Biztonsági másolat készítése az értékes emlékekről

Fényképeid és filmfelvételeid értéke felbecsülhetetlen. Egyedi és megismételhetetlen pillanatokat örökítenek meg – fontos tehát, hogy rendszeresen biztonsági másolatot készíts róluk. Nem mindig egyszerű azonban időt szakítani a legjobb felvételek kiválasztására és elmentésére. A felvételek pedig annál nagyobb eséllyel vesznek el vagy merülnek feledésbe, minél tovább tárolod őket egy memóriakártyán vagy az okostelefonon.

Így az online tárolási megoldások megnyugtató megoldást jelenthetnek. Ha emlékeidet feltöltöd egy felhőalapú tárhelyre vagy a kedvenc közösségi webhelyedre, nem vesznek el könnyen. Az Image Sync technológiával felszerelt legújabb gépeink az új képeket feltöltik a kiválasztott felhőalapú tárhelyre vagy közösségi webhelyre – ilyen lehetőség a Flickr, a Google Drive vagy a Canon szolgáltatása, az irista. A képek automatikus mentését is beállíthatod a számítógépre, az okostelefonodra vagy a táblagépedre.

Ha érdekel a fényképek online biztonsági mentése, vess egy pillantást az irista szolgáltatásra. Ez egy felhőalapú platform, ahol eddig soha nem látott módon tárolhatod és élvezheted fényképalbumaidat.

Készítsen biztonsági másolatot fényképeiről