Üzleti megoldások

Tűnjön ki a tömegből

Készítsen professzionális megjelenésű értékesítési ajánlatokat, jelentéseket stb.

Egyszerűen az asztali számítógépről

Gyors kiadványkészítés, PDF-készítés és faxolás asztali vezérléssel

Percek alatt személyre szabhatja dokumentumait

Egyesítse, szerkessze, rendezze át és alakítsa igényei szerint dokumentumait

Nincs hiba, nincs hulladék!

A kiviteli megoldások megtekinthetők a nagy hatékonyságú előnézettel, hogy elsőre biztosítva legyen a megfelelő eredmény.

iW Desktop

A Canon egyedülálló, egyszerűen használható házon belüli kiadványszerkesztő szoftvere

Canon iW Desktop

A Canon egyedülálló, egyszerűen használható házon belüli kiadványszerkesztő szoftvere.

Canon iW Desktop

A Canon egyedülálló és egyszerű házon belüli kiadványkészítő szoftvere
Az iW Desktop egy egyedülálló dokumentumkiadási megoldás, amellyel könnyű kitűnni a tömegből. Segítségével házon belül gyorsan, egyszerűen és hatékonyan állíthat elő professzionális megjelenésű, személyre szabott dokumentumokat – szinte pillanatok alatt. Tökéletesen alkalmas különféle dokumentumok előállítására az értékesítési ajánlatoktól a jelentésekig, információs csomagokig és tájékoztató anyagokig.

Nem kell időt pazarolni
Az összetett dokumentumok, például értékesítési beszámolók és ajánlatok elkészítése időigényes feladat különösen, ha az információ különböző forrásokból származik, és digitális és papíralapú formátumokat egyaránt kezelni kell. Először is, a nyomtató beállításainak meghatározása előtt a tartalmat be kell szerezni, meg kell szerkeszteni és személyre kell szabni - ami egy bonyolult, időigényes folyamat. Az iW Desktop szoftverrel azonban mindent könnyedén, néhány egyszerű lépésben megoldhat.

Nincs szükség kiszervezésre
Az irodában bárki egyszerűen készíthet professzionális kivitelű dokumentumokat. A Canon iW Desktop szoftverének köszönhetően még az íróasztal mögül sem kell felállnia, így megtakaríthatja a kiszervezéssel járó költségeket, időt és fáradtságot. Ráadásul csak azt kell kinyomtatnia, amire valóban szüksége van, így nem képződik felesleg, nem úgy, mint amikor egy nyomdától rendel anyagokat, és kénytelen rászámolni a szükséges mennyiségre.

Product video

Tegyen róla, hogy dokumentumai kitűnjenek a tömegből.

Videó

Gyors kiadványszerkesztés

Az asztaláról vezérelt áthúzásos kiadványszerkesztési megoldás
Az iW Desktop egyedülálló iR-ADVANCE gyors nyomtatási eszközét az asztali számítógépéről kényelmesen elérheti, így egyszerű áthúzásos technikával és személyes kiviteli sablonjai felhasználásával magas színvonalon kivitelezett dokumentumokat állíthat elő.

PDF-készítés, faxolás és nyomtatási előnézet megjelenítése áthúzással
Akár az iW Desktop kinyitása nélkül is képes PDF-fájlokat létrehozni és faxot küldeni. Összetettebb dokumentumok vagy kiviteli eljárások esetén a nyomtatási előnézettel biztosíthatja, hogy minden esetben a kívánt eredmény szülessen. Egyedülálló és egyszerű megoldás, amellyel időt takaríthat meg és élvezheti az iR-ADVANCE eszköz nyújtotta maximális megtérülést.

