Üzleti megoldások

Működtetési szolgáltatások

Hogy egy szoros versenyhelyzetben sikeres legyen, az üzletvitelére kell összpontosítania. Üzletvitelének valószínűleg vannak olyan részei, amelyek kihelyezhetők, így olyan erőforrásokat szabadíthat fel, amelyeket hatékonyabban is fel lehet használni. Ebben segíthetnek a Canon működtetési szolgáltatásai.

A legtöbb esetben egy vállalat infrastruktúrája anélkül fejlődik, hogy a váltózó üzleti stratégiával összehangolva átértékelnék a belső rendszereket, folyamatokat és funkciókat. Így előfordulhat, hogy olyan régi folyamatok működnek még mindig, amelyek már nem segítik lényegesen a fő üzletvitelt, mivel ez volt a hagyomány a szervezetben, vagy nem volt tudatában annak, hogy léteznek alternatívák is. Ennek eredményeképpen értékes időt és energiát vesztegethet olyan problémákra, amelyekkel kapcsolatban nem rendelkezik a megfelelő szakértelemmel, és nem is lényegesen sikeréhez.

Ha kihelyezi ezeket a folyamatokat, igénybe veheti azt a szaktudást és tapasztalatot, amellyel szervezete nem rendelkezik, így hasznosabban töltheti el idejét, és költséghatékonyabbá teheti üzletvitelét.

A Canon működtetési szolgáltatásai több területen különböző szintű kihelyezési szolgáltatásokat biztosítanak. Ez nemcsak annyit jelent, hogy Ön szabadon a fontosabb dolgokra összpontosíthat, annak biztos tudatában, hogy szakértők végzik el a kihelyezett munkát, hanem a megnövelt produktivitás és profit előnyeit is élvezheti.

spacer
					image
Szolgáltatásaink
Tanácsadói szolgáltatások
Kivitelezési szolgáltatások
Képzés és oktatás
Karbantartási szolgáltatások
Működtetési szolgáltatások