Üzleti megoldások

uniFLOW

uniFLOW

A uniFLOW – a Canon egységes nyomtatás- és beolvasáskezelési megoldása – most egy új funkcióval egészül ki, amely megkönnyíti a mobil munkavégzést azzal, hogy a nyomtatást mobil eszközökről is lehetővé teszi. A uniFLOW így még vonzóbbá válik azon vállalkozások számára, amelyek rugalmas, bővíthető megoldást keresnek a nyomtatási és lapolvasási feladatok hatékony, biztonságos és költséghatékony kezeléséhez. A továbbiakban többet is megtudhat a uniFLOW-ról.

 

Picture_cost_tracking

Költségek nyomon követése A nyomtatási kiadások jobb ellenőrizhetősége érdekében

A uniFLOW beépített rendszere minden nyomtatási, másolási és beolvasási költséget számon tart. Így pontosan láthatja, hogy ki és mennyit költ, hogyan térülhetnek meg költségei és hogyan takarékoskodhat.

További információk


Picture_secure_printing Biztonságos nyomtatás  Bizalmas dokumentumok biztonságos nyomtatásához

A uniFLOW révén a felhasználók bármilyen hálózati nyomtatóra küldhetnek bizalmas dokumentumokat, amelyek nyomtatása csak a személyes jelenlétükben történik meg. Így mindenki szabadon döntheti el, hogy mikor és hol nyomtat, abban a biztos tudatban, hogy a dokumentum biztonságban van.

További információk


Picture_intelligent_routing Intelligens ütemezés A nyomtatási folyamatok és a költségek hatékony kezelése érdekében

A uniFLOW lehetővé teszi, hogy a rendszergazda szabályokat állítson fel a dokumentumok nyomtatásának módjával és helyével kapcsolatban. Így elkerülhető, hogy a nagy terjedelmű munkák miatt felhalmozódjanak a nyomtatási feladatok az asztali nyomtatókon, és a színes nyomtatás mennyiségére vonatkozó központi korlátozások révén megtakarítás érhető el.

További információk


Picture_advanced-scan

Speciális lapolvasás Az információ rögzítése és terjesztése most még egyszerűbb

A uniFLOW használatával könnyen és gyorsan olvashat be és tömöríthet dokumentumokat a Canon multifunkciós készülékein, és közvetlenül küldheti el azokat e-mailben vagy különböző fájlrendszerekbe, például a Microsoft SharePointra vagy a Canon Therefore nevű rendszerébe. A személyre szabott munkafolyamatokat a felhasználó a készülékpark bármelyik gépén elérheti, így garantált a következetes felhasználói élmény.

További információk


Picture_document_security

Dokumentumbiztonság Az üzleti információk fokozott védelme érdekében

Az információ kiszivárgása minden cég számára nagyon komoly fenyegetést jelent. A rendszer figyelemmel kíséri az összes bizalmas adatot, és megakadályozza a költséges információ-kiszivárgást.

További információk


Picture_mobile_printing

Mobil nyomtatás Bármilyen hordozható készülékről bármilyen nyomtatóra

A uniFLOW segítségével most már hordozható készülékről is nyomtathat. Legyen szó akár helyben, akár felhőalapú alkalmazásokban tárolt dokumentumok nyomtatásáról, lehetővé teheti felhasználói vagy vendégei számára, hogy internetezésre alkalmas mobil eszközeikről nyomtassanak anélkül, hogy ezzel veszélyeztetnék a hálózatot.

További információk


BERTL's_Best_2011_Logo


                                                                                                                                   
spacer
					image