A fényképezőgép mögött: a Morrall család

Amy

Amy Morrall fotós, három gyermek édesanyja. Angliában, Devonban él, itt dolgozik férjével, Andyvel.

A stílusa természetes és könnyed, általában történeteket mesél el, rövid bepillantást enged idilli életébe. Gyakran fényképezi saját gyermekeit, megörökítve mindennapjaikat, fotóival is ünnepelve kreativitásukat és egyedi életmódjukat.

Amy szívesen osztja meg fényképeit közösségi oldalakon, például Tumblr-en, ahol több ezer rajongója minden nap emlékezteti rá, hogy milyen gyönyörűek, érdekesek és álomszerűek a képei.

Primrose

Primrose a 7 éves ikerlányok és szárnyaikat bontogató fotósok közül az idősebbik. A kislány kevés dolgot szeret jobban a világon, mint a macskáját, Snoopyt.

Snoopyval ellentétben, aki legszívesebben egész nap aludna, Primrose egy pillanatig sem ül egy helyben, és folyamatos tudásszomjjal figyeli a körülette zajló világot.

Az iskolában szereti megmutatni kreatív oldalát, és sokat rajzol. Ezenfelül szeret még úszni, kempingezni és figyelni a lenyugvó nap színeit. Primrose a szusit, és ahogy az a londoni élménybeszámolóból kiderül, a sajtos makarónit is szereti – feltéve, hogy vegetáriánus módon készült. Primrose állatorvos szeretne lenni. Ezek szerint Snoopy jó kezekben van.

Maggie

Maggie Primrose legjobb barátja. És ez fordítva is igaz. De ha arról van szó, hogy ki Maggie kedvence a világon, egyértelmű, hogy apukáját, Andyt senki sem előzheti meg.

Akárcsak Primrose, Maggie is folyton mozgásban van. Kettejük közül ő a humorosabb természet. Legszívesebben egész nap a kertben játszik, hiszen itt rengeteg hely van cigánykerekezni és fogócskázni testvérével.

Maggie-t a színek inspirálják, különösen kedvence, a kék – imád táncolni a szabadban, az ég alatt, ami sehol sem olyan kék, mint otthon. Ha felnő, popsztár szeretne lenni, de ne hidd, hogy bluesénekes lesz belőle – sokkal szívesebben freestyle-ozik a kocsi hátsó ülésén. Gondolom, ilyenkor apa is beszáll a rapcsatába.

Nézegesd meg Maggie, Primrose, Amy és Andy további londoni fényképeit alább.

A cikkben található megjegyzések és vélemények az adott külső munkatárs sajátjai, és nem feltétlenül a Canon, valamint menedzsmentje és alkalmazottai nézeteit és véleményét tükrözik.