Üzleti megoldások

Océ TrueProof

Pre Press

Océ TrueProof

Océ TrueProof

Tökéletes próbanyomat-készítési megoldás professzionális nyomtatáshoz

Az Océ TrueProof egy WYSIWYG, nyomtatást előkészítő proof-készítő rendszer, amely virtuális nyomtatóként működve javítja és korszerűsíti a nyomtatást előkészítő ellenőrzést. Mielőtt a digitális nyomtatási feladatok a nyomdába kerülnek, előnézetben megtekintheti az oldalképeket, és – szükség esetén pixelenkénti részletességgel – ellenőrizheti a nyomtatás pontosságát. A maximális színegyezés érdekében a TrueProof ráadásul opcionális modulokkal is kiegészíthető, amelyek elektronikus és papíralapú, színes próbanyomatok készítését is lehetővé teszik. Vásárlóinknak így teljes körű próbanyomat-készítési megoldást kínálunk a színes, digitális professzionális nyomtatáshoz.

Előnyök

 • Kiküszöböli a nagy teljesítményű professzionális nyomtatók működésével járó járó költséges állásidőt, fogyóeszközöket, személyzetet és beállási időt, csak azáltal hogy virtuális próbanyomatokat készít.
 • A TrueProof SoftProof opciójával a felesleges papíralapú próbanyomatok mennyisége jelentősen lecsökkenthető. Teljes körű nyomtatószimuláció biztosította pontosság
 • Az áttetsző papír szimulálását, az elkülönülő színtereket és az előrenyomtatott űrlapokat is magában foglaló, pixel pontosságú nézet
 • A tintafogyasztás meghatározása, amely kulcsfontosságú és pontos adatokkal szolgál a költségek átfogó kiszámításához
 • A nyomtatás tényleges beállításain alapuló, a hivatalos szabványoknak (pl. ISO 12647, G7) vagy egyedi értékeknek megfelelő nyomtatási adatok ellenőrzése
 • A TrueProof 5.0 verzió a digitális nyomdaipar első holisztikus, színes próbanyomtatási munkafolyamatot kínáló megoldása.

Következő lépések

Hasznos hivatkozások

  Termékjellemzők

  Rugalmas elektronikus próbanyomat-készítési megoldás kereskedelmi nyomtatáshoz

  A TrueProof egy átfogó, WYSIWYG, pixel pontosságú próbanyomat-készítő szoftver, amely virtuális, nagy teljesítményű Canon IPDS vagy PCL nyomtatóként működik. A TrueProof biztosítja, hogy a külső forrásból származó munkák már azelőtt készen álljanak a gyártásra, mielőtt a fizikai nyomtatásra sor kerülne – így elkerülhető a hibás fájlok vagy a nem megfelelő elrendezés okozta állásidő, a vásárlók költségei csökkennek, a teljesítmény pedig nő. A TrueProof számára elküldött bármely munka teljes nyomtatási felbontásban megjeleníthető a képernyőn. A kétoldalas nyomtatás szimulációjához és az előnyomtatott űrlapok kitöltéséhez hasonló funkciók teszik a TrueProof szoftvert teljes körű, eszközspecifikus próbanyomat-rendszerré.

  A maximális színegyezés érdekében a TrueProof ráadásul opcionális modulokkal is kiegészíthető, amelyek elektronikus és papíralapú, színes próbanyomatok készítését is lehetővé teszik. Vásárlóinknak így teljes körű próbanyomat-készítési megoldást kínálunk a színes, digitális professzionális nyomtatáshoz.

  A TrueProof a nyomtatási munkák tintafelhasználásának és fedettségének meghatározására is alkalmas – ezek fontos paraméterei az átfogó költségszámításoknak. Ilyenkor a TrueProof megoldást az eredeti nyomtatófunkciókkal használva pontos számításokat végezhet a fedettséget és a tintafogyasztást illetően.

  A TrueProof minden SRA-vezérlővel rendelkező professzionális Canon nyomtató (azaz a VP5000, a VS7000, a VS8000, a VS9000, a ColorStream sorozat, a JetStream sorozat és az ImageStream sorozat) szimulálására képes.

  A TrueProof rendszert elsősorban a PRISMAproduction szoftverrel való szoros együttműködésre tervezték, de más, a Canon nagy teljesítményű nyomtatóit szimuláni képes IPDS/PCL rendszerhez is csatlakoztatható.

  A termékek műszaki adatai

  Főbb jellemzők Professzionális próbanyomtatási megoldás nagy teljesítményű fekete-fehér, kiemelőszines vagy színes digitális nyomtatáshoz. A TrueProof egy virtuális nyomtatóként működő valódi „What You See is What You Get” (amit látsz, azt kapod – WYSIWYG), próbanyomat készítő rendszer.

  HARDVERKÖVETELMÉNYEK

  Processzor 64 bites processzor legalább 4 fizikai maggal és hyper-threading támogatással, 3 GHz, 24 GB RAM (ajánlott: 64 GB)
  Lemezméret legalább 500 GB
  Operációs rendszer Windows 7 (64 bites)
  Windows Server 2008 (64 bites)
  Novell Suse Linux Enterprise Server 11 SP3 (64 bites)
  Windows Server 2012 (64 bites)
  Apple OS 10.10 (Yosemite)
  VMware ESXi 5.x verzió
  • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 277ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
  • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
  • CLOUD, getReviews, 5ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;