Üzleti megoldások

eCopy

A beolvasott dokumentumok kezelésére tudunk egy egyszerűbb és hatékonyabb módot. Az eCopy-nak, ennek a könnyen használható rendszernek a segítségével bármilyen típusú papírdokumentumot elektronikus formátumba vihet át, amely egyszerűen integrálható bármely üzleti alkalmazásba. Digitális Canon nyomtatóját vagy lapolvasóját a vállalati elektronikus levelezőrendszerhez és más hálózati alkalmazáshoz kapcsolhatja, így csökkentve a költségeket, megkönnyítve és felgyorsítva a papírdokumentumok elektromos, fekete-fehér vagy színes másolatainak megosztását és kezelését.

A Canon eszközéhez csatlakozó eCopy segítségével hatékonyabbá teheti a munkafolyamatokat, jelentősen csökkentheti a terjesztési költségeket, és biztonságosabbá teheti az adatok kezelését – így segítve az irodában dolgozók munkáját.

Gyors kommunikáció
Az eCopy a fontos dokumentumokat PDF vagy TIFF fájlként a helyi vagy internetes hálózata maximális sebességével hozza létre és terjeszti.


Biztonság és megfelelőség
Dokumentumai védelmét a beépített 128 bites titkosítás biztosítja, így lehetővé téve  biztonságos könyvvizsgálati jelentések készítését is.

A befektetés megtérülésének növelése
Az eCopy jelentősen csökkenti a költségeket, növeli a produktivitást és hatékonyságot, és azzal gyorsítja a befektetései megtérülését, hogy kiküszöböli a postázási költségeket, elősegíti az információk megosztását, és előkészíti a dokumentumkezelési rendszerek alkalmazását.

spacer
					image
Useful Downloads
eCopy Brochure
Megoldásaink
Dokumentum nyilvántartás
Dokumentumkezelés
Dokumentummegosztás
Biztonság
Nyomtatás és eszközkezelés
Színkezelés
Termelési munkafolyamat
Változó adatnyomtatás
Vállalati nyomtatómegoldások
Professzionális nyomtatási megoldások [PDF, 736 KB]