Üzleti megoldások

a Therefore™ bővíthetősége

A Therefore™ megoldást kifejezetten a maximálisan sokoldalú használatot szem előtt tartva fejlesztették ki. A bővíthető megoldás támogatására további beviteli eszközök (Canon dokumentumszkennerek és multifunkciós készülékek) is hozzáadhatók a rendszerhez. Csak a funkció használatát engedélyező licenc változik.

A Therefore™ három változatban kapható: Personal Edition, Workgroup Edition és Business Edition.   Mindegyik verzió azonos, bővíthető szoftvermagot tartalmaz, és világos bővítési folyamat vezet a Personal illetve Workgroup rendszertől a Business Edition változatig.  A Therefore™ keretében a kezdő és az átfogó vállalati szintű rendszerek azonos szoftveralapon működnek a maximális bővíthetőség jegyében.


Personal Edition

 

Ez egy egyfelhasználós, önálló archiválási megoldás. Lehetőség van papíralapú dokumentumok beolvasására és Microsoft® Office valamint asztali fájlok importálására. A jellemző felhasználói körbe tartozik a hadsereg és a rendőrség, ahol bizalmas dokumentumokat olvasnak be önálló, a hálózattól elkülönített rendszereken.

 

Workgroup Edition

 

A Therefore™ Workgroup Edition 5 vagy 10 felhasználói verzióban kapható internet-hozzáféréssel és egy dokumentumszkenner csatlakoztatását engedélyező licenccel (továbbiak is hozzáadhatók). Jól használható például kiterjedt szervezetek egyes részlegeiben használható.  Lehetőség van papíralapú dokumentumok beolvasására és bármilyen Microsoft® Office és asztali fájl importálására. A dokumentumok bármilyen ismert elektronikus tárolóra archiválhatók.

A gyors és biztonságos adatrögzítés, -tárolás és -visszakeresés valamint a papíralapú dokumentumok asztali megjelenítése a Therefore™ Workgroup Edition feladata.

 

Business Edition

 

Ez a verzió olyan kis-, közepes és nagyméretű vállalkozások céljaira szolgál, ahol a papíralapú dokumentumokat meg szeretnék jeleníteni a munkatársak „Asztalán”, és a hatékonyság növelése érdekében rugalmas információkezelési és dokumentum-továbbítási munkafolyamatokat dolgoznak ki. Korlátlan szerver-támogatást biztosít egy valóban decentralizált rendszer kialakításához. Ez a kiadás támogat minden RAID és NAS hordozótípust, amellett a vonalkód-felismerést és -rögzítést, az integrált munkafolyamat kezelést, a COLD várólistafájl -feldolgozást és az internet-hozzáférést.

A többféle különböző adatbázis-kiszolgálót támogató Therefore™ Business Edition számos külső gyártótól származó csomagból is képes adatmegosztásra. Jellemző integrálási lehetőség, ha külső fél által készített értékesítési vagy számlázási csomagból származó pénzügyi tranzakciós adatokra utaló dokumentumok beolvasott képeit tárolja a Therefore™ programban.

A Therefore™ Business Edition kiadáshoz korlátlan számú kiszolgáló hozzáadható. Az eredmény: biztonságos, decentralizált hálózati- és adatbázis struktúra.

spacer
					image
Hasznos letöltések
Therefore Brochure
Related Information
What is Document Management?
Miért döntsön a Therefore™ mellett?
a Therefore™ rendszer összetevői
a Therefore™ rendszer funkciói
a Therefore rendszer integrálása
Therefore™ Home