D logikusan elhelyezett hátsó vezérlőelemei és felső tárcsája egyszerűvé teszik a használatot, míg az optikai keresővel közvetlenül a témára összpontosíthatsz.

4K videó remek áron

Nyűgözd le barátaidat az utazásaid során tapasztalt lenyűgöző tájakkal – csatlakozz EOS 850D készülékeddel okoseszközödhöz Bluetooth- vagy Wi-Fi-kapcsolaton keresztül.

Minden eddiginél több fotós bővíti készségeit a videók és állóképek készítésével. A Canon EOS 850D egyik leglenyűgözőbb funkciója, hogy részletgazdag 4K videofelvételeket készíthetsz vele. Akár egy külföldi nyaralást veszel fel, akár munkához készítesz videót, vagy egyszerűen csak próbálkozol a videózással, a Canon EOS 850D mindenben segítségedre lesz. Vlogger vagy, és fel szeretnéd frissíteni az eszköztáradat? Élőképes felvételkészítés esetén a változtatható képszögű érintőképernyő Eye AF funkciója mozgó téma esetén is megtalálja és követi a felvett személy szemét. A DIGIC 8 gyors, jó reakcióidejű teljesítményt biztosít, az 5 tengelyes Movie Digital IS pedig csökkenti a fényképezőgép bemozdulását filmezés közben. A Canon EOS 850D professzionális minőségben készíti el felvételeidet, de a professzionális ár alatt.

Csatlakozási lehetőségek

A Canon EOS 850D fényképezőgépet Bluetooth® és Wi-Fi-kapcsolaton keresztül okoskészülékéhez csatlakoztathatod, így felvételeidet közösségi oldalakon is megoszthatod, vagy közvetlenül a számítógépre exportálhatod. Ez a csatlakoztathatóság azt is jelenti, hogy okostelefonod segítségével távolról is készíthetsz felvételeket a Canon Camera Connect alkalmazás segítségével.

Ha többet szeretnél megtudni a fényképezőgépedről a működtetésével kapcsolatos alapvető tudnivalóktól az új fényképezési technikák elsajátításáig, használd a Canon Photo Companion alkalmazást. Amikor pedig eljött a nyomtatás ideje, a képeket közvetlenül a Canon Compact Photo és PIXMA nyomtatókra küldheted vezeték nélküli technológia használatával.

A Canon EOS 850D fotós eszköztárad teljes körű frissítését kínálja, és kreatív irányítást tesz lehetővé. Emeld új szintre fotós eszköztáradat a továbbfejlesztett DSLR fényképezőgéppel, amely mindig segít a nagyszerű eredmények elérésében.

Írta: Will Salmon

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Az inspiráció elsődleges forrása lehet néhány hasznos fotós tanács, vásárlási útmutató vagy érdekes interjú – itt mindent megtalálsz a legjobb fényképezőgép vagy nyomtató kiválasztásához, és váltsd valóra kreatív elképzeléseidet.

Vissza az összes történethez