Üzleti megoldások

a Therefore™ rendszer összetevői

A Therefore™ rendszer számos összetevőből áll

Therefore™ Navigator

A Therefore™ Navigator a szoftverbe mentett dokumentumok keresésére, előhívására, csoportosítására és rendezésére szolgál, valamint a munkafolyamatok kezelésére is használható. A Navigator a kiindulópont a Therefore™ Viewer indításához.

 


 

Dokumentumnézegető

A Therefore™ Viewer megjeleníti, elforgatja, megjegyzésekkel látja el és kinyomtatja a Therefore™ rendszerbe mentett dokumentumokat. A Viewer komponenssel új dokumentumverziókat készíthet, szerkesztheti a dokumentum indexmezőit és megtekintheti a korábbi verziókat. A számítógépen található alkalmazásokhoz társított dokumentumokat az eredeti alkalmazásban nyitja meg a rendszer. A Viewer több mint 250 fájlformátumú dokumentum megtekintését teszi lehetővé – még olyan programból származókat is, ami nincs telepítve a számítógépre. Például akkor is megnyithat egy AutoCAD rajzot, ha nem telepítette az alkalmazást a számítógépére.


 

Dokumentumrögzítés

A Therefore™ Capture Client dokumentumbeolvasásra és mentésre szolgál a Therefore™ rendszerben. A Capture Client komponenst általában dokumentumolvasóval együtt használják, noha merevlemezről is lehet vele dokumentumokat importálni, illetve a Therefore™ rendszerbe mentett dokumentumok osztályozására és indexelésére is alkalmas.  A vonalkód és az optikai karakterfelismerés funkció egyaránt támogatott a dokumentumok indexelése és kötegek felosztása során.


 

Hozzáférés az interneten keresztül

A Therefore™ Web Access funkció internetböngésző (általában Microsoft® Internet Explorer®) közvetítésével keresi és jeleníti meg a Therefore™ dokumentumkezelő rendszerbe mentett dokumentumokat.

A Therefore™ rendszerbe történő dokumentumbeolvasás illetve az interneten keresztüli kapcsolódás a fiókirodák és a távolról dolgozók érdekeit szolgálja. A biztonságos kapcsolaton keresztül felhasználónévvel és jelszóval belépő felhasználók bármilyen, internet-hozzáféréssel rendelkező helyről elérhetik a Therefore™ rendszert. A Therefore™ webkliens mindezt a számítógépre telepített Therefore™ szoftver felhasználása nélkül végzi el. Praktikussága vetekszik a Therefore™ Navigator és a Viewer összetevővel: előnyei bárhol, bármikor hamar megtapasztalhatók.  Az internetes használat közbeni adatbiztonság garantálása érdekében a Therefore™ webkliens biztonságos kommunikációt támogat az SSL csatornán keresztül.


spacer
					image
Hasznos letöltések
Therefore Brochure
Related Information
What is Document Management?
Miért döntsön a Therefore™ mellett?
a Therefore™ bővíthetősége
a Therefore™ rendszer funkciói
a Therefore rendszer integrálása
Therefore™ Home