Üzleti megoldások

Biztonságos dokumentumtárolás

Bár a mindennap használt adatok 80% már elektronikus formátumú, ezeknek csupán 20%-át tároljuk adatbázisban.¹ A Canon segítségével a szervezetek kialakíthatják a dokumentumok védelmét, ugyanakkor megkönnyíthetik a felhasználók számára az együttműködést és az információmegosztást.

Az Ön kihívásai

  • A megfelelő információk elérése a megfelelő időben
  • A dokumentumokban szereplő adatok védelme
  • Az információk törvényi és megfelelőségi célokból történő megőrzése
  • A dokumentumtárolás magas költségeinek csökkentése

Megoldásunk

A Canon biztonságos dokumentumtárolás, valamint egyszerű információ-visszakeresést kínál felhasználóbarát tartalomkezelő eszközével.

Az előnyök

Időt takaríthat meg a keresés során, ha a dokumentumokat a teljes szöveges és metaadatok szerinti keresést lehetővé tévő indexekkel egészíti ki.

Védelmet nyújthat dokumentumai számára az információk szervezeten belüli megtekintését, szerkesztését, nyomtatását és terjesztését szabályozó hozzáférési jogosultságok hozzárendelésével.

Megfelelhet a törvényi szabályozásnak a dokumentummegőrzési irányelvek betartásával, valamint mindig a dokumentumok legfrissebb változatának biztosításával.

Csökkentheti a költségeket a dokumentumok elektronikus tárolásával, valamint az összes fájlformátum egyetlen alkalmazásban történő megtekintésével.

¹ Forrás: Quocirca, 2012

Következő lépések

A Canon az Association of Information and Image Management (AIIM) Executive Leadership Council tanácsának tagja.

Az AIIM Executive Leadership Council tanácsban az információmenedzsment első számú gondolkodói, kiváló tanácsadói és vezetői vitatják, határozzák meg, valamint irányítják az információmenedzsment jövőjét.