Üzleti megoldások

Miért döntsön a Therefore™ mellett?

A munkahelyen fontos, hogy mindenki hozzáférjen az információkhoz. Fontos az importálás és integrálás, a megosztás és összevetés, a tárolás és előkeresés, a elosztás és nyomtatás. Mindezt elektronikusan és lehetőleg azonnal. A Therefore™ dokumentumkezelő megoldások jóvoltából az ügyfél hatékonyan, gazdaságosan és biztonságosan tudja megoldani az információk kezelését a részlegen illetve a szervezeten belül. Vagyis hozzáfér minden olyan információhoz, amire az üzleti célok teljesítéséhez szüksége van.

Hatékonyság

Nincs több átláthatatlan dokumentumhegy. Nincs több elveszett vagy hibás információ. Egy dokumentum sem juthat el rossz címzetthez. Ehelyett gyors, hatékony dokumentumfolyam áll rendelkezésre, amely magas szintű ügyféltámogatással biztosítja a vállalkozás sikerét.

Gazdaságos használat

A Therefore™ dokumentumkezelő megoldások az illetékes munkatársak és a számukra fontos információk összekapcsolásával segíti elő az üzletmenetet, ezért biztosított a befektetés gyors megtérülése. Lépést tartanak a vállalkozás növekedésével is; nincs szükség új rendszerek költséges telepítésére. Az elektronikus dokumentumkezelés növekvő mértéke kisebb nyomtatási és kezelési költségeket jelent. A nagyobb hatékonyság lehetővé teszi, hogy egyes munkatársakat adminisztratív feladatkörből áthelyezzen fontosabb üzleti pozícióba.

Biztonság

Az adatbiztonság kiemelten fontos manapság, amikor a csalás egyre általánosabbá válik. A Therefore™ dokumentumkezelési megoldás lehetővé teszi, hogy megfeleljen a jogi és iparági előírásoknak, és csak a jogosult felhasználók férhessenek hozzá a kiemelt fontosságú adatokhoz. Így az információ szabadon áramolhat a szervezeten belül, ugyanakkor biztosított a teljes körű védelem.

spacer
					image
Hasznos letöltések
Therefore Brochure
Related Information
What is Document Management?
a Therefore™ bővíthetősége
a Therefore™ rendszer összetevői
a Therefore™ rendszer funkciói
a Therefore rendszer integrálása
Therefore™ Home