Üzleti megoldások

THEREFORE

Therefore™

Ha az alkalmazottak munkaidejük 54 százalékát az információk keresésével töltik, az nemcsak frusztráló, hanem a produktivitás pazarlása. A Canon Therefore™ megoldása egy könnyen beépíthető dokumentumkezelő rendszer segítségével növeli a hatékonyságot, biztosítva mindenki számára a szükséges információkhoz történő azonnali és biztonságos hozzáférést

Könnyű fájlkezelés az Therefore™-ral

Az Therefore™ lehetővé teszi, hogy minden, a vállalkozása számára fontos információt strukturáljon. Segítségével keresheti, előhívhatja, megtekintheti, szétválogathatja, csoportosíthatja és megoszthatja dokumentumait- Azonnal felvehet, rendszerezhet bármilyen tartalmat, illetve hozzáférhet azokhoz. Továbbá a fontos üzleti folyamatok egyszerűsítése érdekében automatizált munkafolyamatokat hozhat létre. Az Therefore™ használata egyszerű, az alkalmazottak gyors betanítása után jóval hatékonyabb munkát eredményez.

Rendszerezzen elektronikusan minden típusú információt
Az Therefore™-ral a formázás és a forrás nem jelent problémát. Minden könnyedén kezelhető.

Törvényi megfelelőség
Annak érdekében, hogy üzleti dokumentumai megfeleljenek a megfelelőségi előírásoknak, az Therefore™ szerver minden dokumentumhoz automatikusan egy digitális aláírást illeszt.

Illik a vállalkozásához
Az Therefore™ maximálisan skálázható. Anélkül, hogy külön konfigurálásra vagy programozásra lenne szükség, teljes képzéssel együtt az Therefore™-t legfeljebb egy hét alatt integrálni lehet. A rendszergazdák központilag konfigurálhatják és meghatározhatják a vállalati házirendeket.

spacer
					image
Hasznos letöltések
Therefore Brochure
Related Information
What is Document Management?
Miért döntsön a Therefore™ mellett?
a Therefore™ bővíthetősége
a Therefore™ rendszer összetevői
a Therefore™ rendszer funkciói
a Therefore rendszer integrálása