High speed header

Hogyan készítsünk téli akciófelvételeket?

Nézd meg, amint Richard Walch Canon nagykövet bemutatja, hogyan készíthetsz lélegzetelállító téli akciófelvételeket, és hogyan fotózd a gyorsan mozgó témákat! Ismerd meg, hogy a nagyobb záridő hogyan segíti az éles részletek rögzítését, hogy egy teleobjektív hogyan emeli ki a főtémát a háttérből, illetve hogy milyen lenyűgöző eredményt kapsz, ha a kamera együtt mozog a főtémával.

Ha a nagy sebességű akcióvideók felkeltették az érdeklődésedet, menj ki a szabadba, és örökítsd meg a tél energiáját!

Bár a telet sokan az alvással kötik össze, az élet ilyenkor sem áll meg. A városi piacok és a karácsony vásárok izgalmas lehetőséget biztosítanak a vásári tömeg mozgásának rögzítésére. Próbáld megörökíteni egy körhinta körbeforgó fényeit vagy a keringőző emberek arcát.

Ha van kutyád, vigyél magaddal labdát, és hozd ki többet a téli sétákból, miközben felvételeket készítesz erről a négy lábon járó energiabombáról. Nézz körül a természetben is. A repülő madarak rengeteg megörökítésre váró pillanattal várnak.

A téli sportok még több lehetőséget rejtenek magukban a nagyszerű akciófotók készítéséhez. Próbáld meg rögzíteni, amint a korcsolyázók összekarcolják a jeget, vagy a vakmerő úszók fejest ugranak a jéghideg tóba vagy a futók lába alatt dübörög a kemény téli talaj.

Ha sikerült nagy sebességű téli akciófelvételeket készítened, oszd meg őket a világgal .