Üzleti megoldások

a Therefore rendszer integrálása

Integrálás multifunkciós készülékekkel

A Therefore™ maradéktalanul integrálható a Canon multifunkciós készülékekkel.

A multifunkciós készülékekhez szánt Therefore™ alkalmazás egyben MEAP alkalmazás is, vagyis közvetlenül integrálja a Canon iR készülékeket a Therefore™ rendszerbe. A felhasználók beolvashatják a dokumentumokat és közvetlenül a Therefore™ rendszerbe menthetik azokat a kapcsolódó indexálással együtt. A kategorizálás, az indexálás és a tárolás közvetlenül a multifunkciós készülék kijelzőjén megtehető; be se kell kapcsolni a számítógépet.

Log-on Screen on MFP

Therefore

Scan Preview on MFP

Therefore

Select category on MFP

Therefore

Integrálás az eCopy™ ShareScan® alkalmazással

Az eCopy™ felhasználók számára az eCopy™ ShareScan® alkalmazáshoz tartozó Therefore™ csatoló teszi lehetővé a dokumentumok tárolását a multifunkciós készülékről egyenesen a Therefore™ rendszerbe. Az eCopy™ eszközzel több célhelyre küldhet dokumentumokat.  Az eCopy™ Desktop™ funkció integrálása után megjegyzések fűzhetők a dokumentumokhoz, melyeket aztán menthet a Therefore™ rendszerbe. Ehhez használja a Mentés a Therefore™ rendszerbe gombot.

Main Screen on MFP

Therefore

Scan Preview on MFP

Therefore

Select Category on MFP

Therefore

 

Integrálás külső gyártótól származó szoftverekkel

A Therefore™ rendszer integrálható az SAP® R/3®, Microsoft® Dynamics NAV®, Microsoft SharePoint és COLD környezettel.

Maradéktalan integrálási lehetőség a Microsoft Dynamics NAV megoldással

A Therefore™ Microsoft Dynamics NAV csatoló teszi lehetővé a Therefore rendszer és a Microsoft® Dynamics NAV® maradéktalan integrálását. A Therefore™ és a Microsoft® Dynamics NAV® együttes használatával az ügyfél valós idejű nézetben követheti a teljes dokumentumáramlását a szervezeten belül, minden adathoz és előállított dokumentumhoz egyszerű hozzáférést biztosítva.

A végeredmény teljes körű, testre szabható üzletkezelési megoldás, amely egyszerre idő- és költségtakarékos. A Microsoft® Dynamics NAV® a következő lehetőségeket kínálja:

• Dokumentumok beolvasása

• Dokumentumok importálása

• Dokumentumok automatikus indexálása a Therefore™ rendszerben a Microsoft® Dynamics NAV® mezők alapján

• Dokumentumok visszakeresése

• Dokumentumok nyomtatása

• Dokumentumok elosztása

• Dokumentumok megtekintése


 

 

Maradéktalan integrálási lehetőség a Microsoft® SharePoint® 2007 alkalmazással

A SharePoint felhasználók élvezhetik a Therefore™ rendszerrel történő maradéktalan integrálási lehetőséget, amely javítja a fontos papíralapú anyagok rögzítését és kezelését.  A Therefore™ rendszer az indexálás és a dokumentumtárolás formalizálása céljából be van ágyazva a SharePoint alkalmazásba. Vagyis a felhasználók továbbra is élvezhetik a SharePoint felhasználói felületet és funkcióit, de amellett további lehetőségek nyílnak meg előttük a hatékony dokumentumrögzítés, -tárolás és -integrálás területén a Therefore™ rendszer jóvoltából. Ugyanakkor csökkenti a Sharepoint adatbázis méretét, amely az adatmennyiségtől függetlenül továbbra is nagy sebességgel működik.

Therefore™ COLD

A Therefore™ COLD nyomtatási listák és várólista-fájlok (ASCII szöveg, bináris, XML és PDF) gyors és automatikus feldolgozását végzi a főbb keretrendszerekből illetve jelentésgeneráló programokból.

Therefore™ API

A Therefore™ API összetevő a Therefore™ SDK segítségével lehetővé teszi az integrálást a külső gyártótól származó szoftverekkel.

SAP® integrálás

A Therefore™ az összes információt központilag kezeli, amellett összekapcsolja az SAP® folyamatokat a vonatkozó dokumentumokkal.

A bejövő papíralapú és elektronikus dokumentumok közvetlenül az SAP® felhasználói felületéről tárolhatók a Therefore™ rendszerbe. Minden Therefore™ alkalmazás támogatja az összes SAP® vonalkódfunkció használatát és teljes mértékben be van ágyazva az SAP® tárolási struktúráiba. A Therefore™ közvetlenül az SAP® folyamatokból képes elérni a dokumentumhoz tartozó indexadatokat.

A Therefore™ automatizált tárolási feladatokat rendel a dokumentumokhoz (pl. az ügyféladatokat tartalmazó kimenő illetve várakozófájlokhoz). Az SAP® átszervezési adatai ezután tárolhatók a Therefore™ rendszerben. Az SAP® adattárolók költséghatékony felszabadítása céljából az adatok bármikor visszaállíthatók az SAP® rendszerre.

A teljes körű integrálás azt jelenti, hogy minden, a Therefore™ rendszerben kezelt dokumentum előhívható az SAP® alkalmazásokban és ott közvetlenül megtekinthető. A dokumentumok megjeleníthetők Therefore™ alkalmazásokban vagy az SAP® belső nézegetőiben.

spacer
					image
Hasznos letöltések
Therefore Brochure
Related Information
What is Document Management?
Miért döntsön a Therefore™ mellett?
a Therefore™ bővíthetősége
a Therefore™ rendszer összetevői
a Therefore™ rendszer funkciói
Therefore™ Home