K1 header

A felvételkészítéshez és azonnali megosztáshoz szükséges felszerelés

Akár a müncheni városi szörfösöket fotózod, akár a gravitációt meghazudtoló gördeszkásokat a londoni South Banken, vagy egy lisszaboni utcát a naplementében, a megfelelő felszereléssel azonnal megoszthatod jól sikerült fotóidat ismerőseiddel és követőiddel.

A felszereléslistáink segítségével a hétköznapi okostelefonnal készült fotók helyett valóban kreatív képeket oszthatsz meg, amelyek kitűnnek a bejegyzések közül ismerőseid idővonalán, és beszédtémává válnak számukra.

A Canon legújabb DSLR, tükör nélküli és kompakt fényképezőgépeivel gyorsan és egyszerűen tehetsz közzé professzionális minőségű képeket a Facebook, Instagram, Flickr vagy irista oldalain. Kipróbálhatod akár az azonnali nyomtatást is, és barátaidat nyomtatott képekkel ajándékozhatod meg.

Nézd meg a videónkat, amelyben bemutatjuk az azonnali felvételkészítéshez és megosztáshoz javasolt felszereléslistánkat.

A felszereléslista

Ha a fenti készlet kéznél van, akkor minden szükséges felszereléssel rendelkezel, hogy azonnal megoszthasd spontán pillanataidat a világgal – vagy helyben kinyomtasd felvételeidet, és megosszad barátaiddal vagy családoddal.

A Városi szörfös interaktív élményt itt fedezheted fel.