Üzleti megoldások

Kivitelezési szolgáltatások

Hozzáértő személyzet nélkül egy új üzleti rendszerre való átállás felesleges időveszteséget és költségeket generálhat, illetve zavarhatja az üzletvitelt is. A Canon széles körű tapasztalatára hagyatkozva gyorsan, a lehető legkisebb zavaró hatással be tudja üzemelni az új szolgáltatásokat.

Kivitelezési szolgáltatásaink segítségével új üzleti rendszerét vagy komponenseit zökkenőmentesen, üzletvitelének megszakítása nélkül beillesztheti meglévő megoldásai közé.

Szolgáltatásaink alapja a jó tervezés és azoknak a megoldásoknak az alapos ismerete, amelyek alkalmazásra kerülnek. Széles körű tapasztalatunknak köszönhetően a szervezés egyik legfontosabb erősségünk. Első lépésben egy időkeretet állapítunk meg, majd megszervezünk mindent annak érdekében, hogy a fő célokat az időrendnek megfelelően elérjük.

Szakértői csapatunk minden szükséges műveletet elvégez: a telepítést, kábelezést, beállítást és tesztelést is, így biztosítva, hogy rendszere a lehető legrövidebb időtartam alatt optimális teljesítményt nyújtson.

A Canon kivitelezési szolgáltatásai segítségével nyugodtan folytathatja üzletvitelét, és megszakítás nélkül olyan minőségben biztosíthatja szolgáltatásait, amelyet ügyfelei elvárnak Öntől.

spacer
					image
Szolgáltatásaink
Tanácsadói szolgáltatások
Kivitelezési szolgáltatások
Képzés és oktatás
Karbantartási szolgáltatások
Működtetési szolgáltatások