hero

Canon csatlakoztathatóság

Csatlakozásra képes fényképezőgépeink, nyomtatóink, alkalmazásaink és a Canon CS100 Connect Station révén leegyszerűsödik az értékes fényképek és videofelvételek készítése, másolása, megosztása, nyomtatása és tárolása.

Wi-Fi és NFC kapcsolatok révén többre képes

A Wi-Fi technológia révén Canon készülékeid képesek fényképeid továbbítására, megosztására, nyomtatására, tárolására, de még távolról is fényképezhetsz velük. Például szerkesztés vagy megosztás céljából fényképeid könnyedén átmásolhatod Wi-Fi képes Canon fényképezőgépedről okostelefonodra. Az NFC* funkció megkönnyíti a dolgokat, két NFC képes készülék összeérintésével egyszerűen létrehozhatod a két készülék közötti Wi-Fi kapcsolatot. Például a fényképeket egyetlen érintéssel átmásolhatod NFC képes fényképezőgépedről egy Canon CS100 Connect Stationre.

wi-fi-nfc
connected-services

Folyamatosan csatlakoztatva

Nem számít, hogy tárolni vagy szerkeszteni szeretnéd fényképeid, mobilkészülékedről szeretnél vezeték nélküli kapcsolaton keresztül nyomtatni, vagy korábbi családi pillanatokat szeretnél megosztani, a különböző csatlakoztatott alkalmazásaink és szolgáltatásaink révén a legtöbbet hozhatod ki fényképeidből.

lifecake

Lifecake

Tekintsd meg és oszd meg gyermeked fejlődését saját családi fénykép- és videóvonaladon.

irista

Irista

Tárold, szerkeszd és rendezd fényképeid, illetve oszd meg azokat a világgal.

pixma-cloud-link

PIXMA Cloud Link

A továbbfejlesztett PIXMA Cloud Link nyomtatók révén közvetlenül nyomtathatsz az olyan online fotószolgáltatásokból, mint például a Facebook, Instagram vagy Google Drive, illetve beszkennelheted a fényképeket és elmentheted azokat a felhőbe.Csatlakozásra képes fényképezőgépek és sok egyéb más

A legújabb fényképezőgépeink, nyomtatóink és videokameráink páratlan csatlakoztatási tulajdonságokkal rendelkeznek, biztosítva a szabadságot, hogy még többet kihozhass fényképeidből és videofelvételeidből. Egyes új modelljeink NFC funkcióval is rendelkeznek, hogy még könnyebben csatlakoztathasd készüléked egy kompatibilis okostelefonhoz vagy a Canon CS100 Connect Stationhöz, és Wi-Fi kapcsolaton keresztül átmásolhasd fényképeid.

connected-products

Argentina

Síjöring

Come and See

apps

Alkalmazások

Hozz ki még többet fényképezőgépedből, objektívedből vagy képalkotó eszközeidből

placeholder

CS100 Connect Station

További információk

Felelősség kizárása: A csatlakoztatási funkciók csak a kiválasztott fényképezőgép-modelleknél érhetők el. Bizonyos csatlakoztatási funkciókhoz egy ingyenesen letölthető alkalmazás szükséges.
*Az NFC nem minden készülékkel kompatibilis.
**Pictbridge vezeték nélküli LAN kapcsolaton keresztül.