Üzleti megoldások

Karbantartási szolgáltatások

Egy magas minőségű rendszer szakértői karbantartást és támogatást igényel, így biztosíthatja a legoptimálisabb üzemidőt, vagy egy hiba esetén az üzletvitel lehető legkisebb megszakítását. Magasan képzett és kiválóan felszerelt szerviztechnikusokat tudunk rendelkezésre bocsátani gyakorlatilag Európa bármely pontján, amelyek biztosítják ezeket a szolgáltatásokat.

Ha a mai irodai környezetekben egy rendszer vagy egy komponens nem működik tovább, minden munka megáll. A Canon karbantartási és támogatási szolgáltatásaival teljes mértékben kiaknázhatja üzleti megoldásait, így optimalizálhatja befektetései megtérülését.

Elsősorban természetesen saját termékeink karbantartásának és támogatásának vagyunk szakértői, de ha szükséges, sok más gyártó és szolgáltató termékeihez is tudunk támogatást biztosítani.

Annak köszönhetően, hogy szakértőink képzése folyamatos, a globális piac egyik leghatékonyabb szervizhálózatát veheti igénybe Európa bármely országában. Rugalmas támogatási lehetőségeink révén pontosan azt a szolgáltatási csomagot veheti igénybe, amely a tökéletesen megfelel üzleti igényeinek.

Ha technikai segítségre vagy szoftveres támogatásra van szükség, a támogatási központ csak egy telefonhívásnyira van, problémáit és kérdéseit pedig barátságos és tapasztalt munkatársaink segítségével gyorsan és egyszerűen oldhatja meg telefonon keresztül.

A Canon karbantartási szolgáltatásai értékes nyugalmat biztosítanak. Ügyfeleink elégedettségét mérő felméréseink szerint ügyfeleink nagyon elégedettek, és tapasztalatunkat szolgáltatásaink folyamatos javításában kamatoztatjuk.

spacer
					image
Szolgáltatásaink
Tanácsadói szolgáltatások
Kivitelezési szolgáltatások
Képzés és oktatás
Karbantartási szolgáltatások
Működtetési szolgáltatások