Nyomtatás és megosztás bárhonnan

A gyenge fényviszonyok mellett készült fényképeket néha ki kell nyomtatni, hogy a Canon fényképezőgép által megörökített összes finom kis részlet láthatóvá váljon. Egy kemény munka gyümölcseként elkészült fotóból egy remek nyomatot készítve még látványosabbá válik az eredmény – nemcsak neked, hanem mások számára is. Manapság a nyomtatáshoz már nincs szükség arra, hogy előbb a fájlokat átvidd a számítógépre, utána csatlakoztasd a nyomtatót, aztán elküldd a fényképeket a számítógépről a nyomtatóra.

Ha a Canon fényképezőgépeden van beépített Wi‐Fi, akkor közvetlenül nyomtathatsz róla a Canon PIXMA nyomtatóval, vagy a kedvenc képeidről biztonsági másolatot készíthetsz a felhőben.

Ezután az Easy Photo Print+ segítségével az okostelefonodról vagy a táblagépedről közvetlenül a Facebook vagy a Flickr fiókodról, vagy valamilyen online tárolóalkalmazás, például a Dropbox vagy a Google Drive oldalairól nyomtathatsz ki fényképeket.

A fényképeidet az otthoni nyomtatóra is elküldheted, egyfajta azonnali képeslapként arról, hogy éppen mit fényképezel. Ez azt jelenti, hogy a kedvenc fényképeid (amelyek esetleg gyenge fényviszonyok mellett készültek) már kinyomtatva, büszkén várhatnak otthon, amikor megérkezel.

Alacsony fényviszonyok mellett készített fényképek nyomtatása