A mászási jelenetek készítése során képzett szakembereket és biztonsági felszereléseket alkalmaztunk, a felvételek pedig tulajdonosi engedéllyel készültek. Ne próbálja meg a jeleneteket utánozni.

A fényképek és filmek nézegetése és megosztása

Az évek során valószínűleg sok száz értékes fotós emléked gyűlik össze különböző fényképezőgépeken, memóriakártyákon és eszközökön. A képek kezelése és bármikor történő megtekintése érdekében remek ötlet egyetlen helyen tárolni azokat.

A rengeteg kép rendszerezéséhez hasznos tipp, hogy rögtön a felvételek készítése után nézd át a fényképeket. Így kisebb eséllyel zsúfolsz a gyűjteményedbe olyan képeket, amelyekre többé rá sem nézel. Alaposan gondold át, melyik képeket szeretnéd megőrizni. Ha nagy képernyőn nyitod meg őket, több részletet láthatsz, így jobb döntést hozhatsz arról, hogy melyek a legjobb felvételek.

A Canon Connect Station egyszerű megoldást jelent a fényképek és a filmek egy helyen való tárolására, hogy otthon, HD TV-n tekinthesd meg őket családoddal és barátaiddal. Dinamikus NFC-funkcióval rendelkező Canon fényképezőgépedről egyetlen érintéssel, vezeték nélkül átküldheted fényképeidet, vagy memóriakártya, illetve USB-kábel segítségével importálhatod a fájlokat. A Connect Station segítségével közösségi webhelyeken és online albumokban – például az irista szolgáltatásban – is könnyedén megoszthatod a fényképeidet. Ezenkívül vezeték nélkül nyomtathatsz, és rendszerezheted a különböző eszközökről származó rengeteg emléket.

Fényképek megosztása