Üzleti megoldások

iW Publishing Manager

Ha valaha össze kellett állítania és nyomtatnia olyan dokumentumokat, amelyek különböző alkalmazásokból származó anyagokból álltak, biztosan tudja, mennyi időt vehet ez igénybe.

Állítson össze gyorsan komplex dokumentumokat

A iW Publishing Manager (iWPM) segítségével a képernyőn állíthat össze komplex dokumentumokat néhány egyszerű húzási művelettel. Ezután lementheti a teljes munkát (ideértve a befejezési utasításokat is), hogy később bármikor újrakezdhesse.

Könnyen használható
Ha tud használni egy szövegszerkesztő programcsomagot, máris több ismeretnek van birtokában ahhoz, hogy azonnal használni kezdhesse az iWPM-et, és dokumentumkiadási feladatokat végezzen el.

Tegye mindegyik dokumentumot informatívvá és lényegre törővé
Az iWPM segítségével fejezeteket és egyedi oldalakat is létrehozhat, amelyeket aztán könnyedén szerkeszthet és mozgathat. És ez még nem minden. A dokumentumokba beilleszthet vonalakat, formákat, vízjegyeket és jegyzeteket is. Küldjön testre szabott katalógusokat és árlistákat ügyfeleinek. Tágítsa terjesztési lehetőségeit úgy, hogy a munkákat közvetlenül PDF-be menti. Végül ruházza fel professzionális külsővel a dokumentumokat a Canon utókezelési funkcióival.

Teljes kompatibilitás
Az iW Publishing Manager a Canon innovatív nyomtatói családjának összes utókezelési funkcióját hasznosítani tudja, legyen az fekete-fehér vagy színes készülék.

spacer
					image
Useful Downloads
iWPM Brochure
Megoldásaink
Dokumentum nyilvántartás
Dokumentumkezelés
Dokumentummegosztás
Biztonság
Nyomtatás és eszközkezelés
Színkezelés
Termelési munkafolyamat
Változó adatnyomtatás
Vállalati nyomtatómegoldások
Professzionális nyomtatási megoldások [PDF, 736 KB]