Microsoft Office integráció
Ön időt szánt arra, hogy a Microsoft Office-ban létrehozza dokumentumait - most tegye őket különlegessé. Az iW Desktop Office eszköztárával felhasználhatja saját kiviteli sablonjait közvetlenül a Microsoft Word, a PowerPoint vagy az Excel alkalmazáson belül anélkül, hogy végig kellene böngésznie a nyomtató-illesztőprogram beállításait.*
*2012. novemberétől kapható az iW Desktop 3.0.1 verziójával vagy frissítőcsomagként a szoftverletöltési központi oldalán keresztül: Canon support site

Oldja meg a dokumentumszerkesztés mindennapi kihívásait

Hatékony kiadványszerkesztés

Gyűjtsön össze és egyesítsen dokumentumokat - pillanatok alatt
A tartalmak több forrásból való összeállítása órákat vehet igénybe. Információ kivágása és beillesztése, tartalmak sorrendjének és felépítésének megváltoztatása. Az iW Desktop szoftverrel a lehető legegyszerűbben elvégezhető mindez. Egyszerűen húzza át a fájlokat, és az iW Desktop elvégzi a többit: mindent egyetlen szerkeszthető dokumentumba illeszt. imageRUNNER ADVANCE készüléke Beolvasás számítógépre vagy Beolvasás mappába funkciójával akár papíralapú dokumentumokat is felhasználhat.

Szerkesztheti, elkészítheti és személyre szabhatja dokumentumait
A rugalmas szerkesztési eszközök lehetővé teszik az oldalak vagy tartalmak mozgatását, fej- és láblécek és tartalomjegyzék befűzését. Az iW Desktop változó adatformátumú nyomtatási opciójával* egy pillanat alatt személyre szabhatja dokumentumait. Egyszerű áthúzással változó adatformátumú mezőket illeszthet a dokumentumokba.
*2012. novemberétől kapható az iW Desktop 3.0.1 verziójával vagy frissítőcsomagként a szoftverletöltési központi oldalán keresztül: Canon support site

Professzionális eredmény minden alkalommal – kiviteli és nyomtatási előnézet vagy PDF-es kiadványszerkesztés
A dokumentumok manuális tűzése, lyukasztása vagy hajtogatása sok időt vehet igénybe! Az iW Desktop hatékony „WYSIWYG” előnézete segítségével egy sor automatikus kiviteli opciót megjeleníthet a nyomtatás előtt, így például a füzetnyomtatás, a tűzés, a lyukasztás és a hajtogatás eredményét - így kevesebb a hiba és a hulladék, és elsőre a kívánt eredményt kapja. A nyomtatási beállításokat sablonként elmentheti a legközelebbi felhasználásig. Készíthet és megoszthat titkosított vagy tömörített PDF-verziókat is.

Nyerjen időt és energiát ezzel a hatékony dokumentum- és kiadványszerkesztési megoldással

Egyszerű jegyzetkészítés PDF-ben

Egyszerű PDF-kezelés és -készítés
Minden irodában kezelnek PDF-dokumentumokat, de nem minden irodai alkalmazott képes kezelni, elkészíteni vagy módosítani őket. Előfordult-e már, hogy ki akart emelni egy oldalt a dokumentumból vagy hozzá akart fűzni egy megjegyzést a PDF-dokumentumhoz? Az iW Desktop javítja a digitális munkafolyamatokat, egyszerűbbé teszi a felhasználók számára a PDF-dokumentumok kezelését. A PDF-fájlok készítésén, tömörítésén és titkosításán kívül ki is törölhet bizonyos tartalmak, vagy átemelheti őket egy új fájlba.

Egyszerű PDF-es digitális próbanyomat-készítési és engedélyezési munkafolyamatok
Sok próbanyomat-készítési munkafolyamat már eddig is PDF-alapú volt, de eddig drága PDF-szerkesztési szoftverre volt hozzá szükség. Az iW Desktop szoftverrel a próbanyomat-készítési folyamat során jegyzeteket készíthet, megjegyzéseket fűzhet a dokumentumokhoz, kiemelhet, áthúzhat és aláhúzhat szöveget. Továbbá jóváhagyó (vagy elutasító) pecsétet és digitális aláírást is hozzáadhat a dokumentumhoz mielőtt aktív mappákon vagy e-mailen keresztül eljuttatja egy lektorhoz.

Egyszerű és gyors digitális munkamenetek

Videók és letöltések