Üzleti megoldások

Dokumentumkezelési szolgáltatások

Alkalmazottai még mindig sok időt veszítenek azzal, hogy dokumentumokat keresnek?

Az irodai dolgozók hetente akár nyolc órát is eltölthetnek azzal, hogy dokumentumokat keresnek*, ez tulajdonképpen a vállalat idejének és pénzének vesztegetése. Ez kiküszöbölhető. A Canon Document Management Solution megoldás segítségével hatékonyabban kezelheti dokumentumait, csökkentheti a kézi feldolgozás mennyiségét, és a dokumentumokat bárhonnak biztonságosan elérheti. Ha tehát okosabban szeretne dolgozni, költségeket takarítani meg vállalatának és csökkenteni az irodai stresszt, válassza a Document Management megoldást.

A Canon Document Management lehetővé teszi, hogy az üzletvitel minden részén hatékonyabban használhassa a dokumentumokban található információkat. Segítségével gyorsan és pontosan kereshet a dokumentumokban anélkül, hogy egyetlen papírlapot is el kellene mozdítania, vagy akár elhagyná az asztalát.

Az, hogy a dokumentumokat faxkészülék vagy időigényes postázás nélkül oszthatja meg, könnyebbé teszi az ügyfelek igényeinek kielégítését, mint valaha, akár a központban dolgozik, akár egy kihelyezett irodában, akár pedig otthon.

Kiváló képesítéssel rendelkező, az üzleti megoldásokban szakértő tanácsadóink megértik igényeit és együttműködnek Önnel. Széles körű tapasztalataik révén segíthetnek azonosítani azokat a potenciális előnyöket, amelyeket a Document Management segítségével megvalósíthat üzletvitelében. Mivel rendszereink moduláris felépítésűek, könnyen integrálhatók a meglévő infrastruktúrába anélkül, hogy nagymértékben át kellene szervezni azt, így minimalizálva azokat a költségeket és kieséseket, amelyek egy új rendszerre való váltás gyakori velejárói.

A Canon a különböző ágazatokban – jogi, orvosi, oktatás, biztosítás stb. – és alkalmazási területeken szerzett tapasztalatok alapján alkotta meg a Document Management megoldást azért, hogy segítsen kihasználni a vállalat rejtett lehetőségeit, és biztosítsa befektetései gyors, mérhető megtérülését.

Ha a Canont választja, páratlan átfogó ajánlatokat vehet igénybe egyetlen kapcsolattartási ponton keresztül, tapasztalt tanácsadóink segítségével, akik az üzleti igényeinek leginkább megfelelő megoldásokat ajánlják fel. Ezenfelül a folyamatos támogatásunk biztosítja, hogy rendszere változó igényeivel együtt bővül és fejlődik.

*Blue Lion Research

spacer
					image
Kapcsolódó szoftverek
Therefore™
Megoldásaink
Dokumentum nyilvántartás
Dokumentumkezelés
Dokumentummegosztás
Biztonság
Nyomtatás és eszközkezelés
Színkezelés
Termelési munkafolyamat
Változó adatnyomtatás
Vállalati nyomtatómegoldások
Professzionális nyomtatási megoldások [PDF, 736 KB]