Canon PRISMAprepare

PRISMAprepare

Az univerzális PRISMAprepare szoftverrel a nyomdai szakemberek gyorsabban és költséghatékonyabban állíthatnak elő tökéletes dokumentumokat.

Előnyök

  • Teljes körű dokumentum-előkészítés
  • Intuitív és egyszerűen használható
  • Bármilyen vágott papíros nyomtatóval kompatibilis
  • Nyitott interfész a maximális rugalmasságért
  • Hatékonyságnövelő funkciók
  • Maximális profitszerzésre tervezve

Termékjellemzők

A(z) Canon PRISMAprepare részletesebb megtekintése

Teljes körű dokumentum-előkészítési megoldás


Az PRISMAprepare egyetlen megoldásban egyesíti az összes nyomdai előkészítési műveletet, és mindehhez felhasználóbarát kezelőfelületet biztosít. Az oldalak tisztázásától és a dokumentumjavítástól a színellenőrzésen és -korrekción át a dokumentumok tűzésének, hajtásainak és lyukasztásának előkészítéséig – ez az univerzális megoldás mindent lehetővé tesz a kezelő számára az irkakészítés és ragasztókötés előkészítéséhez. A minden igényt kielégítő szoftvermegoldással egyszerűen automatizálhatók az ismétlődő feladatok a dokumentumok előkészítésétől egészen a gyártásig, így a kezelőnek több ideje marad más feladatok elvégzésére.

Kivételesen egyszerű használat


A díjnyertes „Óceán stílusú” felhasználói felületnek köszönhetően mindig kiváló eredményre számíthat a dokumentumok előkészítésekor. Az intuitív WYSIWYG előnézettel a legösszetettebb munkák is könnyedén megvalósíthatók, hiszen kiküszöbölhető a többszörös próbanyomat-készítés és így csökken a hibák kockázata is.

Rugalmas nyitott szabványok


A PRISMAprepare nyitott PDF-szabványt használ. Ezáltal leegyszerűsíthetők a munkafolyamatok, ugyanakkor megtarthatók a nyitott rendszerarchitektúrák. A PRISMAprepare 6.1 alapja az Adobe PDF Könyvtár, így lényegesen gyorsabban telepíthető, és nagyobb, összetettebb munkák elvégzését is lehetővé teszi.

Kényelmes nyitott interfész


A PRISMAprepare akár 10 önálló PDF-kompatibilis Windows-alapú programmal is összekapcsolható. A népszerű alkalmazások, mint például az Adobe Photoshop® egyszerűen csatolhatók, így Ön speciális szerkesztési és előkészítési feladatokat is elvégezhet a különböző alkalmazásokban, majd visszaimportálhatja a frissített dokumentumokat a PRISMAprepare szoftverbe, és ott folytathatja a munkát, ahol abbahagyta.

Nagyobb hatékonyság


A PRISMAprepare a jobb automatizálás, tördelés, vágásijel-hozzáadás és a programozott dokumentumok közvetlen kinyomtatása révén növeli a hatékonyságot. Az előre rögzített sablonoknak köszönhetően a kezelő egyszerűen, a tartalom "Hot Folder"-be történő áthúzásával hozhat létre nyomtatásra kész dokumentumokat. A speciális gerincfeliratozás, a dokumentumborítók egyszerű létrehozása, a javított VDP és a nyomtatás személyre szabását segítő más új funkciók mind a szoftver sokoldalúságát és hatékonyságát fokozzák. A szoftver ráadásul most lehetőséget nyújt a near-line és offline kivitelezés (az Ultimate Binderyből) munkafolyamatba integrálására is.

Maximálisan megtérülő befektetés


A PRISMAprepare a feladatok gyorsabb elvégzésének köszönhetően növeli a profitot. A próbanyomatok készítésének mellőzésével értékes idő szabadul fel – így több megbízás teljesíthető és nagyobb profit érhető el. Az automatikus színfelismerés hatékonyan válogatja szét a színes és a fekete-fehér oldalakat – így alacsonyabb költségek mellett érhető el jobb minőség.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PRISMAprepare készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

Következő lépések

Információkérés