Üzleti megoldások

iWAM MEAP

A Canon költséghatékony iWAM MEAP szoftveres megoldásával szorosabban ellenőrizheti a nyomtatási feladatokat úgy, hogy jobban megismeri irodai eszközeit.

Az iWAM MEAP biztosítja a nyomtatási, másolási, faxolási és beolvasási feladatok részletes elemzését, így lehetővé teszi, hogy ellenőrizze az irodában előállított dokumentumokat, elmagyarázza munkatársainak az egyes eszközök előnyeit, és költségcsökkentő házirendeket vezessen be.

Ellenőrizze a költségeket, és tegye élénkebbé a kommunikációt
Az iWAM MEAP segít csökkenteni a költségeket, ugyanakkor pedig megőrzi a kommunikáció professzionális jellegét és vizuális vonzerejét.

Azonnal használható
Az iWAM MEAP minden nyomtatási feladatot rögzít, így az osztályok, felhasználók vagy eszközök szerint láthatja az előállított oldalak számát, illetve a feladat méretét és típusát is. Mivel közvetlenül integrálódik a MEAP-képes Canon nyomtatóeszközökbe, nincs szükség további kiszolgálókra vagy IT-erőforrásokra. Amint telepítette az iWAM MEAP megoldást, azonnal elkezdheti csökkenteni a költségeit, és egyúttal maximalizálni nyomtatási műveleteinek hatékonyságát.

spacer
					image
Useful Downloads
iWAM MEAP Brochure
Megoldásaink
Dokumentum nyilvántartás
Dokumentumkezelés
Dokumentummegosztás
Biztonság
Nyomtatás és eszközkezelés
Színkezelés
Termelési munkafolyamat
Változó adatnyomtatás
Vállalati nyomtatómegoldások
Professzionális nyomtatási megoldások [PDF, 736 KB]