Miért legyen a Canon partnere?

Partnereinkkel együttműködve a Canon partnercsatorna összehozza a szakértelmet és az innovációt, hogy a közös siker érdekében fejlessze a Canon márkát, termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat.

A Canonnál tekintettel vagyunk partnereink igényeire:

 • Egy, a nyereségességhez vezető tisztán látható út, amely versenyképes a konkurens termékekkel és szolgáltatásokkal
 • A piacon is versenyképes termék-innovációk
 • A Canon-termékek megbízható kiszállítása és támogatása
 • Egy piaci hitelességgel rendelkező partner

Az üzleti folyamatok egyszerűsítése

A Canon igyekszik partnerei számára megkönnyíteni az üzleti folyamatokat. Támogatjuk őket a tervezéstől az értékesítés utáni támogatásig tartó folyamat minden egyes lépésénél. Üzleti megközelítésünket átjárja a Kyosei filozófia, amely annyit tesz: „együtt élni és dolgozni a közjó érdekében.” Büszkék vagyunk csapatunk azon tagjaira, akik folyamatosan e filozófia szerint dolgoznak. Emberi és együttműködő megközelítést biztosítunk partnereink számára – megértjük problémáikat, és mindkét fél számára előnyös, hosszú távú anyagi előnyöket és sikereket biztosítunk.

Tervezze meg vállalkozását

Három különböző Canon partnerprogram létezik, amelyek partnereink lehetőségeit és szakértelmét szem előtt tartva lettek kialakítva. Közösen dolgozunk azon, hogy megtaláljuk az éves üzleti tervüknek leginkább megfelelő változatot. A program támogatni fogja üzleti célkitűzéseiket és lehetőséget nyújt, hogy a Canonnal együtt növekedjenek. Azonosítani fogjuk a fejlesztendő területeket, és segítünk majd partnereinknek további értékek, kompetenciák és üzleti előnyök kialakításában. Az üzleti terv része a partner vállalkozásának mélyreható elemzése, amely tisztán meghatározott célokon és jövőképen keresztül egy elfogadott stratégiai irányhoz vezet. Ezt a jövőképet egy akcióterven közösen dolgozva valósítjuk meg. Félévente áttekintjük a fejlődést, és a tervet szükség esetén úgy módosítjuk, hogy a cél felé vezető úton maradjunk. Elkötelezett kapcsolatunk a partnerrel, valamint szakértői tanácsadásunk szintén nagyszerű üzleti lehetőségeket és értékes piaci rálátást kínál.

Indítsa el vállalkozását

A Canon partnerprogram tanúsítványok átfogó csomagjából áll. Az első lépés, hogy partnereink bemutatják, rendelkeznek azokkal a képességekkel és tudással, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az ügyfeleknek minőségi szolgáltatást tudjanak nyújtani. A tanúsítványok azonosítják szakértelmük bizonyos területeit, valamint az új ügyfelek számára felkínálható széles portfóliót. A tanúsítványok révén partnereink megmutathatják szakértelmüket, learathatják a hasznot, és a rendkívül elégedett ügyfélkörrel büszkélkedhetnek. Középpontba helyezzük partnereink csapatainak Canon-termékekkel kapcsolatos vásárlás előtti, értékesítési és vásárlás utáni kompetenciáinak fejlesztését. Hozzáférést biztosítunk a Canon Learning Portal felülethez, amely személyes és online oktatások egyvelegét kínálja, így biztosítva a csapatoknak a növekedéshez szükséges átfogó tudást és tapasztalatot.

Maximális nyereség

Partnerprogramunk felismeri, hogy a különböző típusú partnereink eltérő motivációkkal rendelkeznek, így különböző szintű támogatásra van szükségük. A támogatás szintje az alábbi tényezőktől függ:
 • Hűség és elkötelezettség
 • Tanúsítványok
 • Lehetőségek
Partnerprogramunk fontos eleme az üzleti ösztönzőprogram. A Canon partnereinek egy pénzügyi előnyökkel járó csomagot kínál, amely biztosítja, hogy befektetésükből megtérülést lássanak. Az üzleti ösztönzőprogram összhangban áll üzleti tervükkel, segít a növekedésben és új üzletek elnyerésében. Aktívan támogatjuk a növekedést, valamint dobokat, fogyóeszközöket, társhirdetéseket, pályázatokat, termék- és bemutatóterem promóciókat, valamint különleges ajánlatokat biztosítunk.

Az igény megteremtése

A Canon partneri identitás, a bemutatótermi anyagok és események segítik partnereinket piaci jelenlétük maximalizálásában, valamint a célközönség elismerésének elnyerésében. Olyan nemzetközi kiállításokon vagyunk jelen, mint az EXPO – partnereink itt kibővíthetik a meghívottak körét meglévő és potenciális ügyfeleikre is. Online partnerkereső eszközünkkel a leendő ügyfeleket a hozzájuk legközelebb eső partnerünkhöz irányítjuk, partnereinket pedig ajánlásokkal segítjük arra vonatkozóan, hogyan jussanak egyértelmű és minőségi ügyféladatokhoz. Segítséget nyújtunk impozáns üzenetek megalkotásában is, amellyel partnereink elérhetik ügyfeleiket és leendő vásárlóikat, valamint felkelthetik érdeklődésüket. Minősítési szintjüktől és hozzáértésüktől függően további belső támogatással (pl.: gyártás, oktatás, jogi képviselet) látjuk el őket, valamint kampányanyagokat biztosítunk, amelyekkel a különböző döntéshozókat (pénzügyi-, IT- és marketingvezetők) célzottan tudják megkeresni.

Értékesítés

Mindannyian szeretnénk növelni eladásainkat, ezért partnereink számára eszközök széles választékát biztosítjuk, amelyek segítenek az üzletkötések lezárásában. Az eladási eszközök között megtalálhatók:
 • A versenytársak termékeivel összehasonlító eszközök és ellenvélemények
 • Szakmai beszámolók
 • Rendezvénytámogatások
 • Termék-konfigurátorok
 • Vertikális eszközök
 • Kampányeszközök
 • Vezetői anyagok
Ezek az értékesítési eszközök partnerportálunkon keresztül érhetők el, amely partnereink egész nap rendelkezésre álló, saját online ügyfélkapcsolati menedzsereként szolgál, és minden szükséges információ megtalálható rajta. Emellett egész évben rendszeres promóciókkal és akciókkal szeretnénk növelni partnereink eladásait.

Elégítse ki és teljesítse túl ügyfelei elvárásait

Miután partnereink megkötöttek egy üzletet, elkötelezett ügyfélszolgálatunk segít a különleges vásárlói élmény kialakításában és a jövőbeni kereslet megteremtésében. Amit ajánlunk:
 • Távoli szolgáltatási eszközök
 • Ügyfélszolgálat
 • Szerviztechnikus-képző program
 • Oktatás
 • Helyszíni műszaki támogatás
 • Időtállóság