Éles HD videofilmek

A Canon tükörreflexes fényképezőgépekkel fantasztikus, moziba illő eredményeket érhetsz el, amikor filmeket készítesz. A fényképezőgépek a háttért nem tartják fókuszban, és kiválasztják a kép témáját. Ez azt jelenti, hogy a barátaidat, a gyermekeidet – vagy esetünkben a dámszarvasokat – nem csak egyszerűen megörökítheted, hanem az eredmény is bámulatos lesz.

Filmek vagy fényképek készítésekor a magasabb ISO értékkel felül tudsz kerekedni a gyenge fényviszonyok jelentette kihívásokon.

Filmek készítésekor minden más helyzetnél fontosabb, hogy mozdulatlanul tartsd a fényképezőgépet. A fényképezőgépet háromlábú vagy egylábú állvánnyal, vagy stabil felületre helyezésével könnyebben mozdulatlanul tarthatod a felvétel készítése közben. A pásztázást lassan és lágyan csináld, hogy a felvétel ne keltse a kapkodás érzetét.

A fókuszálás sokszor kemény dió lehet. A Hibrid CMOS AF II technológia azonban automatikusan beállítja neked a fókuszt, hogy a mozgó témákat gördülékenyen örökíthesd meg. Olyan, mintha egy profi operatőr eszközeit kapnád a kezedbe.

Éles HD videofilmek gyenge fényviszonyok mellett