Vagyim és Vitalij két barát Oroszországból, akik városi mászóként a világ legizgalmasabb városait fedezik fel. A szokásos látnivalóknál többet keresnek: egyedi és lenyűgöző látképeket, amelyekről csak a legmagasabb épületek tetejéről készíthető felvétel.

A félelmet nem ismerő, adrenalinhajhász és hihetetlen fényképeket készítő páros világszerte felkerült már a címlapokra, miután megmászták a világ leghíresebb építményeit. Ezek a modern felfedezők megszállottan keresik a lenyűgöző, lélegzetelállító szögekből készített képek lehetőségeit.

A Canon más kalandoraihoz hasonlóan a szenvedélyüknek élnek, bemutatva egyedi nézőpontjukat a felfedezett helyszínekről.

Neked is tudunk segíteni, hogy rendkívüli fényképeket és filmeket készíthess. Olvass tovább, és hozd ki a legtöbbet inspiráló tippjeinkből és technikáinkból, felfedezve, hogyan láthatod más szemszögből a világot. Ezután indulj útnak, és fedezd fel egy közeli város varázslatos rejtélyeit. Segítünk, hogy saját, egyedi nézőpontodból rögzíthesd az élményeidet, és megosztott történeteiddel összeköthess másokat a világ minden szegletéből. Come and see.

Technikák

Egyszerű felvételkészítés és megosztás