Üzleti megoldások

Profi fotózás

Örökítsen meg magabiztosan lenyűgöző részleteket szakterületétől függetlenül a Canon továbbfejlesztett profi digitális SLR fényképezőgépeivel, objektívjeivel, nyomtatóival és projektoraival.

Esküvői fotózás

Ma egy profi esküvői fotósnak a fennmaradáshoz találékonynak és a marketing területén rámenősnek kell lennie. Fedezze fel a sikert biztosító termékeket a piac egyik legnagyobb konkurenciát felmutató területén.  
 
Termékek esküvői fotózáshoz   


Stúdiós portréfotózás
A klasszikus portré hosszú utat járt be a digitális technika megjelenéséig, ennek következtében az átlagembert és a divatvilág csúcsát kiszolgáló fotósok egyaránt új megjelenéseket és új önkifejezési módokat álmodhattak meg. Fedezze fel az egyedülálló és lélegzetelállító képalkotást lehetővé tevő termékeket.

Termékek stúdiós portréfotózáshoz   

Rendezvényfotózás

A rendezvényfotózás egyike a profi fényképezés leggyorsabban fejlődő fő területeinek. Az egyszerű összeállításokat, az érdekes és változatos tereket és a magas relatív margókat használó rendezvényfotózás nagyszerű ugródeszka mindazoknak, akik fényképezésből szeretnének megélni.

Termékek rendezvényfotózáshoz   

Kereskedelmi célú fényképezés

Készítsen fantáziadús, kiváló minőségű képeket, melyek ügyfelei termékeit a lehető legvonzóbban örökítik meg. Fedezze fel a Canon részleteket felfedő, a képzeletet megmozgató és a munkamenetet leegyszerűsítő termékeit, melyek egyben ügyfelei bevételeit is megnövelik. 

Termékek kereskedelmi célú fényképezéshez   

Beltéri és építészeti fényképezés

A belső terek és az építészeti alkotások fényképezése magas fokú leleményességet, képzelőerőt és a részletekre való odafigyelést igényel. Fedezze fel a vegyes fényviszonyok között is hihetetlen képminőséget biztosító termékeket, melyek életre keltik a helyszínt.

Termékek beltéri és építészeti fényképezéshez   

Sport- és sajtófotózás

A sport- és sajtófotózás nagy megterhelést jelentő világában egy fényképésznek a lehető legrobusztusabb és legmegbízhatóbb készletre van szüksége. Elengedhetetlen a gyors, pontos autofókusz, továbbá annak biztosítása, hogy a képek végső minőségükben gyorsan a sajtószobába juthassanak.

Termékek sport- és sajtófotózáshoz   

spacer
					image
Fényképezőgép adatai
EOS DSLR-tartomány
L sorozatú objektívek
A Speedlite vakuk használata
Az EOS WiFi bemutatása
EOS szoftver
EOS fényképezőgép képstílusok
EOS HD videók
EF objektívcsalád és -technológia
Készülékszoftver-frissítések
Szoftverfrissítések
Szoftverfejlesztő eszközök - fényképezőgépek és nyomtatók (SDK)
Videoadatok
Profi videokamerák
Nagyformátumú nyomtatás
Nagyformátumú nyomtatók
Nagyformátumú megoldások és szolgáltatások
Szoftverfejlesztő eszközök - üzleti termékek (SDK)
Asztali nyomtatás
Professzionális PIXMA fotónyomtatók
Projektoradatok
XEED Projektorok
Vetítővászon-távolság számító
Canon Professional Network logo
Regisztráció a Canon professzionális szolgáltatásaira (fénykép és videó)