Üdvözlünk Münchenben. Reméljük, magaddal hoztad a szörfdeszkádat. Csatlakozz hozzánk Tao, Alex és Karina, a világ három legizgalmasabb folyami szörföse társaságában, a folyami szörfözésnek otthont adó Eisbach partján.

Fedezd fel interaktív élményünket mobileszközödön vagy asztali számítógépeden, és ismerd meg ezt a szokatlan szörfös közösséget Németország szívében. Éld át egy professzionális fotózás élményét a legújabb Canon termékekkel a kezedben. Az EOS-1D X Mark II segítségével zoomolj, és örökítsd meg Alex és Karina összehangolt szörfözését a folyó vad hullámain. Készíts gyors akciófelvételeket kedvezőtlen fényviszonyok mellett, ahogy Tao az éjszaka közepén meglovagolja a hullámokat, és trükköket hajt végre, majd oszd meg mindezt ismerőseiddel.

Mint minden „Come and See” történetünkkel, ezzel is arra szeretnénk ösztönözni, hogy vedd a kezedbe fényképezőgépedet vagy okostelefonodat, és vágj neki felfedezni a világot. „Útmutató” és „felszerelési tipp” videóinkkal igyekszünk segítségedre lenni saját lenyűgöző felvételeid elkészítésében. Fedezd fel a történeteket, amelyek a házad ajtaján kívül várnak rád. Találd meg a hangod, és oszd meg élményeidet más érdeklődőkkel is.

A Városi szörfös interaktív élményt itt fedezheted fel.

The story of the wave

A hullám története

Éjfélkor a város közepén jársz. Mit lehet ilyenkor csinálni? Például szörfözni! Csatlakozz München városi szörföseinek közösségéhez, és fedezd fel az Eisbach hullámainak történetét.

Meet the surfers: Tao, Alex and Karina

Ismerd meg a szörfösöket: Tao, Alex és Karina

Ismerd meg München három híres folyami szörfösét, akik segítségünkre voltak legújabb „Come and See” történetünk bemutatásában.

Take better portraits

Készíts jobb portrékat

A portréfotók készítése könnyen elsajátítható, viszont nehezen tökéletesíthető. Egyszerű, de hasznos tippjeink segítségével a jó fotóidat kitűnővé fejlesztheted.

How to use natural light

A természetes fény használata

Ismerd meg, hogyan változnak a fények a különböző napszakokban. Fedezd fel, hogyan hozhatod ki ebből a legtöbbet a fényképezőgéped beállításaival.

Shoot sharper fast-moving action

Készíts élesebb képeket a gyors mozgású témákról

A kiváló akciófelvételek készítéséhez (például a városi folyami szörfösökről, snowboardosokról vagy futókról) előre kell tervezned.

Capture stunning details, even in low light

Örökíts meg lenyűgöző részleteket akár kedvezőtlen fényviszonyok mellett

Kedvezőtlen fényviszonyok mellett – főként az okostelefonod kamerájával – nehéz részletgazdag felvételeket készíteni. Ismerkedj meg a rekeszérték, az ISO-beállítások és a zársebességek használatával.

Zoom in and capture fast action

Zoom és gyors akciójelenetek megörökítése

A fotózás a másodperc töredékéig tartó pillanatok megörökítéséről szól, és ehhez neked is képesnek kell lenned tartani a tempót.

Behind the scenes - City Surfers

A színfalak mögött – Városi szörfösök

Fények, kamera, szörf! Come and See – a színfalak mögött a Canon Városi szörfösök felvételén, az Eisbach-on.

Side by side: Canon cameras versus smartphone cameras

Összehasonlítás: Canon fényképezőgépek és okostelefonok kamerái

A Városi szörfösök legutóbbi felvételén egy lelkes amatőr fotóst kértünk fel, hogy segítsen összehasonlítani a legújabb Canon fényképezőgépekkel, és a vezető gyártók okostelefon-kameráival készített felvételeket. Nézd meg az eredményeket.

The kit you need for shooting and instant sharing

A felvételkészítéshez és azonnali megosztáshoz szükséges felszerelés

A megfelelő felszereléssel látványos fotóidat azonnal megoszthatod ismerőseiddel vagy követőiddel.

The perfect kit for portable flexibility

A rugalmas hordozhatóságot biztosító tökéletes felszerelés

Nem mindig praktikus, ha egy nagy méretű fényképezőgépet és egy felszerelésekkel tömött táskát cipelsz magaddal. Amikor azonban az okostelefonod kamerája nem képes kiváló képminőséget biztosítani, akkor olyan fényképezőgépre van szükséged, amivel ez megvalósítható.

A kit list for controlling the light

Felszerelések a fény szabályozásához

Hangulatos, kreatív és jól megvilágított felvételek készítéséhez a megfelelő felszerelésre van szükséged.