Üzleti megoldások

iW Document Manager

A Canon iW Document Manager (iWDM) segítségével dokumentumait digitális iratrendezőbe viheti át, amelyeket bárki használhat, így felélénkíti munkakörnyezetét, növeli a produktivitást, és helyet takarít meg – és mindezt sokkal költséghatékonyabb módon nyújtja, mind a hagyományos dokumentumkezelési és -terjesztési megoldások.

A 21. század iratrendezője

Az iWDM lehetővé teszi, hogy a multifunkciós Canon eszközökkel elektronikus iratrendezőket hozzon létre és osszon meg. A húzási művelet egyszerűségének köszönhetően az iWDM ugyanolyan könnyen használható, mint egy szövegszerkesztő.

Tárolja és keresse meg
Ha beolvasható, az iWDM biztosan tárolni tudja; a hatékony kereső segítségével pedig az egér néhány kattintásával elérheti a dokumentumokat, amelyeket aztán elküldhet faxon, e-mailen vagy ki is nyomtathat úgy, hogy a megfelelő ikon fölé húzza azokat.

Teljesen rugalmas
Könnyedén létrehozhat olyan jelentéseket, amelyek több különböző típusú dokumentumot tartalmaznak. Hozzon létre egy olyan elektronikus irattartót, amelyet mindenki könnyedén használhat. Ezután egyszerűen szerkesztheti, mozgathatja, elforgathatja a dokumentumokat, fejléceket adhat hozzájuk, megoszthatja, sőt PDF formátumba is átkonvertálhatja azokat.

Tegye hatékonyabbá az együttműködést
Az iWDM lehetővé teszi az információk azonnali és intuitív megosztását; ideális olyan munkakörülményekhez, ahol friss, azonnal hozzáférhető információkkal dolgoznak, és hatékonyabb környezetet biztosít az együttműködéshez.

spacer
					image
Useful Downloads
iWDM Brochure
Megoldásaink
Dokumentum nyilvántartás
Dokumentumkezelés
Dokumentummegosztás
Biztonság
Nyomtatás és eszközkezelés
Színkezelés
Termelési munkafolyamat
Változó adatnyomtatás
Vállalati nyomtatómegoldások
Professzionális nyomtatási megoldások [PDF, 736 KB]