Az atmoszféra megörökítése gyenge fényviszonyok mellett

Nincs mindig szükséged tükörreflexes fényképezőgépre és háromlábú állványra, hogy egy jelenet atmoszféráját gyenge fényviszonyok mellett megörökítsd meg. Bár ilyen felszereléssel valóban remek eredményeket érhetsz el, ez korlátozhatja a mozgékonyságodat. Ez pedig nem ideális megoldás, ha például vadon élő állatokat fényképezel.

Egy kompakt fényképezőgéppel szabadabban mozoghatsz a felvételek között, és könnyebben váltogathatod a helyszíneket.

Ha pedig azon Canon kompakt fényképezőgépek valamelyikével rendelkezel, amelyen megtalálható a HS System rendszer, akkor még gyenge fényviszonyok mellett is nagyszerű eredményeket érhetsz el. A HS System rendszer nagy érzékenységű érzékelőjével és erőteljes DIGIC processzorával pontosan örökítheted meg a pillanat valódi atmoszféráját és színeit, pontosan úgy, ahogy az a szemeid előtt megjelent. Ez azt jelenti, hogy alkonyati vagy éjszakai helyszíneken is fényképezhetsz, és így is kiegyensúlyozott felvételeket készíthetsz.

Amikor nagyobb érzékelős és nagyobb rekeszértékű objektívvel rendelkező kompakt fényképezőgépet használsz (például az PowerShot G7 X fényképezőgépet), akkor olyan felvételeket készíthetsz, amelyek még egy tükörreflexes fényképezőgépnek is a becsületére válnának.

Fényképezés gyenge fényviszonyok mellett