Üzleti megoldások

Tanácsadói szolgáltatások

Hogy a versenyben az élvonalban tudjon maradni, mindig naprakésznek kell lennie a problémák és lehetőségek tekintetében, de az információtechnológia gyors változása ezt nagy mértékben megnehezíti. A Canon biztos útmutatást nyújt ebben a folyton változó üzleti környezetben. Ma a túlélés és siker érdekében meg kell ragadnia minden lehetőséget, amely növeli versenyképességét. Az IT valódi előnyöket tud biztosítani nemcsak a termékek és szolgáltatások terén, hanem növelheti szervezete hatékonyságát is, és ezáltal csökkenti költségeit és növeli produktivitását.

Ha nem tudja, milyen lehetőségek állnak rendelkezésére, és ezeket hogyan használhatja ki üzletvitelében, könnyen megeshet,  hogy költséges hibákat követ el – hogyan manőverezik tehát egy olyan aknamezőn, ahol több különböző lehetőség közül választhat?

A Canon tanácsadói szolgáltatásai révén egy olyan tapasztalt partner segítségét veheti igénybe, aki végigvezetheti Önt a döntéshozatal folyamatán, és segít elkerülni a költséges buktatókat. Egyetlen szerződés révén nemcsak saját széles körű tapasztalatunkat veheti igénybe, hanem IT partnereink szakértelmét is. Akár egy dokumentumkezelési megoldásról, akár egy nyomtatási megoldásról, akár pedig egy teljes vállalati hálózatról legyen szó, tanácsadóink segíthetnek önnek felmérni igényeit, értékelni meglévő rendszereit és munkafolyamatait, és javaslatokat is tesznek az üzleti fejlesztési terveinek megvalósítása tekintetében.

spacer
					image
Szolgáltatásaink
Tanácsadói szolgáltatások
Kivitelezési szolgáltatások
Képzés és oktatás
Karbantartási szolgáltatások
Működtetési szolgáltatások